- Konu Sahibi antidepresif
- #26.741
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhh... duyacaksın sen de pıt pıtları...eğer emzirme döneminde öyle bi sorun yaşarsan yani çok acıkma gibi o zaman diyetisyen kontrolünde bi beslenme uygularsın canım kilaları kontrol altına alırsın. o çok acıkma belki ilk zamanlarda olur ama ben de öyle çok fazla olmamıştı. benim kayınvalidem çok ısrarcıdır saolsun e ben de öyle yemek konusunda nefsime çok haim değilim malesef o yüzden fazlalaıklarım kaldı. önceden göbeğimi saklardım şimdi saldım gitti nasıl olsa bi kaç ay sonra kendiliğinden şişecek inşaalllahhhhhhhhhhhşu test sonuçlarımı alıp pıtpıtlarınmı duyayım da hayırlısıyla
bakalım bizde durum ne olacak irade meselesi sanırım bu... normal şartlarda irademe güvenirim ama ... görcez bakalım gerçekten kuvvetlimiymiş iradem

ben de nerdeyse hergün yiyorum cnm.. evde tatlı yapmıyorum yaparsam ucunu tutamıcam.. en iyisi yapmamak...benim annemde ve rahmetli anneannemde de şeker var o yüzden bende korkuyorum
dediğin gibi bende tek dondurma yiyorum ama her akşam yiyorum mutlaka cuamrtesi canım sütlü tatlı çekti kalktım yaptım ama çok hafif allahtann
Benim bebiş uslu çok tekmelemiyor kımıldanışlarını hissediyorum. tekmeyi arada bir yapıyor ama attı mı kıvrandırıyor resmenİçerden bir şey zonkluyor gibi oluyorr .. Tarifi pek mümkün değil ancak bu kelimeyi bulabildim idare et artık
![]()
oyyyyy yerim ben onun o bacaklarını... güçlenmiş senin erkekin desene....maşallah.... bizimki tekemelri savurcak gibime geliyo,dondurma,et yedik mi duramıyo maşallah...