Hayırlı olur inşallahBenim olumsuz tatlım. Bu çarşamba 2. sini olacağım. Bakalım neler olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olur inşallahBenim olumsuz tatlım. Bu çarşamba 2. sini olacağım. Bakalım neler olacak...
Dualrim sizinle güzel kardeşlerim Rabbim bebisiinizin hayırlı haberini almayi nasip etsin insAllah ❤
Cnm ya tekrar hyrli olsun Rabbim kucgna almayi nasip etsin ya bnmde bugün 10.gün kan vereyim mi sabredemiyorum11.gün tahlilim 31
12.gün tahlilin 58
14.gün tahlilim 139
şükürler olsunnnm
Yüce Rabbim hayirlisiyla bebek isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarimdasinz umut olsun diye yazmak istedim umutsuzluga düşecek gibi olursaniz duaya başvurun her zaman dua edin ama dusuncelerimiz bize geri dönüyor o yüzden iyi düşünelim iyi olsun
Oy oy bnde kan verip vermemekte karaszmMaaşallah canim cok sevindim verdigin guzel haberlere. Ben de senin saydigin gibi ilk asilama gununu de sayiyorum. Bugun 11. Gunum benim de. Ama senin gibi test yapmaya, kan vermeye hic cesaretim yok. Bekleyecegim daha sanirim. Gecikme olunca bakarim insallah.
Oy oy bnde kan verip vermemekte karaszm
İnş.cnm hepimiz hyrli haberler aliriz ya beklemek çok zorKan değerinde veya idrar testinde negatifi görmek daha zor oluyo sanki canım ya o yüzden bekliyorum ben gecikme olana kadar. İlk asilamamda da beklemistim, 1-2 gun gecikme de olmustu ama sonra regl olmustum. Bu sefer oyle olmaz şnsallah yine gecikme olur ama tegl olmaz
Canim mrb oncelkle tam adet gununde regl olman normal cnku kullandigmz ilaclar tam döngüyü yakaliyo bde yapilan asilamadn dolayida vücut tam zamannda oluyo bde asilama yapilirken zaten yum. Çatlamış olmasi lazm yani onu oyle ayarliylrmis ki o anda tepkimeye grip dollensin dye ayrica o jeli kullanip adet olan ck var zaten tutmadigi icin onun tortusuyla atiyo adetiSelam kızlar benim aşılama tutmadı işin garibi 12.gün test günü adetim başladı normalde yumurta catladiktan 14 -15 gun sonra adet görülür diye biliyorum.demekki aşılama günü yumurta çoktan catlamisti ovitrelle yi vuruldugum gün yanlış mı düşünüyorum doktorumla gorusmedim henüz birde cironier jeli kullanırken adet olunur mu ya onu bırakırsın 1-2gune kadar adet başlar diye biliyorum ben.kafam çok karışık bilgisi olan yardimci olsun lütfenbuarada kan testi direkt sıfır olarak gelmiş
Cevabın için teşekür ederim canım ama ben geçen ay 13 ünde adet gördüm bu ay 8 inde oldum tam zamanı deildi ki aşılamanın 12.günü tam adet gunu mu ilk asilamam pek bilgim yok açıkçası ovitrelle yi vurdum 36 saat sonra asilama yapıldı.yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün bu hiç değişmez demişti bi önceki doktorum.14 gün önce igneyi vurduğum güne denk geliyor.demekki aşılama günü zaten yumurta çoktan catlamis aşılama ya kadar 36 saat yumurta bekler mi yaCanim mrb oncelkle tam adet gununde regl olman normal cnku kullandigmz ilaclar tam döngüyü yakaliyo bde yapilan asilamadn dolayida vücut tam zamannda oluyo bde asilama yapilirken zaten yum. Çatlamış olmasi lazm yani onu oyle ayarliylrmis ki o anda tepkimeye grip dollensin dye ayrica o jeli kullanip adet olan ck var zaten tutmadigi icin onun tortusuyla atiyo adeti
