- Konu Sahibi antidepresif
- #7.441
bilmiyorum ama değerin zaten baya yüksek umarım yükselmeye devam eder hayırlısı olsun
teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ama değerin zaten baya yüksek umarım yükselmeye devam eder hayırlısı olsun
bi gün daha bekleyeceğim canım ne olacak yarın göreceğimmm![]()
teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
hadi bakalım güzel olacak inşallaaah.... heyecanla beklliyoruz topiğimizin hamişlerini...
Günaydın kızlar. Maşallah kırmızılar gelmemiş sizlerde yine. Aman gelmesinler hayırlısıyla.
Fulyacım, bence sen çok geç yumurtladığın için adet gecikmesi yaşıyorsun. Belki günün bugün ya da yarındır. Geç yumurtlayanlarda oluyor bu. O zaman diğer yaptığın testler erken sayılır. Akşam yapacağın testte herşey belli olur artık. Allah yüzüne gülsün inşallah.
Fatmacım,idrar testlerine takılma bence. Onlar sapıtmış:)) Az önce bir tane yaptım, C çizgisi bile 5 dakika sonra belirdi:)))
Tubiş, lekelenmemi var akıntı mı? Ve daha önce böyle mi oluyordu adetlerin canım. İnşallah seninki de bebektir.
ay adı neydi hatırlamadım ki 1 liraya aldım dün eczanaden hiç bi çizgi yoktu eşim almış gözünün içine sokuyodu var mı silik bişi diye şimdi ben hangi marka ile bakıyım
kızlar fortel diye bir test var,çok hassas.şüpheli ilişkiden 7-10 gün sonra bile doğru cevabı verebiliyor.Fiyatı diğerlerine göre yüksek ama adet geçmesini beklemeye bile gerek kalmıyor.netten bi araştırın isterseniz..
kızlar eşim doktora gitti ama en fazla 4 ilişkisiz günden sonraymış ben o kısmı yanlış anlamışım , en az sandıydım bizim 4 ten fazla oldu hastalıkta girince araya, bizim iş gelecek haftaya kaldı............
kızlar fortel diye bir test var,çok hassas.şüpheli ilişkiden 7-10 gün sonra bile doğru cevabı verebiliyor.Fiyatı diğerlerine göre yüksek ama adet geçmesini beklemeye bile gerek kalmıyor.netten bi araştırın isterseniz..
olsun tatlım en azından eşin oralara kadar gitmiş bebeğim o da güzell..
test markasını yazdım bi kenara şeker ama adet günüm geçmeden test yapmam herhalde erkenden. bu gidişle zaten pek gerek kalmayacak benim için galiba![]()
![]()
şeker internet problemli ya sayfalar tam açılmadı okuyamadım.
sen şimdi hamiş misin. test yaptın mı. bu aralar kafam çok dağınık karıştırıyom her seyiii...
sonuç ne kadar zamana çıkıyo acaba :44: ben salı doktora gitcem sonuç o zamana çıkar diye seviniyodum şimdi pazartesi vercez , hastalık süremde değişti 2 aydır, bitti gibime geliyo yarına kadar bitmeli bu durumda ya![]()
Test yaptım kızlaaarrr :) Ve çift çizgi hamileyim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn :)
hayırlı upurlu olsun,, gözün aydın.. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım
ya niye moralini bozuyosun reçelim yaaa,,, inşallaaaah yerleşme kanamasıdır...
senin bat ne zaman?
Test yaptım kızlaaarrr :) Ve çift çizgi hamileyim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn :)