Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...

Doktor bebeğin daha bir kaç günlük dedi (haftalık filan değil). Haftaya cuma tekrar gel bakalım keseyi görmee çalışalım dedi...

DArısı sizlere olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekildeee

[video=youtube;UaG_tInBHiY]http://www.youtube.com/watch?v=UaG_tInBHiY[/video]

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::6 4::118::118::118::118::118::118::118::118::118::11 8::118::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım benımmm bılmıyordumm ozur dılerımmm:43: allah daha buyuk acılar yasatmasınn vardır bır sebebı hıcbırsey sebepsız degıldır.. daha yasın genccc saglıklı bebısler versın rabbımmm:16::16: mutlu haberlerımızı burada paylasalımmm ınsallahh:16::16:

ayy canım ne özürü olur mu öyle şeyy ayrıca duaların içinde aminnn:nazar::nazar::nazar:

vay bu benim başıma gelennn

az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61

bende açtım

sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler

leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı :27::27::27::27::27::27::27::27:

kızzz gerçekten mii:53::53::53:

Umut'dan haberi olan var mı kızlar.

Roseis çalışmalara başladın mı tekrardan canım. Hem iş hem kızlar bugün beynim patladı. İşyerine çocuk getirmek kadar budalaca birşey yok. Allahtan şehir dışında müstakil bir birimiz ve ofis yalnızca bana ait. Yoksa azarı yemiştim herhalde:) Evde yemek beğenmezler dışarı çıkınca sade boğaz kesilirler. Sabahtan beri kardan kadının yanına servis yapıyorum.:ssz:

vay bu benim başıma gelennn

az önce tlfnum çaldı 0553 406 01 61

bende açtım

sağlıkbakanlığı obezite ve fazla kilolar ile ilgili yardım hattı die operatör konuşuyo anlatıyo bişiler

leeeyyynnn söyleyin gırtlağım dursun die hangini arattıııı :27::27::27::27::27::27::27::27:

tabiki bennnnn:37::37:

kızlar ben tekrar geldimmm.. halaylarınız oyunlarınız tatlılarınız için teşekkür ederim...

Doktor bebeğin daha bir kaç günlük dedi (haftalık filan değil). Haftaya cuma tekrar gel bakalım keseyi görmee çalışalım dedi...

amin kuzum sanada Rabbim hayıırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnn didoşummmmmm rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinnn yirim o minnakı ben yirimmmm :16::16::16:

Umut'dan haberi olan var mı kızlar.

Roseis çalışmalara başladın mı tekrardan canım. Hem iş hem kızlar bugün beynim patladı. İşyerine çocuk getirmek kadar budalaca birşey yok. Allahtan şehir dışında müstakil bir birimiz ve ofis yalnızca bana ait. Yoksa azarı yemiştim herhalde:) Evde yemek beğenmezler dışarı çıkınca sade boğaz kesilirler. Sabahtan beri kardan kadının yanına servis yapıyorum.:ssz:

:27::27::27::27::27: ana olmak zor zannaaattt şekerimmm :49::49:

Gözün aydın tekrar canım. Bugün müydü senin adet günün.

amin kuzum dua başlayacaksın dimi bizim için yerim ben o susamıııı:16::16::16::16:

ahahahahaha allah seni ne etsin amiii millet bana bakıyoo yirim onun pipisini :9::9::9::9::9:

Yawrum ya cuma bakıcaz işte olmayabilir ben kendimi yoka alıştırdım ondan rahatım akşamları koca gaz veriyo işte :16::16::16:

Zaten varsada ilki gibi anca adetim 1 haftayı geçmeden çıkmaz bekliyom öle takılıyorm kendi halimde :27::27::27::27:

kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................

selam kızlar nasılsınız .. :16:
her yerde kar var, ama benim kalbim bebistee :9:
bikaç gündür tam olarak giremedim, ne var ne yok, var mı güzel haberler :55:

Gözün aydın tekrar canım. Bugün müydü senin adet günün.

7 ocaktı bat günüm.

amin kuzum dua başlayacaksın dimi bizim için yerim ben o susamıııı:16::16::16::16:

Tabiki canım hepinize dua edicem..

kızım ilk hamileliğini unut kaç kere diycem benimde öyleydi 5 gün geciktim mikroskopla anca görürdün ikinci çizgiyi, fakat sağlıksız olduğu için öyle , normalde battan önce bile çıkar kuzum yeter ki sağlıklı olsun ..................

irem yaaa şimdi sen öyle diyince ben korktumm benim bebiş de mi sağlıksız ki 2 gün geçti silik çizgi çıkmıştı :43::43::43::43::43:

Back
X