- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.701
günaydın arkadaşlar.muhabbetnz cok güzel.herkes birbirni tanıyo.valla özeniyorm benide alsanıza aranıza :) (bu arada bende anne aday adayıyım coğunluk gibi bebiş istyrm).öyle birsy oldukı sanırım bilinç altı dün bu yazsmaları okuudm beğendm vs.dün gece rüyamda pzt dr gitcemde pzt olmş gitmişim dr hamilesin diyo cok mutlu uyandm gerck gibi sizce bu nedr
gel canım bizim topiğimizde herkese yer varinşallah rüyan gördüğün gibi çıkar ve hamile kalırsın
türk kahvesi çikolata ve nescafe gebeliği önleyen faktrlermiş diye biliyordm canm ne kadarı doğru gebeyken içmiyo kimse biliyrm da yardmcı olabilirmisin
akşama markete gidip alıyım deniyim seversek eltimin gününde yaparım millete jest olsun
türk kahvesi çikolata ve nescafe gebeliği önleyen faktrlermiş diye biliyordm canm ne kadarı doğru gebeyken içmiyo kimse biliyrm da yardmcı olabilirmisin
akşama markete gidip alıyım deniyim seversek eltimin gününde yaparım millete jest olsun
ayy canım inşallah p.tesi o müjdeli haberi alırısnnnn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah nerede varsa duası kabul olsunnnn bizleride çok bekletmeden göbüşümüzü kucağımızı doldursunnn
hiç duymamıştım ben hergün içiyorum bi tane türk kahvesi mutlaka
bana hamişken doktorum günde 1 tanenin zararı olmaz demişti :44:
tarifini de vermeyin catlasınlar meraktan
aa sevndm bende severm ama korkuyorm zararlı bırsey içmekten yemekten hamile değilim ama içilmesn duyumunu aldğmdan içemiyrm
inşallah canım hayırlısı olsunnn hoşgeldinn bende yeniyim aslında
sanada hayırlı cumalar hayırsızzz
gelip gecerken ugruosun burayaaşk olsun gııı ne hayırsızlığımı gördünnn
hadi ya sende mi katıldın bana neyse artık önümüzdeki maçlara bakcaz
gelip gecerken ugruosun buraya
yılbaşında ne yapıosunuz hatunlar var mı planlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?