- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
- #32.461
Selam gebişler nasılsınız bakalım,?
Biz sükür iyiyiz biraz telaşlıyız bu ara,ondan yazamadım,didoşum beni sormuşsun anca yazabildim,salı doktora gittik... Bi problem yoktu şükür ama oğluşum 2 haftada sadece 210 gr almış 1750 gr olmuş,ben daha cok beki3odum,gerci neden fazla bekliyosam anlamadım,doğru düzgün yemek yiyemedim bu 2 haftada,hiç dikkat etmedim,süt yumurta yoğurt cok ihmal ettim,sulu yemek hiç canım istemedi,tabi haliyle paşam da cok almamış... Biraz canm sıkıldı ama şükür sağlığı yerinde ya,artık bol bol yemeye karar verdim,herkesin son aylarda iştahı açılır benim sıcaklardan canm bişey istemiyoama artık istesemde istemesemde tıkcam ağzıma...
neyse salı günü paşamın babaannesi,arabamızı aldı,cok içimize sindi,sunny baby travel sistem montana bebek arabası...
Bugün de benim annemler geldi,oyun parkını,yatağını,uyku setini,cantamızı,bana pijama falan aldılar...akşam üstü gelicek yatağımız... Cok mutluyuz,oğlusum hissetti galiba,mağazada araba alırkende beşik alırken de tekmeleyip durdu....:)
hoşgeldin fitoşumm alışveriş telaşları tatlı telaşlarr olsun be kuzum . Alp paşa için hazırlık yapmak lazım zaten.. Aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah. Şimdi o yatağı kurup uyku setini vs yerleştirince oyy ne tatlı olur yaa gelir gider seversin artık.
Alp paşayı annesi iyi beslememiş ki nasıl kilo alsın annesii ama artık dediğin gibi zaten az zamanın kaldı bol bol ye çeşitli vitamin alsın oğluş. Sıcaklardan mıdır başka şeyden midir bilmem de benimde eskisi gibi iştahım yok meyve yiyorum bol bol yemek de pek yemiyorum desem yeridir .
bu yavrucaklar eşyaları alınırken hissediyo canım ya biz de alırken arabasını beşiğini filan çok tekmelemişti yavrum :)