Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yeşil erik ve şeftali tam da mevsimi yaaa annemlere sipariş verdim ankaradan bulurlarsa yollayacaklar

oyyyy kıyamam ben sana yaaaaaaaaa nerde bulabilrim acaba kızzz bizim evin orda büyük bi manav var bakarım ben akşam belki vardır herşeyi güzel manavın bakarsın vardır alırım o zaman adresini

canım benim BAT 1 Mart. yumurtlamam da 14-15 Şubat görünüyo. sankim ufaktan yumurtlama belirtileri başladı bende.

nar ekşili seviyo o
canım gönderiyim sanada özür dilerim
seni unuttum ben patavatsızlar gibi yazdım buraya

önemli değil hülya ablacımm evde malzeme var koca da yok yemek yerine yapar yerim kısırı :)))

kız utancak ne var yeterki olsun bulayımm alır gönderirim vallaaa kıyamam ben minnak yiğenime ve anasınaaa

kimseden bişey isteyemem de ben ondan utandım :)

bulup gönderiyim tatlım sen yeterki iste

herkes seferber olduu canlarım benimm çok teşekkür ederim .

canım benim BAT 1 Mart. yumurtlamam da 14-15 Şubat görünüyo. sankim ufaktan yumurtlama belirtileri başladı bende.

daha anca gıdaklıycan deseneee :)) hamileyim deyince bende deim heralde bat yakın :)) bu lafı duyan bebiş gelsin artık annesinin göbüşüneee dimi :)

biz kimsemiyiz kızzzzzz hem hamilesin sen olcak öyle kimde varsa temin edicek aile dediğin böyle olur bebişimmmm

olcaz tabi seferber bizim sana şimdi
gözümüz gibi bakmamız lazım

kızzlar bende çıkıyorumm karnımı doyurup ders çalışacağımm yine gelirimm öpüyorum hepinizii

anacuuna çekecek tabisiiiiii

belirtiler varsa problemde yok bak buna sevindimmmmmm bal tarcın da takviye oldu o iş
canım daha tam deil. o şiddetli kasık ağrım yok henüz. bakalım yarın ve öbür gün olması lazım. hele bi de hamile kalırsam çörekotu bal tarçını tam tescillemiş olucam

evet canım anca gıdaklıcam. ben hamileyim demedim canım. alıntı yapan arkadaşlar yanlışlıkla fuliye yazcaklarını bana yazmışlar..
ama hamişsin kız için temizdir belkim malum olmuştur
bence de bu lafı duyanın gelmesi lazımmm

kızlar ben kan vermeye gidiyorum. iş yeri hepatit testi istedi.
sonrada yemek yiyeceğim. görüşürüz sonra

inşalllah tescilliycen sen bu kürü

dikkat et yawrummmm cabık gelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…