Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz;
— Kocacığım! Rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun…
—Eee
— Ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun?
— Eeeee!!!
…— Bir inci kolye! Sence bunun anlamı ne olabilir?
Adam gülümser:
— Bu akşam öğrenirsin sevgilim, der.
Akşam olur adam elinde güzel bir paketle eve gelir.. Kadın gözlerine inanamaz; çok heyecanlanır:
- Kocacığım sen bir harikasın!..
Kadın paketi aceleyle açar.. Kutunun içinden bir kitap çıkar. Üzerinde;
“RÜYA TABİRLERİ” yazmaktadır.

günaydın avratlar nassınız in cin top oynuyo hafta ortası hayrolaaa ????

neysem benimde işlerim yoğun gelicemmm yineee heee toplaşın hemennn
:20:

Fatmişim nasıl oldun bebekimmmmmm :26:

tünaydın kızlarrr. ben de bi umut girdim harıl harıl geçmişi okurum diye.. anammm kimse yok.
ben işlerden anca fırsat buldum geldim. öğe arasındayız şimdi. yemek yiyeceğim birazdan sonra tekrar işle güçler..
fatmacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ilerlemesin hastalığın, bir an önce iyileş.
meymenes canım inşallahhh kurtuluruz bu dertlerden... yoksa biz çuvalı üstten dolduruyoruz, onlar alttaki delikten götürüyolar malı.

dün geceyi kendime zehir ettim kızlar. aslında size yazıp yazmamakta kararsız kaldım. size de bulaştırmayım can sıkıntımı.
dün akşam eşimin baba tarafından kuzeni aradı. bayan. hamileymiş 7 aylık. onu haber vermek için aramış. beni telefona isteyince hem psikolojimin ayarı kaçtı hem de zaten kızgındım eskiden kalma. konuşmadım. ilk hamileliğimden önce hep sorarlardı boş musun dolu musun hadi artık hadi artık diye. kürtaj oldum bi tanesi arayıp da geçmiş olsun demedi :47: kötü günümde aramadın da hamileliğini sölemek için mi aradın... o psikolojik baskıyla oturdum şakır şakır ağladım. sölenip durdum. herkes hamile sağlıklı niye bu piyango bana vurdu. neden ben bu acıları yaşadım. neden ben sınanıyorum diye... tekrar haile kalır ve aynısını yaşarım diye...
evett kızlar objektif davranıp bana kızabilirsiniz kuzenle konuşmadığım için. tepkilerime kızabilirsiniz; kendi kendimi yine yıprattım diye... eşimi gerdim diye de kızabilirsiniz :17: :17: :17:
oofff biliyorum :14: :14: ama engel olamadım yine kendime...
neyse bugün daha iyyimmm...

tünaydın kızlarrr. ben de bi umut girdim harıl harıl geçmişi okurum diye.. anammm kimse yok.
ben işlerden anca fırsat buldum geldim. öğe arasındayız şimdi. yemek yiyeceğim birazdan sonra tekrar işle güçler..
fatmacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ilerlemesin hastalığın, bir an önce iyileş.
meymenes canım inşallahhh kurtuluruz bu dertlerden... yoksa biz çuvalı üstten dolduruyoruz, onlar alttaki delikten götürüyolar malı.

dün geceyi kendime zehir ettim kızlar. aslında size yazıp yazmamakta kararsız kaldım. size de bulaştırmayım can sıkıntımı.
dün akşam eşimin baba tarafından kuzeni aradı. bayan. hamileymiş 7 aylık. onu haber vermek için aramış. beni telefona isteyince hem psikolojimin ayarı kaçtı hem de zaten kızgındım eskiden kalma. konuşmadım. ilk hamileliğimden önce hep sorarlardı boş musun dolu musun hadi artık hadi artık diye. kürtaj oldum bi tanesi arayıp da geçmiş olsun demedi :47: kötü günümde aramadın da hamileliğini sölemek için mi aradın... o psikolojik baskıyla oturdum şakır şakır ağladım. sölenip durdum. herkes hamile sağlıklı niye bu piyango bana vurdu. neden ben bu acıları yaşadım. neden ben sınanıyorum diye... tekrar haile kalır ve aynısını yaşarım diye...
evett kızlar objektif davranıp bana kızabilirsiniz kuzenle konuşmadığım için. tepkilerime kızabilirsiniz; kendi kendimi yine yıprattım diye... eşimi gerdim diye de kızabilirsiniz :17: :17: :17:
oofff biliyorum :14: :14: ama engel olamadım yine kendime...
neyse bugün daha iyyimmm...

Neden kürtaj olmuştun ?

