- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.421
bende saf saf dünyanın sürprizini düşündüm ama düşündüklerim bir odun için çook fazla
yaklaşık 2 saattir mesajlarla taciz ediyom kocayıı. Daha dün yaptık falan diyo ammaa yavaş yavaş tavladım galiba.
Muhtemelen varrr
tettt caduuu sen de içme kokusu gelir burnuma bi yerim şişer vallaa
bende saf saf dünyanın sürprizini düşündüm ama düşündüklerim bir odun için çook fazla
iş yerinde kimse kalmadı nerdeyse... Sessizleşti burası...
Akşam olsa da eve gitsekkkkkk
kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla oyyyyne zamandır yokim ki hafiflettim işleri Ya inanamıyorum fuliş ne kocalar var beee maşallah allah bozmasın bugün eray enişteyi ödüllendirmelisin hülya abla da kendine montofon ineği demiş ablam alemsin ne güldüm yaaa fato seninle ne çok ortak yönler çıktı kız sizinde evde nillet var bizdede evet cnm benim ki toy daha ama baskın işte sinirlendimi oy oy oyyy veeeeee bugün nikah yıldönümüm dana da hala tık yok ya camışşş öleee oturuyo allam ya fulyanın kocasının yaptıklarını okutimde utansın bide ben bundan izin alıyom foto koyimde kızlar görsün bizi diye saflık bende ne soruyom herşeyi ya bu arada bende dünde belli belirsiz akıntıyla beraber kan olmuştu içinde şimdide akıntım çok koyu sarı mat cıvık losyon gibi ve yine incecik kanlı geldi dikkat edince belli oluyo yaa aman ya bana jinekolog yolu göründü bebişte başka bahara oyyyyy böyle gebe kalamam ki amma çenemi tutmuşum be parmaklarım yoruldu
canım senin eşin güzel ödül vermiş sana 14 şubatta nikahlanmışsınız illa yapacağı birşey vardır hemen şişinme bende kırmızıyı görim gidicem dr hormonlara fgln baksın neyin nesi bu gecikme
hmmm bastı cnm nikahı gerisi gelmedi işte ben hislerim konusunda iddalı değilimdir ama senin minnak sana oyun oynuyo olabilir kırmız kart görmeden bişi olmadığına inandıramaz bizi
nasip kuzum gelirse bas tacı gelmezse gelecek aya sıkı çalışma
fulicim eşine söyledin mi test yaptığını?
var anam varrr az önce gittim baktım küçüğümeeee kuru kuru duruyo öyleee
Kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim valla oyyyyne zamandır yokim ki hafiflettim işleri ya inanamıyorum fuliş ne kocalar var beee maşallah Allah bozmasın bugün eray enişteyi ödüllendirmelisin hülya abla da kendine montofon ineği demiş ablam alemsin ne güldüm yaaa fato seninle ne çok ortak yönler çıktı kız sizinde evde nillet var bizdede evet cnm benim ki toy daha ama baskın işte sinirlendimi oy oy oyyy veeeeee bugün nikah yıldönümüm DANA da hala tık yok ya camışşş öleee oturuyo Allam ya fulyanın kocasının yaptıklarını okutimde utansın bide ben bundan izin alıyom foto koyimde kızlar görsün bizi diye saflık bende ne soruyom herşeyi ya bu arada bende dünde belli belirsiz akıntıyla beraber kan olmuştu içinde şimdide akıntım çok koyu sarı mat cıvık losyon gibi ve yine incecik kanlı geldi dikkat edince belli oluyo yaa aman ya bana jinekolog yolu göründü bebişte başka bahara oyyyyy böyle gebe kalamam ki amma çenemi tutmuşum be parmaklarım yoruldu
:26::26::26:
daha da baska bise dimem
kız bide naz mı yapıyo dün akşam yaptık dieeeeUlaaannn üstümden inmiyo herif halen kalamıyorummmmm hastalanmadım bebeiş yok diyorum akşam bi kanal açma çalışması yaparız sabahına hastalanırsın dio edepsizzz
peküü şişmesin bi yerlerinn soda içiyorum bendeeee miğdem yaniiiii
kız azcık bana kopya versnee ben ne edim akşamaaa :44::44:
canımm valla benim aklımda gelmiştii ne çok ortak yönümüzz var diyeeeeee
söyledim yawrum sabah kandırdım zaten birlikte aldık ya testi biliyodu yapacağımı daha çıkmaz o dio çok bilmiş sonrada akşam biz bi kanal açma tedavisi uygulayalım dio edepsiz
ha haaa benimkinin derdi maç var ya ooo. hasta fbli. evde farklı takım forması falan mı bulundursam. boğa misali üzerime çekerim azcık onu...
yarın ben bu forumu düşünemiyorummmm bu geceden sonraaaaa
yarın ben bu forumu düşünemiyorummmm bu geceden sonraaaaa
yurt genelinde ekşın patlaması var bu akşaaammmmmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaafuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii güldürmeeeeeeeeeeee monütere bakarak kendi kendime gülüyo gibi oluyorum millet noluyo diyo oyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?