- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.221
bende ilk gece cocuğuyum annem maşallah hiç boş geçmemiş :)
Ah işte ben de o mektupları okumak istiyorum...İnşallah nasip olur canım.
evet canım doktor bana iki tane alacaksın günde dedi aslında benim istememle verdi ama 5 gün boyunca 10 tablet bitecek dedi. sonrasında da iğne mi olunuyor ben tedavi sürecini anlamadım açıkcası
canım ben de günde 2 tane alıyorum klomeni.daha sonra 11 yada 12.gün gidiyorum dr.a ve yumurtanın durumuna bakıyo.istenilen büyüklüğe(18-20 mm.) geldiyse çatlatma iğnesi veriyo yaptırıyosun.çatlatma iğnesinden sonra da ilişki zamanı veriyor.
Benim büyük kızım da tam düğün gecesinden. 27 günlük evliyken 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Zavallı annem 9 ay erken doğum yapmayayım diye dua ettiydi. El gün ne der diye:)))
hadi yaa... allahtan hayırlısı tabi ama kafam karıştı şimdi ultrasonla doktor bu ay baktı yumurtalara 3 tane var dedi. madem 3 tane varsa bana klomeni neden veriyor
riskli bişi dimi millet parmak hesabına başlıyor hemen :)
riskli bişi dimi millet parmak hesabına başlıyor hemen :)
arkadaslar ben de aranıza yenı katılıyorum.pko luyum ve bir kızım var.şu an 2. çocugu düşünüyoruz.ve 2 aydır deniyoruz .bugün adet günümdü ama daha kırmızıları görmedim.ama 3 gün önce test yaptım negatifti.hayırlısı beklemedeyim bakalım.Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah....
Canım ilacı kullanmaya başladıktan sonra mı bakıp 3 tane var dedi. Anlayamadım. Buna imkan yok ama. Adetliyken yumurta sadece folükül olur yani her zaman kesemizde taşıdığımız rezervleri görür. Şaştım şimdi. Ailenizde çoğul gebelik var mı
arkadaslar ben de aranıza yenı katılıyorum.pko luyum ve bir kızım var.şu an 2. çocugu düşünüyoruz.ve 2 aydır deniyoruz .bugün adet günümdü ama daha kırmızıları görmedim.ama 3 gün önce test yaptım negatifti.hayırlısı beklemedeyim bakalım.Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah....
Canım ilacı kullanmaya başladıktan sonra mı bakıp 3 tane var dedi. Anlayamadım. Buna imkan yok ama. Adetliyken yumurta sadece folükül olur yani her zaman kesemizde taşıdığımız rezervleri görür. Şaştım şimdi. Ailenizde çoğul gebelik var mı
su milletin bogazına yapışasım gelıo bazenmemlekette o kadar cok dogrucu davut var kii ahh ah
Aynen dediğin gibi canım:) Eltilerim bile her hafta kaçıncı ayımdan gittiğimi soruyordu:)) Sezeryanla 15 gün önceden alındı bebeğim. Annem doktora yalvardı alma az daha dursun orda diye:)) Dokuz ay doldu dedi doktor risk yok merak etmeyin. Annemin derdini anlayamadı tabi:) Malesef böyle bir çevremiz var. Kişiliğini kimse gözönünde tutmaz, olmuşa olacağa bakar yorum yyaparlar canım.
su milletin bogazına yapışasım gelıo bazenmemlekette o kadar cok dogrucu davut var kii ahh ah
Babaannem der ki, "Oğllu oğulluyu, kızlı kızlıyı kınamasın." İnce işler bunlar. Rabbimin sevmediği suizan. Bu gibi durumlarda en iyisi intikamı O'na bırakmak.
sen kaçkez yaptırdın canım ağrılı geçiyor mu bu dönem
hayır adetimin 12. günü kasık ağrı şikayetinden gittim sağ yumurtan yeterince büyük diğer iki yumurtan çatlamaz zannedersem dedi. ben 6 aydır deniyoruz olmadı deyince istersen klomen veriyim tedaviye başlayalım dedi. ben de tamam dedim ama sorun yoksa kullanmamalı mıyım yan etkileri varsa yani. ilacı aldım adet gününde başlayacaktım
yav kızlar ben bebek yapmaya çalışıyorumda hiç folik asit kullanmadım başlamalıyım demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?