- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
- #7.081
teşekkür ederim balımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yirim vallaaaa hem belki hamileyimmmmBelkide pskljik hamileyimmm
Yada pskljik deliyimmm![]()
Insallah canim hamilesindir en iyi si kan testi canim .. bekle bakalimhaber et benide , ben olmazsam ozelden yaz bana canim ben kaciyorum suan kendine iyi bak
![]()
teşekkür ederim balımmm![]()
sağol balımmm![]()
fulyam sende kürtaj olmuştun dimi?
hayır bebeğim benim bebeğim kendiliğinden düştüğü için olmadım ama annemi hastaneye götürdüğüm zaman ki manzara gelmişti aklıma kanamam başlayınca v beni o çatala yatırdı muayne için ölüyorum sandım korkma zadece bakıcam dedi dr özeldeydim tabi ben ve öyle oldu baktı ve kalmamış dedi kurtaja gerek yok böylelikle olmadım zaten 1 gun önceydi kanamam gittik dr herşey normal korkma dedi progestan iğne yaptı eve gönderdi eve geldim kan dizlerime kadar inmişti elimi attım bebeğim elimdeyiDevamıda geldi zaten
![]()
ayy canım özür dilerim sorduğum için
Bende devlette kürtaj oldum ama anestezi ile ondan sordum
hayır bebeğim benim bebeğim kendiliğinden düştüğü için olmadım ama annemi hastaneye götürdüğüm zaman ki manzara gelmişti aklıma kanamam başlayınca v beni o çatala yatırdı muayne için ölüyorum sandım korkma zadece bakıcam dedi dr özeldeydim tabi ben ve öyle oldu baktı ve kalmamış dedi kurtaja gerek yok böylelikle olmadım zaten 1 gun önceydi kanamam gittik dr herşey normal korkma dedi progestan iğne yaptı eve gönderdi eve geldim kan dizlerime kadar inmişti elimi attım bebeğim elimdeyiDevamıda geldi zaten
![]()
açlıktan fındık yiyom ben yemek siperiş ettinm gelmedi
fulyammmmmmmmmmmmmm ağlatma beniiizor duruyorum elim ayağım titrediiii
ooohhh benimde karnım zil çalıyooo mutfağa gittim daha hazı değilmiş![]()
şşşşşşşşşşşşşşşşşşş fatmamm ağlamak yok eskide kaldı o günler rabbim yeniden yaşatmasın insan oğluyuz gün yeni umutlarla doğuyor bize ben çok zor aştım bu yaşadığımı dile bile dökemezken artık anlatabiliyorum rabbim sağlıklı hayırlı halimelikler versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh tek duam bu
ne yemek varmış ki sizdee![]()
mercimek çorbasııı
mantı makarnası
birde biber kızartması
gel kuzum bizim abla çok güzel yemek yapar
Nammm naammmm ben göbüşü doyurmaya gidiyorummm![]()