Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızzz sen çarşı pazar gezerek iş yapıyın heee ne kıskandımmmmm güle güle giy kotunuuu totonda eskisinnn

valla merkezi yerde çalışmanın avantajı çok teşekkür ederim
bide ben bişi aldım minik bi çorap eltime diye aldım pazardan ama totem mi yapsam diyorum keşke 2 tane alsaydım
napıyım sizceee

Son düzenleme:
valla merkezi yerde çalışmanın avantajı çok teşekkür ederim
bide ben bişi aldım minik bi çorap eltime diye aldım pazardan ama totem mi yapsam diyorum keşke 2 tane alsaydım

sen onu elti niyetine aldıysan ona ver benim totem tutarsa ben sana alcam bjk formasından

evet biliyorum ve artık o eşyaların içinde kendimi kaybetmek istiyorummmmmm

ya bide milletin yanında bakıp edemiyorum şey sanıyolar takıntı yaptı hep bebek şeyleri ile ilgileniyorr ama öyle değilll almak istiyorum sadece
kız hamiş kalalım göbüşleri ite ite gideriz pazara alırızz

inşallahhh kuzuumm inşallahhhhh bi kalalımmm o göbüş bi çıksınnn ki benim kendi göbüşüma ayırt edilemez ama göbüşleri ite ite gezelimmmm

inşallahhh kuzuumm inşallahhhhh bi kalalımmm o göbüş bi çıksınnn ki benim kendi göbüşüma ayırt edilemez ama göbüşleri ite ite gezelimmmm

benimde maşallah suan4 aylık göbeği var bünyede eltim hamile ya kaynanam dese gelinim hamile beni sanarlar eltim çok zayıf çünkü

benimde maşallah suan4 aylık göbeği var bünyede eltim hamile ya kaynanam dese gelinim hamile beni sanarlar eltim çok zayıf çünkü

hee zaten müsaitiz hamile olarak görülmeye bizde babannemin televizyonu gbiyiz desene dıştan görüntü tamam hamileliğe hazırlık tamam içerde bebiş yok

Son düzenleme:
hee zaten müsaitiz hamile olarak görülmeye bizde babannemin televizyonu gbiyiz desene dıştan görüntü tamam hamileliğe hazırlık tamam içerde bebiş yok

aynen kuzu o televizyon gibiyiz bi kadın var işyerinde gelip sürekli hamilemisin diyip duruyor yaaa göbeğime bakıp bakıp

aynen kuzu o televizyon gibiyiz bi kadın var işyerinde gelip sürekli hamilemisin diyip duruyor yaaa göbeğime bakıp bakıp

ne sinir bozucuuuuuu banada geçen akşam varda söylemiyomusun dio dedim tövbee tövbeee olan cocuğuniye saklıyım sizde benden beter sıyırdınız heee dedimmm

umutcum ancak geldim sesine işlerim vardı kuzucum ama sen gitmişsin inşallah bu sefer gönlünden gecen herşey olacak Tüm kalbimle inanıyorum buna

seLam kızlarrr nabersiniz bakemmm

ayy saoalsın çileğim...amiinnn..... insaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…