• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık2016&Ocak2017 aşılamacılarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar bende ilk defa tedavi gordum ve doktor dun asilama yapti bana :KK43: ama hayatimda bole aci cekmedim ben cok zor gecti doktor rahime giremiyorum dedi duvari gecemiyorum dedi kac tane igne degisti :KK43: en sonunda oldu yapti asilamayi ama ben cok etkilendim bu durumdan herkeste bole oluyormu
canım senin de rahmin terstir muhtemelen arkaya yatık yani yada başka bir yöne. bende de geçemedi dediğin gbi ağrı oldu ama herkeste olmaz bu, maalesef rahim film çektririkende bu yüzden ağrı çektm.

Ben de ilacı kullandığımla kaldım işte:KK43: bide kist oluşturursa bana tam katmerli olur. Bu iğne vs gibi pahalı ilaçlarda raporla uygunu alınıyor deniyor ya, o rapor nasıl çıkartılıyor arkadaşlar , devlet hastanesi ya da üni hastanesi falan mı yönlendiriyor?
3 yillik evli ve 27 yas sarti var diye biliyorum etlik kafin dogumda oyle dr kendi yonlendiriyor konseye git diye ordan veriyorlar

Evet kesinlikle yipratiyor ve %15 ya da 20 diyorlar ben bi kez yaptırdım tekrar yaptırmak istemem doktor dese bile çünkü dediginiz gibi maddi manevi çok yorucu.bana biri polikistik olabilir diyor diğeri Hayır sadece yavaş çalışıyor diyor ama sonuçta ortada kaliteli yumurta var ve sperm var demekki hiç bukusamiyorlar .bnde sizin gibi düşündüm ddm bana bi faydası olmayacak çünkü sebebi yok yani.zaten Allah tan tabi bundan iyi bi sebep insanı teselli edemez yoksa.
Benim aşılamam zor geçmedi ama bnm için psikolojik açıdan aynı ani yaşamak istemem doktor nazik ti ama utanç verici yine de.sadece 2 kez şiddetli ağrı yaşadım onlarda geçti.
Bende ayni durumdayim esimi tüp bebege ikna edemezsem progestan 200 mg kullanicam fitil olarak

canım senin de rahmin terstir muhtemelen arkaya yatık yani yada başka bir yöne. bende de geçemedi dediğin gbi ağrı oldu ama herkeste olmaz bu, maalesef rahim film çektririkende bu yüzden ağrı çektm.
Ters olsa hsg de cikmaz mi ama kac doktor normal dedi hsg filmine :(

Doktor herkeste bole olmaz dedi :KK43: ben vajinismustum onceden belkide kasildim artik bilmiyorum ne olduysa
Anladım canım inşallah tutar o zaman aramızda 2 gün olucak inşallah beraber alırız haberleri :)

Bazıları idrara sıkışık yapıyormuş ya belkide de senin hayr ına dir birax dar olmasi.gerçi baya acı cekmsissin. Bundan sonra anestezi yaparsn belkide.

O
Bende ayni durumdayim esimi tüp bebege ikna edemezsem progestan 200 mg kullanicam fitil olarak
Peki fitil ne işe yarıyor? Tutunma ihtimalini arttırmak için mi. Ben bugun catlatma ignesi vuruldum baya yumurta var 2 cm lik . Artık hayırlısı doktor fitil falan da vermiş zaten.tutarsa ihtimaline bi kaç ilaç yazmış. Eğer tutmazsa da rahim ve yumurtanın durumuna göre baslatacakmis tüp bebegi

Bazıları idrara sıkışık yapıyormuş ya belkide de senin hayr ına dir birax dar olmasi.gerçi baya acı cekmsissin. Bundan sonra anestezi yaparsn belkide.
Araştırma hastanesinde anestezi yapmazlar ama :(

O

Peki fitil ne işe yarıyor? Tutunma ihtimalini arttırmak için mi. Ben bugun catlatma ignesi vuruldum baya yumurta var 2 cm lik . Artık hayırlısı doktor fitil falan da vermiş zaten.tutarsa ihtimaline bi kaç ilaç yazmış. Eğer tutmazsa da rahim ve yumurtanın durumuna göre baslatacakmis tüp bebegi
2 cm lik dediğiniz 20 mm lik mi kaç günde ulaştı bu boyuta benim bugün 8.gun 15 mm olmuş perşembe falan çatlatma iğnesi olur dedi

Sanırsam 14.günüm bide adetin 4. Günü gidebilmistim doktora hap vermişti ve son 3 günde iğne verdi.6 yumurta olusmus 2 yi geçen de vardı bi tane. Bugün de ovitrelle verdi.

Evettt 1bçk senelik bekleyişimin ardından testlerimi yaptırdım, filmlerimi çektirdim bebeğime inşallah bu sayede kavuşurum. Bat 23 aralık , batşa birlikte tedavi başlayıp ocakta aşılamam olacak inşallah. Gelin hepberaber bekleyelim anne adayları , yeni yıl hepimize şifa olsun innşallahhhh....
Fshi yuksek olana asilama yapilmas anlamsz diyorlar canim dgrumi vbde bu ay yaptrcam da szlerde durum.ne

O

2 cm lik yumurta mi? Sen naptin ya arkadasim? Asilama icin 19-20 mm olmasi gerekiyor sanirim ve umarim yanlis yazdin??

Fshi yuksek olana asilama yapilmas anlamsz diyorlar canim dgrumi vbde bu ay yaptrcam da szlerde durum.ne
Tatlım hiç bilmiyorum o kısmını ama şöule birşey oldu bnm doktorum yumurta yeterli büyümediği için aşılamayı önümüzdeki aya erteledi. Yalnız gene kan testi yaptı ili değerden bahsetti, sonucu da almadım o an akıl edip. Biri umduğundna yüksek diğeri olmasını istediğinden düşükmüş ( yanlış olmasın ama fsh istediğimden düşük dedi diye hatırlıyorum.) doktorun daha iyi biliyordur heralde canım , güvenmek lazım ..

2 cm lik yumurta mi? Sen naptin ya arkadasim? Asilama icin 19-20 mm olmasi gerekiyor sanirim ve umarim yanlis yazdin??

20 mm =2 cm 2 tane falan sanırsam bu şekilde diğerleri 1.94 cm mesela o civarda 6 yumurta cumartesi gitmiştim haptan iğneye geçtik 3 gün iğne baya büyümüş bugunde baktık güzel dedi ve catlatma ignesi yaptım öğlen

20 mm =2 cm 2 tane falan sanırsam bu şekilde diğerleri 1.94 cm mesela o civarda 6 yumurta cumartesi gitmiştim haptan iğneye geçtik 3 gün iğne baya büyümüş bugunde baktık güzel dedi ve catlatma ignesi yaptım öğlen
Canim kusura bakma ben onu yanlis anlamisim. Ne kadar kullandin igne? Ben adetimin3. Gunu basladim yarin 10. Gun ve ben kontrole gidicem cok heyecanliyim.. yumurta oldumu buyudumu kac yumurta var,bu aybenimde ilk igne denemelerim

Birde 6 yumurtan olusmussa cok fazla degilmi canim ya??

Back
X