- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.441
yavru valla öle hayırlısıyla orta katı doldursakta göbişleri tokuştururuz senin istenmeyen tüyler kalıcımı geçimi
sol kasığım patlayacakmış gibi sancıyo kızlarrr.. Hey maşallahhh :18:
Ayy tövbe bu yumoş büyüyüp de çatlamamazlık etmesin :18::18::18::18: Bu kadar sancımaa
geçiciciii 1 aya giderlerrrrr
Kızlar ben buldummm akşam kocişi bi bahane ile göndereceğim şimdi burda hazırlık yaptım onun bebeklik redimlerini çıkarttım resim kağıdına a4 boyutuna 5-6 tane her birinin arkasına mektup yazdım dünü bügünü yarınlarımızı ve yawrumuzu anlatan ... Gül yapraklarım var zaten sabahki süprizinden 2 kişilik kapli pasta aldım ofisin yanında ev mahsulleri yapan bi fırın var taze taze yapıyolar .. Eve girip elbiselerimden birini giyeceğim saçım basım düzgün allahtan bi rütüş geçtikmi makyaja oldu bittii .. Resimleri salonda aynaya yapıştıracağım simetrik bir şekilde masanın sütünü güllerle donatıp mumlarla süsleyeceğim ortadada pastamız kapıyı çaldığında açmayacağım anahtarla açsın bütün ışıkları kapatıcam sadece salondaki mum ışığına gelsin... Açarım bizim şarkımıza o kapıyı açtığı an....
Gerisiiii 300-500-300-5000
Kızlar ben buldummm akşam kocişi bi bahane ile göndereceğim şimdi burda hazırlık yaptım onun bebeklik redimlerini çıkarttım resim kağıdına a4 boyutuna 5-6 tane her birinin arkasına mektup yazdım dünü bügünü yarınlarımızı ve yawrumuzu anlatan ... Gül yapraklarım var zaten sabahki süprizinden 2 kişilik kapli pasta aldım ofisin yanında ev mahsulleri yapan bi fırın var taze taze yapıyolar .. Eve girip elbiselerimden birini giyeceğim saçım basım düzgün allahtan bi rütüş geçtikmi makyaja oldu bittii .. Resimleri salonda aynaya yapıştıracağım simetrik bir şekilde masanın sütünü güllerle donatıp mumlarla süsleyeceğim ortadada pastamız kapıyı çaldığında açmayacağım anahtarla açsın bütün ışıkları kapatıcam sadece salondaki mum ışığına gelsin... Açarım bizim şarkımıza o kapıyı açtığı an....
yalnız bi sıfır fazla mı yoksa sen 300 500 300 5000 mi yapçan. Anaaammm azdı bu hatuuunnnn
wuwwwwyürü be fulya süpersin seninle evli olasım geldi valla
harıl harıl çalşıyorumda ben hastalanmadım yaaa acayip yanıyorum heeee konuyla alakasız biliyrum ama şuracıkta soyunasım var cam pencere acık bana esmiyo yaaaa
Avcıları süslemişlerrrrrrrr günün anlam ve önemi içinnnn
Eki Görüntüle 632917 Eki Görüntüle 632918 Eki Görüntüle 632919 Eki Görüntüle 632920 Eki Görüntüle 632922
AY BEN AYNUR ABLAAA YAZMIŞIMMMMM HÜLYA ABLAAAAAAAAA SEN BİLİYON AVCILARI
AYNUR ABLAA AKLIMDA SENDE YAAAAAA DİREK SENİN ADINI YAZMIŞIMMM
ayyyyy çok güzel olmuş
keşke orda olabilsem çalışıyo anam avcılar belediyesi
anaaaaam kız valla sende bi haller var
enişte akşama dikkatli olsun
evet abla mustafa değirmenci çok ince bir adammm kadınları hiçbir zaman unutmazzzz aşıklarıda tabii
senden korkulur anam
kız pastayı yemeyin
kanal açma tedavisine giricek bu akşam hala geçmezse yangınımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?