Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen öylesin canım ben cocuklugumdan beri cocuk delisiyim hiç korunmadık ama olmadı çünkü bende lanet pko var onun harici bütün testlerimiz temiz cıktı

söylemişimdir belki ama bende de var pko ama biliyomusun bikaç ay önce adet olamadığm için dr dupaston verdi sonra iki aydır günü gününe adet oldum bu ay da gün aşırı çalışma ayın 15inden sonra bakalım müjdeli hbr olcak mı (inşallah hayırlısıyla)

hayırlısı canım insallah alırsın o müjdeli haberi

aynen öylesin canım ben cocuklugumdan beri cocuk delisiyim hiç korunmadık ama olmadı çünkü bende lanet pko var onun harici bütün testlerimiz temiz cıktı

Bende çok istiyodum çocuk erkenden evlencektim ama kismet iste
Bende eski pkoluyum ama simdi tekrarlamak uzere

fatma iyi geceler :) telefondan bağlanmaya çalıştım ama bilgisayarın yerini tutmuyor. sürekli dondu birtürlü okuyamadım yazdıklarınızı. nasılsın?

fatma iyi geceler :) telefondan bağlanmaya çalıştım ama bilgisayarın yerini tutmuyor. sürekli dondu birtürlü okuyamadım yazdıklarınızı. nasılsın?
Tesekkur ederim iiyiyim Saol sen nasilsin

aa süper oluyor yeni ögrenen biri oldugunda tadından yenmez o oyun valla

Aynen ya baya gulduk. Smiley yapilmiyor bu telden yaa

valla kuzuzum taze gelin olsakta yaşlarımız kart adamları son anda kandırdık
27 martta 30 olcam fatmada 29 yasında sen kaç yaşındasın canım

Resmen tohuma kaçmışsınız kızım siz:))))) İyi ki evlenmişsiniz ha:))) Şaka bir yana en iyisini siz yaptınız. 16 yaşımda lise aşkımla nişanlandım. Aynı üniversiteyi kazanıp okuduk. Evlenmek için 5 yıl bekledik. 21 yaşın başında evlendim, son aylarına doğru anne oldum:))) Hiç pişman değilim. Ama kesinlik kız kişisinin geç evlenmesinden yanayım. Hayatı ve insanları tanımalı kızlar. Allah mutluluğunuzu daim etsin, yavrularla taclandırsın inşallah canlarım.

Herifler almasaydi evde kaliyoduk ablammm))

Fatmam, boş ver netteki tarihleri. Onlar herkes için geçerli değil. Tam dört yıl annemin usulü yani 12. günü ile 17.günü arası gebe kalınır mantığına inanıp boşu boşuna bekledim. O günlerden sonra adete kadar gevşek davranıyordum. Meğer ben adete bir hafta kala yumurtluyormuşum. Doktora gittiğimin ikinci ayı hamileyim. İlk ay çatlatma iğnesi vurmuş olsaydı belki de o ay olurdu. Hade sen de yatağına bakem kuzum:))

haklisin valla ablam doktorda bana pko olabilir dedi belkide bende geç yumurtlarim kaynanam var kaynim var gidemiyoz yataga

O zaman ayaklarını yıkayıp suyunu içseniz kafi gelmez ayol:))

Bebek yapmak için kullaniyoz adamlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…