Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

Puantiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
87
0
36
Ankara
Selam arkadaşlar. ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim. önce idrar sonra kan testi sonunda hamile olduğum ortaya çıktı çok şükür. pzt hastaneye ilk muayeneme gidicem. ayrıca ilk hamileliğim. inşllah bir sorun çıkmaz. önümde uzuun bir süreç var. ve ben heyecandan ne yapıcamı hiç bilmiyorum

Selam arkadaşlar. ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim. önce idrar sonra kan testi sonunda hamile olduğum ortaya çıktı çok şükür. pzt hastaneye ilk muayeneme gidicem. ayrıca ilk hamileliğim. inşllah bir sorun çıkmaz. önümde uzuun bir süreç var. ve ben heyecandan ne yapıcamı hiç bilmiyorum

been beeen ben de daha dün öğrendim...sırt ağrım dayanılmaz olunca hastaneye gittik..dr ilaç yazmak istedi bebek olabilir dedik..kan testi yaptırın ağrılar artabilir emin olmalıyız dedi..
kan verdik adetime daha 1 hafta vardı ama o da ne değerim 30 çıktı...
Rabbime çoook şükür hamileyim...tabi değerim şimdilik düşük yükselir inşaallah..
ilk gebeliğim çok heyecanlıyım ben de..
yarın gidip tekrar test yaptıracam..inşaallah yükselmiştir..
Rabbim nolur onu benden alma hayırlısıyla ve sağlıcakla gelsin bebeğim

ben de ben deee:) geçen çarşamba günü ağzımda bi kaç gündür oluşan acı tattan şüphelenerek test yaptım ve reglimden 1 gün önce idrar testinde öğrendimm, ertesi gün ve 2 gün sonra tekrarladım çizgi gittikçe belirginleştii:) dün de doktora gittim kan testi yaptırdı, 2-3 haftalık hamileymişimmm:)sizleri de tebrik ediyorum arkadaşlar Allah tamamına erdirsin diyelim sağlıkla sıhhatlee:)

ben de adet günümde öğrendim kan değerim 50.5 çıktı. ayy günler çabuk çabuk geçsin de bebişimizi hissedelim göbüşümüzdee

mrb arkideşler...ben de dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim...reglim bir hafta gecikti ...dün beta hcg testimde değerim 518 çıktı...mutluyum...tuhaf duygular yaşıyorum...çrşb doktoruma gideceğim...hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah...hepinizi tebrik ediyorum...:nazar:

mrb arkideşler...ben de dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim...reglim bir hafta gecikti ...dün beta hcg testimde değerim 518 çıktı...mutluyum...tuhaf duygular yaşıyorum...çrşb doktoruma gideceğim...hayırlı haberlerimizi paylaşırız inşallah...hepinizi tebrik ediyorum...:nazar:

tebrikllerrr:) hayırlısıyla gelsin inşallahh sağlıklaa:)

ben de aralik hamilesiyim..sat im 13 kasim.. hamileyim ikinciye ins..cok mutluyuz ailemiz genisliyor..herkesin hamisligini allah tamamina erdirsin saglikla huzurla...

bende geldim kızlar..gecen hafta ogrendim bende ikinci bebişimin geleceğini...dort defa test yaptım baska markalarda hepsi pozitif sükür ki...allah saglık la kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah hepımıze.ve tum ısteyenlere kavusamayanlarada rabbım nasıp eder ınsallah.:49:

Kızlar selam. Bende dün beta hcg yaptırdım değerim 17,7 çıktı.Adetime 4 gün var. Sizin değerleriniz kaç çıktı?

Kızlar selam,
bende dün beta hcg yaptırdım değer 17,7 çıktı. Adetime 4 gün var.

Sizin değerlerinz kaç çıktı?

Kızlar selam,
bende dün beta hcg yaptırdım değer 17,7 çıktı. Adetime 4 gün var.

Sizin değerlerinz kaç çıktı?

canım benim adetime tam 1 hafta varken yaptırmıştım 30 du..ama ben bu ay erken yumurtladım...ondanddır..istersen yarın testi bi tekrar ettir..

selam kızlaaar hepinizinki hayırlı olsun . Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallaah...
bende 11inde öğrendim 4 gün gecikmişti reglim . sat 12 kasımdı kan değerim 570 çıktı çok mutluyuz biz . sizler ultrasonda görebildinizmi acaba keseyi merak ediyorum yazarsanız sevinirim :) doktorum 25 aralığa gün verdi heyacan her geçen gün artıyo daha 10 gün var umarım çabuk geçer :)

merhaba kızlarr... bende dün öğrendim gebelik halimi:) 2.ye gebeyim bi oğlşum var henüz 11 aylık:) nasıl kalkıcam altından bilemiyorum ama allah yardımcım olsun...yinede ilk hamileliğim kadar heycanlıyım annelik başka bişii rabbim herkeze tattırsın...

canım benim adetime tam 1 hafta varken yaptırmıştım 30 du..ama ben bu ay erken yumurtladım...ondanddır..istersen yarın testi bi tekrar ettir..

hbyrm iyi geceler :) ya bişey sorucam şu senin mesajlarının altında çıkan şey var ya hamilelikle ilgili şu kdar gün kaldı vs diye gösteren resimli şey, onu nasıl oraya koyuyosun bana söliyebilir misin bulamadım da bi türlü:)teşekkürler:)

hbyrm iyi geceler :) ya bişey sorucam şu senin mesajlarının altında çıkan şey var ya hamilelikle ilgili şu kdar gün kaldı vs diye gösteren resimli şey, onu nasıl oraya koyuyosun bana söliyebilir misin bulamadım da bi türlü:)teşekkürler:)

canım ben de yapamamıştım önce..
aylara göre paylaşım varya ordan
2011 ağustos annelerine gir orda anlatılmış..ben ordan yaptım şimdi ben de anlatırım ama karışık olur..
:71::71::71:

Back
X