- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.141
herkese merhaba uzun zamandır yoktum aile ziyareti vs derken daha yeni evime gelebildim,geçmişi çok okuyamadım o yüzden kaçırmış olduklarım varsa kusura bakmasın kızlar yakın geçmişte zizag rahatsızmışsın canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu ay olcak inş. ilaç gibi gelcek sana :)) bana gelince ben o güzel haberi aldım sonunda yaklaşık 4 gün oluyo ve şuan 5 haftalık bir minnakım var ama henüz kalp atışlarını duyamadık haftaya dedi doktor korkuyorum aslında bir sorun olcak diye ama iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı,bu arada paylaşmak istiyorum hiç bir belirtim olmadı ne baş dönmesi mide bulanması ne kokuya hassasiyet ne akıntı sadece adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrım vardı ki hala var umarım yakında geçer,sizlerde ne var yok özlemişim buraları :))
Ayyy nasıl sevindim bu habere canım benim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bak gördün mü bizim tembel adamları:)))) Öyleydi böyleydi derkene...
Allahım inşallah diğerleri de peşi sıra "hamileyim" diye not düşsün şuraya. Amin.
Canımlar, sakın hapı yuttu bizi unuttu demeyin. O kadar kötüyüm ki, anlatamam. Açlıktan ölmek üzereyim. Hiçbir şey yutamıyorum. Anında lavaboyaBir de öldürücü bir sinüzit bindi üstüne yaklaşık bir haftadır ben bile kendimden bıkmış haldeyim.O yüzden sizleri çok ihmal ettm. Ama dualarım hep sizinle. O kadar çok ki, belki anneleriniz bu kadar dua etmiyordur peşinizden:)))
Biri özet geçebilir mi bana önemli olayları. Elimden geldiğince geri dönüp okuyayım da yine.
Hepinizi çok seviyorum, hep dua ediyorum, müjdeli günleriniz yakın biliyorum. Öptüm gözlerinizden.
Poff bir saattir burdayım geçmişi okuyorum hala gelen giden yok...Kaçıyorum ben canım kuzularım. Allaha emanet olun. Rüyalarınıza kuşlar girsin bu gece.
Bence korunmanıza hiç gerek yok canım. Boşa zaman kaybı. Kimyasal gebeliğin ya da düşüğün ardı bebek derler. Bence değerlendirin canım.
şişşt fatmaorda mısın kızzz
kandır kandır
hatta mecbur bırak
sonra kendi de ister
bizimki maşallah çok çalışkan.Ben hiç bişey yapmasm o diyor Bu gece hareket yok mu
Ya bizimkide hevesli ama korunuyo birak serbest diyorum yok illa. Doktoru dinleyecek:)
içkisine ilaç at sen de
hahaha nuri alco misali ama adam uyursa isime gelmez hafif cakir keyif olmali
Datlu verdim simdi içki yerine ise yarar insallahhhaynen. Dozunu iyi ayarlamalısın
Gulcan hatunda gelmiş takiliyoz bebekim sen napiyonkızlarrrrr nabersinizzzzz
kızlarrrrr nabersinizzzzz
bende bakınıyorum oyle tatlım kocamı bekl,yorumGulcan hatunda gelmiş takiliyoz bebekim sen napiyon
ebet fatmik ve ben taze gelinleriziyilik valla
kız sen yeni evliymişsin ya
ebet fatmik ve ben taze gelinleriz
valla kuzuzum taze gelin olsakta yaşlarımız kartvay sizi çıtırlar.. Hani burası kartlar topiğiydi?
sizinn ne işinüz var burda gidin oynayın
Şaka bir yana yaşlarınız kaç fatma ve gülcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?