- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.817
- 798
- Konu Sahibi Teletabiii
Oyle galiba hayirlisi 2017 hepimizin senesi olsun insGerçekten şu topicde hiç hamile çıkmadı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle galiba hayirlisi 2017 hepimizin senesi olsun insGerçekten şu topicde hiç hamile çıkmadı ya![]()
Ay inşallah canım Rabbim hakkımızda hayirlisini nasib etsinİnsAllah canim ya varis cek bol bol bende cekiyorum ins pozitif goruruz
Asilama ilk klomenle sonra iki defa igneyle yapar doktorlar sonrasinda zaten tupe yollarlar canim o kadar igneyi oluyosun zatrn tupe basla benim tavsiyemBnm ilk değil ama yine de alışamadım. Geçen ay hep igneydi ve aşılama oldu başarısız di bu ay klomid verdi sadece son 3 gün iğne .bu ay kndi halimize bıraktı aslında son bi yıldır bu şekilde denemisdr. . Artık bu ay olmazsa skldm ve iğneler canımı acıtıyor tüp bebege basvuracagiz. Bir şey yok deniliyor nasip işte
Asilama ilk klomenle sonra iki defa igneyle yapar doktorlar sonrasinda zaten tupe yollarlar canim o kadar igneyi oluyosun zatrn tupe basla benim tavsiyemRabbim hayirlisini versin cok zor
Igne klomen fayda etmezse verilmiyor mu? Yani benim bildigim dozaji al geliyo bu yuzden igneye geciliyor. Bende ole oldu 2 ay klomen hep tek yumurta olusuodu ve gebe kalma ihtimali azmis bole. En az 2 yumurta olsun diyolar cogul gebelikte olabiliomus o yuzden. Bu yuzden ben igneye gectim bu ay.. hayirlisi olsun bisey gorunecekmi hic bilmiyorum bugun. Birde cogul olma ihtimalide dusunduruyo beni.. saglikli olsunlarda aslinda muhim degil gerisi. Rabbim herkesin gonlune gore en hayirlisini versinBnm ilk değil ama yine de alışamadım. Geçen ay hep igneydi ve aşılama oldu başarısız di bu ay klomid verdi sadece son 3 gün iğne .bu ay kndi halimize bıraktı aslında son bi yıldır bu şekilde denemisdr. . Artık bu ay olmazsa skldm ve iğneler canımı acıtıyor tüp bebege basvuracagiz. Bir şey yok deniliyor nasip işte
Ben 3 diye biliorum tatlimTek yumurtam oldu şu an 19 mm gece 11.00de çatlatma iğnesi olacağım cuma sabah11.00de asilama.Es için 2 gün perhizli olmak yeterli mi sizce sayımız iyi de hareket sorunu vardı.
Hadi hayırlısı canım, güzel haberler görürüz artık inşallahhh... Yani örnek verirken en sağlıklısı 3gün demişlerdi. Yani 2gece boş geçmeli. Doktorun farklı birşey demediyse 3gün sanırım. 2 ya da 3bence çok bişey farketmio ya neyse:))Tek yumurtam oldu şu an 19 mm gece 11.00de çatlatma iğnesi olacağım cuma sabah11.00de asilama.Es için 2 gün perhizli olmak yeterli mi sizce sayımız iyi de hareket sorunu vardı.
Çok teşekkür ederim inşallah ya yumurta yavaş buyuyordu o yüzden zaman var gibi geldi sonra böyle oldu artık nasip.Varsa nasipte olur heralde.Hadi hayırlısı canım, güzel haberler görürüz artık inşallahhh... Yani örnek verirken en sağlıklısı 3gün demişlerdi. Yani 2gece boş geçmeli. Doktorun farklı birşey demediyse 3gün sanırım. 2 ya da 3bence çok bişey farketmio ya neyse:))
Evet genelde 3 oluyor ama uymadi artık nasip.Yapacak bir şey yok artıkBen 3 diye biliorum tatlim
Ben 3 diye biliorum tatlim
Sıkıntı etme onu tatlım, zaten onlar arınacak ayıklanacak, normalinden daha verimli hale gelicek. Hadi bakalm güzel haberler verirsin bize inşallahEvet genelde 3 oluyor ama uymadi artık nasip.Yapacak bir şey yok artık
Canımmm ne alemdesin, var mı bi belirtiler gelişmeler:)Canım yapıldı aşılama evdeyim. Dinleniyorum. İnşallah 15 gün sonra güzel haberler alacağız.
