- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.921
gitme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağlama ki bebeğimm ben geri geldim
bende bakıyım mı istanbulda bulunur heralde gönderirimayy canım benim bi utandım şimdi yaa
Fatihe gidiyosun dimi bugün oranın pazarı var
cumada fındıkzadede
aynen ablacımm fatihe gittim geldim 5 liraya kot aldım yuppiii
valla ben duygu karsımı yaşıyorum şuannn heran herşeyi bekleyin benden o kaa diyim ben sizeee
kızzz sen çarşı pazar gezerek iş yapıyın heee ne kıskandımmmmmgüle güle giy kotunuuu totonda eskisinnn
valla merkezi yerde çalışmanın avantajı çok teşekkür ederim
bide ben bişi aldım minik bi çorap eltime diye aldım pazardan ama totem mi yapsam diyorum keşke 2 tane alsaydım
sen onu elti niyetine aldıysan ona ver benim totem tutarsa ben sana alcam bjk formasından
evt ona veriyim küçücük pembe ama araba var üstünde hem kıza hem erkeğe
olsun giyilir çorap giyilirrrroyy yerim onun ayaklarınıııı
yaa fulii görsen pazar bebek esyaları doluuu ne güzel şeyler varrr bi görsen minnak minnakk
evet biliyorum ve artık o eşyaların içinde kendimi kaybetmek istiyorummmmmm
ya bide milletin yanında bakıp edemiyorum şey sanıyolar takıntı yaptı hep bebek şeyleri ile ilgileniyorr ama öyle değilll almak istiyorum sadece
kız hamiş kalalım göbüşleri ite ite gideriz pazara alırızz
umutcum ancak geldim sesine işlerim vardı kuzucum ama sen gitmişsin inşallah bu sefer gönlünden gecen herşey olacak Tüm kalbimle inanıyorum bunahuuuu bacım orda mısın , sesime gel
inşallahhh kuzuumm inşallahhhhh bi kalalımmm o göbüş bi çıksınnn ki benim kendi göbüşüma ayırt edilemez ama göbüşleri ite ite gezelimmmm
benimde maşallah suan4 aylık göbeği var bünyede eltim hamile ya kaynanam dese gelinim hamile beni sanarlar eltim çok zayıf çünkü
hee zaten müsaitiz hamile olarak görülmeye bizde babannemin televizyonu gbiyiz desene dıştan görüntü tamam hamileliğe hazırlık tamam içerde bebiş yok
aynen kuzu o televizyon gibiyiz bi kadın var işyerinde gelip sürekli hamilemisin diyip duruyor yaaa göbeğime bakıp bakıp
umutcum ancak geldim sesine işlerim vardı kuzucum ama sen gitmişsin inşallah bu sefer gönlünden gecen herşey olacak Tüm kalbimle inanıyorum buna
seLam kızlarrr nabersiniz bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?