Ben hiç bişey anlamadım valla kafam karışık acaba yumurtlamayi kaçırdı mi doktor diye düşündüm çünkü eşimde ve bende hiç bişey yok sağlık açısından daha önce 10 haftalik düşük yaşadım 2 yıldır normal yolla olmayınca aşılama yaptıralım dedik ama bişeyler ters geldi bana mantığıma oturtamadimCevabın için teşekür ederim canım ama ben geçen ay 13 ünde adet gördüm bu ay 8 inde oldum tam zamanı deildi ki aşılamanın 12.günü tam adet gunu mu ilk asilamam pek bilgim yok açıkçası ovitrelle yi vurdum 36 saat sonra asilama yapıldı.yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün bu hiç değişmez demişti bi önceki doktorum.14 gün önce igneyi vurduğum güne denk geliyor.demekki aşılama günü zaten yumurta çoktan catlamis aşılama ya kadar 36 saat yumurta bekler mi ya
Cevabın için teşekür ederim canım ama ben geçen ay 13 ünde adet gördüm bu ay 8 inde oldum tam zamanı deildi ki aşılamanın 12.günü tam adet gunu mu ilk asilamam pek bilgim yok açıkçası ovitrelle yi vurdum 36 saat sonra asilama yapıldı.yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün bu hiç değişmez demişti bi önceki doktorum.14 gün önce igneyi vurduğum güne denk geliyor.demekki aşılama günü zaten yumurta çoktan catlamis aşılama ya kadar 36 saat yumurta bekler mi ya
Cevabın için teşekür ederim canım ama ben geçen ay 13 ünde adet gördüm bu ay 8 inde oldum tam zamanı deildi ki aşılamanın 12.günü tam adet gunu mu ilk asilamam pek bilgim yok açıkçası ovitrelle yi vurdum 36 saat sonra asilama yapıldı.yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün bu hiç değişmez demişti bi önceki doktorum.14 gün önce igneyi vurduğum güne denk geliyor.demekki aşılama günü zaten yumurta çoktan catlamis aşılama ya kadar 36 saat yumurta bekler mi ya
Canlarım. Çok teşekkür ederim belitileri olan yapsın bence 11.gün ben negatif hile olsa kendimi hazirlayacaktim amaç oydu ama şükür tam tersi oldu
Canm bu zamana kdr 6doktora gttmhepside baska bsi syluyo kimi 36 saatte yapiyo kmo 24 saatte bende anlamadm ben tamam adet gununde oldun zannettm evet erken olmussun ben tam adet gunlermde adet olmustm asilamadaCevabın için teşekür ederim canım ama ben geçen ay 13 ünde adet gördüm bu ay 8 inde oldum tam zamanı deildi ki aşılamanın 12.günü tam adet gunu mu ilk asilamam pek bilgim yok açıkçası ovitrelle yi vurdum 36 saat sonra asilama yapıldı.yumurta catladiktan 14 gün sonra adet görürsün bu hiç değişmez demişti bi önceki doktorum.14 gün önce igneyi vurduğum güne denk geliyor.demekki aşılama günü zaten yumurta çoktan catlamis aşılama ya kadar 36 saat yumurta bekler mi ya
Canım lütfen msjimi tam anladık tan sonra cewap yazarsan sevinirim doktor iddalı konuşmuş diosun 16.gün oldum diosun benim orda dediğim aşılamanın 12.günü adet görmek demek yumurtanin yaklaşık 14 -15 gun once catlamis olduğunu gösteriyor demek. gecikme olabilir ama erken olmasi saçma 12.günden bahsediyoruz adet gününe tam 6 gun kala yani.ayrıca aşılama da sonuç illa pozitif olmalıydı diye bir şey demiyorum farkindaysan niye tutmadi diye veryansın da etmedim bunları ben de biliyorum tek merak ettiğim açıp makaleleri okursan aşılama ya da normal yolla yumurta catladiktan 14-15. Günden sonra adet döngüsü başlar bu değişmez der ustadlar.ben sadece hata mi yapıldı bunu soruyorum?Merhaba canim. Oncelikle hayirlisi olsun hakkinda en kisa zamanda dogal yolla hamile kalirsin hem de insallah. Aslinda tam 14. Gun adet olur asilama sonrasi diyen doktor cok iddiali konusmus bence. Cunku ben ilk asilamamda asilama sonrasi 16. Gun falan regl olmustum. Ama olmustum maalesef ve sonuc negatifti. O ortalam bir deger, düzene girer anlaminda söylemiş olabilir 14. Gun diye. Iki asilamamda da benim de doyledigin gibi ignem vuruldu 36 saat sonra da asilama yapildi. Bana doktorun zamani kacirmis gibi gelmedi. Asilamada da ihtimal cok da yukselmiyor zaten canim benim bildigim %20 ihtimal. Bizde de gorunen sorun yok ama bi yili gecti ve bu ikinci asilama. Sen yine doktorunla gorus tabii ama bana bir hata var gibi gelmedi