Kizlar pek düzelmesine doktora gittim ilaç filan yatiyorum simdi aksama misafirim var izmitten geliyorlar nasip yemek yapcam bil.iyorum
tugbam fulim didosum hulis anlam verilen diğer kizceler dileklerimizi için tesekkur ederim,

Kizlar pek düzelmesine doktora gittim ilaç filan yatiyorum simdi aksama misafirim var izmitten geliyorlar nasip yemek yapcam bil.iyorum
tugbam fulim didosum hulis anlam verilen diğer kizceler dileklerimizi için tesekkur ederim,

canım çok dikkat et kendine
çok yorma kendini akşam içinde bir iki bişey hazırla hemen yat sonra
hem misafir umduğunu değil
bulduğunu yermiş boşver sen daha önemlisin şuan

canım insan dertleşecek güvenilir bir dost arıyor kendisine. bu dostta onu tanımayan bilmeyen birisi olursa daha rahat döküyor içini. ben de hakim olamayıp dün yazdım birçok şeyi... haklısın bence yerden göğe kadar. hep böyle olmuştur biliyor musun? insanlar bir konuda birşeyi elde ettiklerinde ilk işleri çevresindekilere hava atmak olur...
sonuçta Allah dilerse bebeklerimiz olur... Allah dilemezse de ne yaparsan yap boş canım.. bak kısacık bir olay anlatayım sana ben yeni hamileydim 3 yıl önce üst katıma bir gelin taşındı o da 38 haftalık hamileydi tanıştık başladık arkadaşça görüşmeye kızcağız 40 haftaya geldi artık gün sayıyordu düşün o kadar yakın... o sırada sabah dr. kontrolüne gidiyor sıkıntı yok eve geldikten 2 saat sonra içine bir kurt düşüyor koşuyor hastaneye ve öğreniyor ki yavrusunun kalbi durmuş!!!! normal doğum ile ölü yavruyu doğurttu dr. ahh sana onun o sıkıntısını anlatamam. ikiz bebeklerimin tekini düşürdüm diğeri doğdu ben düşene ağlıyordum kızı gördükten sonra resmen derdime imrendim.. sen Allaha havale et inan bak ümidini kaybetmiş 14 sene bebeği olmayan bir ablamın şuanda 2 çocuğu var :)) Allah dilerse olur ümitsizlik yok canım benim

Kimsecikler yok burda =( Ben komşu topiklerde fink atıyorum. Halbuki alışmıştım size :(((

işimi anca bitirebildim canım malum taşınma arifesindeyim toparlanıyorum yavaş yavaş :) çnce kırılacak yemek takımlarından başladım :))) en öndeki süs eşyaları vs. :))) yavaş yavaş örtülerkalkıyor bakalım hayırlısı :) nasılsın?

tünaydın kızlarrr. Ben de bi umut girdim harıl harıl geçmişi okurum diye.. Anammm kimse yok.
Ben işlerden anca fırsat buldum geldim. öğe arasındayız şimdi. Yemek yiyeceğim birazdan sonra tekrar işle güçler..
Fatmacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ilerlemesin hastalığın, bir an önce iyileş.
Meymenes canım inşallahhh kurtuluruz bu dertlerden... Yoksa biz çuvalı üstten dolduruyoruz, onlar alttaki delikten götürüyolar malı.

Dün geceyi kendime zehir ettim kızlar. Aslında size yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Size de bulaştırmayım can sıkıntımı.
Dün akşam eşimin baba tarafından kuzeni aradı. Bayan. Hamileymiş 7 aylık. Onu haber vermek için aramış. Beni telefona isteyince hem psikolojimin ayarı kaçtı hem de zaten kızgındım eskiden kalma. Konuşmadım. Ilk hamileliğimden önce hep sorarlardı boş musun dolu musun hadi artık hadi artık diye. Kürtaj oldum bi tanesi arayıp da geçmiş olsun demedi :47: Kötü günümde aramadın da hamileliğini sölemek için mi aradın... O psikolojik baskıyla oturdum şakır şakır ağladım. Sölenip durdum. Herkes hamile sağlıklı niye bu piyango bana vurdu. Neden ben bu acıları yaşadım. Neden ben sınanıyorum diye... Tekrar haile kalır ve aynısını yaşarım diye...
Evett kızlar objektif davranıp bana kızabilirsiniz kuzenle konuşmadığım için. Tepkilerime kızabilirsiniz; kendi kendimi yine yıprattım diye... Eşimi gerdim diye de kızabilirsiniz :17: :17: :17:
Oofff biliyorum :14: :14: Ama engel olamadım yine kendime...
Neyse bugün daha iyyimmm...

