Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet canım doktor bana iki tane alacaksın günde dedi aslında benim istememle verdi ama 5 gün boyunca 10 tablet bitecek dedi. sonrasında da iğne mi olunuyor ben tedavi sürecini anlamadım açıkcası

canım ben de günde 2 tane alıyorum klomeni.daha sonra 11 yada 12.gün gidiyorum dr.a ve yumurtanın durumuna bakıyo.istenilen büyüklüğe(18-20 mm.) geldiyse çatlatma iğnesi veriyo yaptırıyosun.çatlatma iğnesinden sonra da ilişki zamanı veriyor.

sen kaçkez yaptırdın canım ağrılı geçiyor mu bu dönem

hadi yaa... allahtan hayırlısı tabi ama kafam karıştı şimdi ultrasonla doktor bu ay baktı yumurtalara 3 tane var dedi. madem 3 tane varsa bana klomeni neden veriyor

Canım ilacı kullanmaya başladıktan sonra mı bakıp 3 tane var dedi. Anlayamadım. Buna imkan yok ama. Adetliyken yumurta sadece folükül olur yani her zaman kesemizde taşıdığımız rezervleri görür. Şaştım şimdi. Ailenizde çoğul gebelik var mı

arkadaslar ben de aranıza yenı katılıyorum.pko luyum ve bir kızım var.şu an 2. çocugu düşünüyoruz.ve 2 aydır deniyoruz .bugün adet günümdü ama daha kırmızıları görmedim.ama 3 gün önce test yaptım negatifti.hayırlısı beklemedeyim bakalım.Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah....

riskli bişi dimi millet parmak hesabına başlıyor hemen :)

Aynen dediğin gibi canım:) Eltilerim bile her hafta kaçıncı ayımdan gittiğimi soruyordu:)) Sezeryanla 15 gün önceden alındı bebeğim. Annem doktora yalvardı alma az daha dursun orda diye:)) Dokuz ay doldu dedi doktor risk yok merak etmeyin. Annemin derdini anlayamadı tabi:) Malesef böyle bir çevremiz var. Kişiliğini kimse gözönünde tutmaz, olmuşa olacağa bakar yorum yyaparlar canım.

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah ilk klomeninle hamile kalırsın. Kaç yumurtan oluştu senin. Ben de pko luum klomen yaramadı bana tek yumurta o da zorla gelişti.

valla bu benım de cok ilgincime gitti.dr.adetin 2. ile 5.günü arası gel dıo bana.bunun amacı da yumurtalıklara bakıp herhangi bir kist veya klomeni kullanmaya engel bisey var mı diyeymiş.dr.um öyle dedi.ama kaç yumurta olustugunu klomen bitip kontrole gıttıgımde göruyor.

hosgeldin cnm inşallah kızına bir kardes verir rabbim

hayır adetimin 12. günü kasık ağrı şikayetinden gittim sağ yumurtan yeterince büyük diğer iki yumurtan çatlamaz zannedersem dedi. ben 6 aydır deniyoruz olmadı deyince istersen klomen veriyim tedaviye başlayalım dedi. ben de tamam dedim ama sorun yoksa kullanmamalı mıyım yan etkileri varsa yani. ilacı aldım adet gününde başlayacaktım

su milletin bogazına yapışasım gelıo bazen memlekette o kadar cok dogrucu davut var kii ahh ah

ben birazda sırf bu yüzden 2 ay korundum :)
3 aydır deniyoruz daha

sizlerin çocukları var sanırım sudemerve ve antidepresif?
birde size bişi sorucam bende pkoluydum evlendiğimden beri reglerim düzeldi bide tabi 10 kilo kadar zayıflamıştım acaba pko durumu devam ediyomudur ? tırstığıma dktorada gidemiyorum muayene şekli değişti malum :)

sen kaçkez yaptırdın canım ağrılı geçiyor mu bu dönem

ben eylül ekım ve kasım da klomen kullandım.ılk ay tek doz yanı gunde bı tane ama son 2 ay gunde ıkı tane kullandım cnm.eylül ve kasımda da çatlatma iğnesi oldum ovitrelle.ekim de iğne olmadım.iğneden sonra kasıklarda ağrı ve kasılmalar oluyo ama ben de cok ağrı yapmadı.agır ve agrılı bı tedavı degıl yanı.kasık ağrısı da klomen ve ıgne ıle yumurta buyutuldugu ve çatladıgı ıcın oluyomus.

Canım adetin daha gelmemiş. Belki gebesindir. Eğer değilsen, senin yumurtlaman oluyormuş neden klomen verdi ki. Yumurtlama sorunu yaşayanlar kullanıyor daha çok. Ama belki hızlandırıcı etkisi vardır. Sonuçta doktora sen ısrar etmişsin. O gerek görseymiş sen söylemeden verirdi. Ben de öyle oldu. Direkt klomen dedi. Çünkü ben sorunluum. Sen yine de gebe kalmazsan kullann. Ama çok yumurta olunca çatlatma iğnesi vurduramıyorsun. 4 ten yukarı mesela. Hepsi tutarsa risk olur diye. Elbette biraz sıkıntılı geçiyor ama kadından kadına değişir. Sonuçta hormon yükleniyor vücuda. Belki sende sıkıntı yaratmaz canım. İnşallah gebesindir de kullanmana hiç gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…