Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs ucuma dokunamıyordumGögüs hassasiyeti nasil biseydi? Sivilce de varmiydi
Merhaba benim de bugün 12. Gün
Lekelenme falan yaşamadım sadece kasık batması ve ağrısı bir de göğüs sızlaması yaşadım. Belirti olmadan da hamile kalabilen çok kişi varmış, kendini dinleme. Full yatma ağır işlerden kaçın kabız olmamak için kabak çekirdeği yiyebilirsin
Ben transferden önce ve hala da simdiye kadar ekmek ve sekerden kestim cok zor ama bu sefer ona dikkat ettim ve mor erik suyu ictim veya kurutulmus kirmizi mor erik onu ve hergün 200 mg Magnesium aldim cok iyi cika biliyorsun yardimvi oluyorKabızlık için duphalac şurup verdi doktor kefir tüketiyorum ekmek yiyemiyorum ama yine de iki gündür maalesef tuvalete çıkamadım ilaçlardan sanırsam şimdi mecbur bu şuruptan içeceğim
InanilmazHiiiç bir belirti olmadı. Tutmadı ama kan vereyim bari diye gittim pozitif olduğunu öğrendim
Allahım inşallah beklediğim sonucu kolaylıkla versin benimde transfer den sonra 4.günüm beklemek zor çokInanilmazvar evet okumusu bazileri hic bir belirti görmedi yasamadi..gercekten hic mi bisey yoktu kasik agrilar batmalar gögüs hassasiyeti sivilceler vesaire.....
Bugün benim T+7 gün ve gittikce korkularim artiyor cezaret de edemiyor test yapmayi o derece
lütfen bana dua edermisiniz sizin duaniza ihtiyacim var
ve kimseye demedik tedaviyi kendi ailemden haric oda mecburen
Hiç yoktuInanilmazvar evet okumusu bazileri hic bir belirti görmedi yasamadi..gercekten hic mi bisey yoktu kasik agrilar batmalar gögüs hassasiyeti sivilceler vesaire.....
Bugün benim T+7 gün ve gittikce korkularim artiyor cezaret de edemiyor test yapmayi o derece
lütfen bana dua edermisiniz sizin duaniza ihtiyacim var
ve kimseye demedik tedaviyi kendi ailemden haric oda mecburen
Ilaclardan dami belirti görmedin progesteron ignesi veya estrdiolda sanci kramp yapmadimi hic ilaclar meselaHiç yoktu![]()
Pişmiş elma tüketinKabızlık için duphalac şurup verdi doktor kefir tüketiyorum ekmek yiyemiyorum ama yine de iki gündür maalesef tuvalete çıkamadım ilaçlardan sanırsam şimdi mecbur bu şuruptan içeceğim
Benimde 5 günüm bugün çok merak ediyorum wallaAllahım inşallah beklediğim sonucu kolaylıkla versin benimde transfer den sonra 4.günüm beklemek zor çok
Doktorum bana onuncu gün kan tahlili yap dedi ben bir önceki gün yani dokuzuncu gün evde idrar testi yapıyım dedim tek çizgi çıktı ama tahlilde pozitif testlere güvenmeyin benceEvdeki yapılan gebelik testlerinden kaçıncı gün belli oluyor bilgisi olan var mı
Ben 5.gün embriyosunda t+5 de çok hayalet 6.günde biraz daha belli silik çizgiyle öğrenmiştimEvdeki yapılan gebelik testlerinden kaçıncı gün belli oluyor bilgisi olan var mı
Bende dondurulmuş 3.gün çift embriyoda transferin 8.günü gibi başlamıştı bikaç gün sürmüştü. Beta günü 50 üzeri çıkmıştı ama ikincide düştü. Biraz araştırdım lekelenlme kanama vs genelde pek doktorların istemediği birleymiş. İlla ki iyi ya da kötü işaret demek değil tabi ama olmasa daha iyi gibi :)Bu lekelenme tahmini kaçıncı günde oluyor acaba bunu deneyimlelerden biri yazsa ne kadar güzel olur