tatlımm kıymatlımm canım benim ben anlıyorum seni acını pskljini aynı tohumuz seninle düşük veya kurtaj olunca mart bize uzak geliodu o zaman daha kolay hamile kalır yetişiriz peşine diye düşünüyoduk olmadı evet kuzene değil ama kocana ayıp olmuş zaten olanda olmuş sende desarj omluşsundur biliyosun artık mart bizim keder değil sıkı çalışma ayımız ona göre tüm stresimizi atmamız lazım neydi sloganımız mart kedisiyiz bebişlerin delisiyizzz :9::9::9::9::9::9:

kizlar pek düzelmesine doktora gittim ilaç filan yatiyorum simdi aksama misafirim var izmitten geliyorlar nasip yemek yapcam bil.iyorum

bebekimmmm yorma kendini ilaçlarını ihmal etme yemek dediğin nedir halediverirsin sen gelim bakim ben sana olmazsa he kuzucummmm :16::16::16::16:

fulimmmm you tube açmıyo bende dinleyemiyorummm ne çaliyiii. Oynamayanın totsuna bi şey olsun deme ben oynatamıyom :9::9::9:

yok yok oynamayanın totosunu rahat bıraktım bugünn :27::27::27::27::27: Rahat ol tubişimmmmm :9::9::9:

kimsecikler yok burda =( ben komşu topiklerde fink atıyorum. Halbuki alışmıştım size :(((

bugün böyle denk geldi demek denizcimmm çoğumuz yoğun yarımız hasta artık yarın sayfaları takip etmekte zorlanırız :27::27::27::27:

Bebişler ben bugün öyle yoğunum ki yine 9 ayın çarşambası tamda bugün gibi :27::27::27::27::27::27: Hem yoğun hem yengeme sinirli stresli bir gün geçiriyorum ama az önce benim koçiş bombayı patlattı :9::9::9::9::9:

Ben daha ehliyetimi alamadım yani bundan 5 sene önce hak kazandım ama o zamanlar param yoktu gidip alamamıştım sonrasında ben gecen sene gittim almak için hakkım iptal olmuş kalakalmıştım öyle :53::53::53: Neysemmm ben diyodum ehliyete yazılım yeniden flndı fıstıktı azcık agresiflikte var bende kociş sen trafikte milleti döversin der dalga geçerdi kısmet olmadı gidip başvurmaya az önce arıyo mart sınavına yazdırdım seni evrakları akşam bırakıcaz die :1::1::1::1::1::1: Ayy çok sevindim ki bennnn ne kaa çabuk kandırıyo beni değil miii bana bi uğraş daha çıktı kafam epten rahat olur 1 ay daha :27::27::27::27::27::27:

Işte böle haydeyin ben kaçtım daha evraklarımın yarısı hazır işlerim bi dünya araya sıkıştırımm şunlarıdaaa mart sınavına yetişimmmm :3::3::3::3::3:

Son düzenleme:
Bebişler ben bugün öyle yoğunum ki yine 6 ayın çarşambası tamda bugün gibi :27::27::27::27::27::27: Hem yoğun hem yengeme sinirli stresli bir gün geçiriyorum ama az önce benim koçiş bombayı patlattı :9::9::9::9::9:

Ben daha ehliyetimi alamadım yani bundan 5 sene önce hak kazandım ama o zamanlar param yoktu gidip alamamıştım sonrasında ben gecen sene gittim almak için hakkım iptal olmuş kalakalmıştım öyle :53::53::53: Neysemmm ben diyodum ehliyete yazılım yeniden flndı fıstıktı azcık agresiflikte var bende kociş sen trafikte milleti döversin der dalga geçerdi kısmet olmadı gidip başvurmaya az önce arıyo mart sınavına yazdırdım seni evrakları akşam bırakıcaz die :1::1::1::1::1::1: Ayy çok sevindim ki bennnn ne kaa çabuk kandırıyo beni değil miii bana bi uğraş daha çıktı kafam epten rahat olur 1 ay daha :27::27::27::27::27::27:

Işte böle haydeyin ben kaçtım daha evraklarımın yarısı hazır işlerim bi dünya araya sıkıştırımm şunlarıdaaa mart sınavına yetişimmmm :3::3::3::3::3:

Güzel bir uğraş çıkmış sana canımm hadi bakalım bu sefer kaptırmadan al ehliyetini yollar hatun görsünnn:9::9::9:

güzel bir uğraş çıkmış sana canımm hadi bakalım bu sefer kaptırmadan al ehliyetini yollar hatun görsünnn:9::9::9:

he yaa sorma bebeğimmm arabayı hep bandırmada fln kullanmak zorunda kalıyodum ehliyet yok die artık kaçışı yok nihahahahahaah :27::27::27::27::27: En çokta uğraşıp meşgale olucak die seviniyorum :32::32::32::21::21::21::21:

Geçmiş olsun .Boşgebelik oluncada kese oluyomu yani alınan neler var ya Allah'ım gönlüne göre versin isim neydi ? senin

canım benim boş gebeliğimde kese vardı (haftası ile uyumlu), yolk sac denen oluşum vardı(haftası ile uyumlu) ama bebek (embriyo) yoktu. sadece kese alındı. eşimin eline vermişler labaratuvar için kan pıhtısı gibi bi şeydi diyodu.

Back
X