Igne klomen fayda etmezse verilmiyor mu? Yani benim bildigim dozaji al geliyo bu yuzden igneye geciliyor. Bende ole oldu 2 ay klomen hep tek yumurta olusuodu ve gebe kalma ihtimali azmis bole. En az 2 yumurta olsun diyolar cogul gebelikte olabiliomus o yuzden. Bu yuzden ben igneye gectim bu ay.. hayirlisi olsun bisey gorunecekmi hic bilmiyorum bugun. Birde cogul olma ihtimalide dusunduruyo beni.. saglikli olsunlarda aslinda muhim degil gerisi. Rabbim herkesin gonlune gore en hayirlisini versin
Anliyorum canim benimde oyle catlamayan yumurtam oluyor arada doktor yasmin verdi bana duzene sokacak dedi sonraki ayda asilama tedavisine basladim klomenle buyudu yumurtam asilama olmazsa igneli yaptrmak istiyorum cunku tup bebek raporu icin gerekliŞöyle bi sorun var ilk gittiğim doktorlar aşılama ve tüp le ilginmiyordu.bnde aslında olmaması için bi neden olmadığını söylemişti hapta yaptm sonra iğneden olmadı. Sonra bizi başka iyi bi doktora yönlendirdi . Sadece arada bi yumurta catlamiyor zararsız kist oluyor doktor önce onun geçmesi lazım ddi sonra da aşılama yaptık şimdi de dinlenme süresi gibi olduğu için bide hapla görmek istedi büyümesini .tabi ki artık bnde çok yoruldum bana kalsa tüp deneyecektim. Ama eşim dedi aşılama yapalım .bizde once aşılama yaptık anlayacagin
Anliyorum canim benimde oyle catlamayan yumurtam oluyor arada doktor yasmin verdi bana duzene sokacak dedi sonraki ayda asilama tedavisine basladim klomenle buyudu yumurtam asilama olmazsa igneli yaptrmak istiyorum cunku tup bebek raporu icin gereklihayırlısı artik
Benim hapla 1 tane yumurta oluodu ihtimal az oluo hamile olmaya diye igneye basladim. Dun gittim 2 yumurta var dedi bugunde dune kadar buyudugu gibi buyurse bugun catlatma ignesi yapicaklardi cunarteside asilama olcakti. Ama garip bi sekilde olusan o iki yumurta kuculmus sanki geri??? Basina bole bisey gelen var mi? Niye kuculmus onlar? Suanda 5 tane yumurta gozukuo farkli boyutlarda.. bu durumda hepsi buyurse asilama isi iptal olur. Ya kizlar bole bise yasayan var mi?Neden senin hapa ve iğneye rağmen az mı oluyor ? Sizin skntinz ne?
Benim hapla 1 tane yumurta oluodu ihtimal az oluo hamile olmaya diye igneye basladim. Dun gittim 2 yumurta var dedi bugunde dune kadar buyudugu gibi buyurse bugun catlatma ignesi yapicaklardi cunarteside asilama olcakti. Ama garip bi sekilde olusan o iki yumurta kuculmus sanki geri??? Basina bole bisey gelen var mi? Niye kuculmus onlar? Suanda 5 tane yumurta gozukuo farkli boyutlarda.. bu durumda hepsi buyurse asilama isi iptal olur. Ya kizlar bole bise yasayan var mi?Neden senin hapa ve iğneye rağmen az mı oluyor ? Sizin skntinz ne?