Öncelikle kararından dolayı kutlarım, umarım korkuların korktuğun kadar çıkmaz karşına.. Ben ameliyat olan birisi değilim ancak sana destek olmak adına mesaj yazmak istedim. Çünkü bu zamanlarda inanılmaz destek arıyor insan :) İki gün sonra ameliyat olacak birisi olarak araştırmalarımın sonucu dahilinde fikir verebilirim sana sanırım :)
Özellikle KADINLAR KULÜBÜ bana müthiş bilgiler verdi. Buraya yazan, deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim bu yüzden..
Araştırmalarım ve okuduklarımdan şunu öğrendim ki sıfır iz diye birşey yok maalesef.. Gerçi benim araştırma konum meme büyütme konusunda senin durumun biraz daha değişik sanırım. Ancak izler bir süre sonra belirginliğini yitiriyor. Sezaryen olmuş biri olarak karnımdaki izden takip ediyorum da göğüs altında olacağından dolayı fazla korkum yok iz konusunda :)
Umarım herşey istediğin gibi olur :)
Bu arada hangi şehirdesin ? hangi doktor'a karar verdin..
İzsiz diklektirme yani toparlama ameliyatı malesefki olmuyor cnm slikonda her ne kadar yapay bişeyde olsa gerçek memedende yapılınca daha güzel duruyor. Zamanla da çok güzel şekil alıp kendi memen gibi duruyor. İz konusunda ikinci bir ameliyat duymuştum ne kadar dogru bilemiyorum. Onuda doktoruna sormalısın. Umarım çok güzel olurlar
Şöyle hemen onu da özetliyeyim yardımcı olması için. Ben istanbuldayım. asla zaten özel hastane düşünmedim. gerçekten fiyatlar ve ilgi tek değişen buna inanıyorum. O doktorların hepsi eğitim hastanesinden geçiyorlar.
Haydarpaşa numuneye gittim, doktor önümüzdeki hafta yapalım dedi, esas randevu aldığım değildi anladım stajyer o yapacak derdi o kaçtım (= hasekiye yeni ve iyi bir doktor geldi methini duyduğum oraya gittim, adam çok ilgisizdi.yani istediğin gibi yaparız diyor ama, ben ne bileyim belki slikonsuz olur olmaz, yönlendirmesi yok, ısınamadım ona da. sonra çapaya gittim orada meşhur bir kadın cerrah var hülya hanım, çıkarken ağlayacaktım neredeyse öylesine beni üzdü gerdi. en son bağcılara gittim, özgür pilancı ya, onu da burdan duymuştum. hem hastane yeni ve çok temiz, sadece plastik cerrahi için ayrılmış bir binası var. ve doktor genç. ben aman işte slikon olmasa mı nası olur küçük olsun derken, şöyle yapalım böle yapalım daha güzel olsun vücudun uygun güzel olur sen takma kimseyi diye diye beni ikna etti (= bu günlerde protez fiyatlarını gönderecek. hastane 3 bin peşin istiyor. pisler millet devlet hastanelerine gelmeye başlayınca inanılmaz çekmişler fiyatları böyle değildi geçen sene.
Anladım canım.. valla bende hacettepe düşünüyorum özel'e gitmiycem bende bu sefer -_- hadi hayırlısı olsunn inşallah istediğin gibi olur darısı olmak isteyenler ^_^ ameliyattan sonra fotoğraf mutlaka koy ama profiline özel albüm yap. görmezsem çatlarım
valla bi olayım hemen bunu yapıcam. sırf burası için öncesi sonrası 6 aylık süreç albümü yapmak var kafamda kk bizi az kurtarmadı bilgi arşiviyle (= senden de aynı şekilde foto bekliyorum ankaradasın sanırım hep hacettepe diyorlar orda da. hayırlısı inşallah.
doktorum izler için daha sonradan ufak tefek mudahaleler olabildiğini söyledi. ve şimdiye kadar kimsenin ize takıldığını görmedim dedi. inanmalı heralde (=
doktorum izler için daha sonradan ufak tefek mudahaleler olabildiğini söyledi. ve şimdiye kadar kimsenin ize takıldığını görmedim dedi. inanmalı heralde (=
Anladım canım.. valla bende hacettepe düşünüyorum özel'e gitmiycem bende bu sefer -_- hadi hayırlısı olsunn inşallah istediğin gibi olur darısı olmak isteyenler ^_^ ameliyattan sonra fotoğraf mutlaka koy ama profiline özel albüm yap. görmezsem çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?