• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta transfer olanlar

Aynen canım inşallah bende yarın iyi sonuç alırım idrar testinde çıkmayınca çok kötü oldum ama kanda çıkar inşallah
Günaydın sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız merak ediyorum 😊

Canım çıkmadı daha bekliyorum üç gibi çıkar denildi çamlık ocağında verdim pandemiden dolayı hastaneye gidemedim korktuğum için
Benimki 1 bucuk saatte cikmisti seninki de öyle sandim canim sabirsizlikla bekliyorum

Benim sonucun çıktı çok şükür 88. Allahım inşallah katlanarak artar🤲 Rabbim isteyen herkese versin🤲
Aaa sizin de bugunmuydu test günu allahim cok şükür insallah saglikli bir sekilde devam eder hayirlisiyla kucaginz alirsin transferin kacinci gunu bugun

Benim sonucun çıktı çok şükür 88. Allahım inşallah katlanarak artar🤲 Rabbim isteyen herkese versin🤲
Gözünüz aydın hayırlı olsun🤗 kaçıncı gün embriyosuydu

Allah razı olsun. Allahım hep böyle seçimlere ortak etsin bizi. 😊 12.gündü bugün benim. Biraz düşük gibi ama önemli olan düzenli artması
Önemli olan düzenli artış olması hiç merak etme olucak insallah. Allahım hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım insallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🥰💖

Back
X