Canım benim ablam da yaptırdı aşılama etrafıMDA yaptıran arkadaşlarımda var hepsi kafamı karıştırdı mümkün deil 12.gün adet olunmaz 14.gün yada sonrası olsa amenna ama çok erken aşılama oncesi zaten yumurta catlamis dediler.adetime çok wardi çünkü tutup tutmamasinda değilim inan sadece yanlış bişey yapildi ise aynı merkeze bidaha nie gidiyim o kadar para vereyim doktora güveniyorum diye süreçte ne derse tamam dedim ama sonrasında insan bi açıklama bekliyor olmayınca o açıklama sizlerden medet umdum.Canm bu zamana kdr 6doktora gttmhepside baska bsi syluyo kimi 36 saatte yapiyo kmo 24 saatte bende anlamadm ben tamam adet gununde oldun zannettm evet erken olmussun ben tam adet gunlermde adet olmustm asilamada
Canım lütfen msjimi tam anladık tan sonra cewap yazarsan sevinirim doktor iddalı konuşmuş diosun 16.gün oldum diosun benim orda dediğim aşılamanın 12.günü adet görmek demek yumurtanin yaklaşık 14 -15 gun once catlamis olduğunu gösteriyor demek. gecikme olabilir ama erken olmasi saçma 12.günden bahsediyoruz adet gününe tam 6 gun kala yani.ayrıca aşılama da sonuç illa pozitif olmalıydı diye bir şey demiyorum farkindaysan niye tutmadi diye veryansın da etmedim bunları ben de biliyorum tek merak ettiğim açıp makaleleri okursan aşılama ya da normal yolla yumurta catladiktan 14-15. Günden sonra adet döngüsü başlar bu değişmez der ustadlar.ben sadece hata mi yapıldı bunu soruyorum?
Canım lütfen saldirmadim bak aşılama sürecinde nasıl sabırsız beklenir kafanı neye takarsin çok iyi bilirim amacim kalbini kırmak deil kusura bakma lutfen ben sadece olayı anlamaya çalışıyorum ama sen direk doktoru savunmaya geçmiş gibisin benle alakali deil süreçle alakali yazmışın durumu.süreci ben zaten iyi biliyorum aldigim eğitimden dolayi yumurta ne zaman çalar ne olur insan anatomisiyle ilgili sağlamdır bilgilerim.sizden medet umuyorum sizde bana direk normal olur doktor ayarlamıştır falan diosunuz.ben de sorguluyorum 12.gün teste gel bakalım yoksa zaten 14 yada 15 gun sonra adet başlar diyen doktorum 12.gün adet olmayı nasıl açıklar.Ben tam okuyum anlayip yazmistim ama senin yanitin cok saldirganca olmus bence
Yani canm erken olmasi braz tuaf dedgm gbi benm tam guninde olurdu o yzdne umutlarm suya duseri aslinda tup bebek yaptirsigmda ne kdr yanls asilama yaptklarini fark ettm her doktor doktor degl ona denk gelmek lazmCanım benim ablam da yaptırdı aşılama etrafıMDA yaptıran arkadaşlarımda var hepsi kafamı karıştırdı mümkün deil 12.gün adet olunmaz 14.gün yada sonrası olsa amenna ama çok erken aşılama oncesi zaten yumurta catlamis dediler.adetime çok wardi çünkü tutup tutmamasinda değilim inan sadece yanlış bişey yapildi ise aynı merkeze bidaha nie gidiyim o kadar para vereyim doktora güveniyorum diye süreçte ne derse tamam dedim ama sonrasında insan bi açıklama bekliyor olmayınca o açıklama sizlerden medet umdum.