Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sol kasığım patlayacakmış gibi sancıyo kızlarrr.. hey maşallahhh :18:
ayy tövbe bu yumoş büyüyüp de çatlamamazlık etmesin :18::18::18::18: bu kadar sancımaa

Kızlar ben buldummm akşam kocişi bi bahane ile göndereceğim şimdi burda hazırlık yaptım onun bebeklik redimlerini çıkarttım resim kağıdına a4 boyutuna 5-6 tane her birinin arkasına mektup yazdım dünü bügünü yarınlarımızı ve yawrumuzu anlatan ... Gül yapraklarım var zaten sabahki süprizinden 2 kişilik kapli pasta aldım ofisin yanında ev mahsulleri yapan bi fırın var taze taze yapıyolar .. Eve girip elbiselerimden birini giyeceğim saçım basım düzgün allahtan bi rütüş geçtikmi makyaja oldu bittii .. Resimleri salonda aynaya yapıştıracağım simetrik bir şekilde masanın sütünü güllerle donatıp mumlarla süsleyeceğim ortadada pastamız kapıyı çaldığında açmayacağım anahtarla açsın bütün ışıkları kapatıcam sadece salondaki mum ışığına gelsin... Açarım bizim şarkımıza o kapıyı açtığı an....

Gerisiiii 300-500-300-5000

kızlar ben çıkıyorum. mesaim bitmeden azcık masamı felan toplayım.
hepinize bol ekşınlı (bebek olsa da olmasa da ) aşk dolu bi gece diliyorum. sarılın kocalarınıza, onlar bizim her şeyimiz. iyi ki varlar.
hepinizi öpüyorummm

yalnız bi sıfır fazla mı yoksa sen 300 500 300 5000 mi yapçan. anaaammm azdı bu hatuuunnnn

wuwwww yürü be fulya süpersin seninle evli olasım geldi valla

kızlarr benim durumum da anticiğiim gibi :) hiçbirşey almaz şuanda eve dönüyor yolda doğuya göreve gitmişti. sanırım en güzel hediye sağ salim evimize gelmesi olacak :) çeyizimden artan kırmızı kurdaleler var kendimi sarsam :)))) bu ne be der hemen anlamaz o incelikten :)) mobilya haline gelemeyeceği için ben odunsever olarak yaşlanacağım :) fatmamın dahiyane fikirleri süper ama 1 tanesini uygulayacak olursam o balı, giysiyi kafama geçirir nasıl kızıyor anammmmm :S

senden korkulur anam
kız pastayı yemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…