• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek pozitif alanlar belirtiler nedir bakabilirmisiniz

Zengo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
Bugün transferimimin ikinci günü ilk transferi ve çok tecrübesizim tüp bebek yaptırıp tecrübeli olan arkadaşlardan fikir istiyorum transferden sonra yaşadığınız belirtiler nelerdi pozitif alanlar neler yaşadılar örneğin bel ağrısı uykulu olma kasıklarına batma hissi kabızlık şişkinlik nelere dikkat ettiniz bilgi verir misiniz fikirlerinizi paylaşır mısınız 12 gün evde nasıl geçecek bilmiyorum hasbıhal yapalım

Bugün transferimimin ikinci günü ilk transferi ve çok tecrübesizim tüp bebek yaptırıp tecrübeli olan arkadaşlardan fikir istiyorum transferden sonra yaşadığınız belirtiler nelerdi pozitif alanlar neler yaşadılar örneğin bel ağrısı uykulu olma kasıklarına batma hissi kabızlık şişkinlik nelere dikkat ettiniz bilgi verir misiniz fikirlerinizi paylaşır mısınız 12 gün evde nasıl geçecek bilmiyorum hasbıhal yapalım
Merhabalar, hayırlısı olsun inşallah bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Bildigim kadariyla özel bir belirti olmuyor. Lekelenme olan çok duydum. Yerleşme lekelenmesi diyorlar. Ama tabi lekelenme olunca kesin tuttu anlamına da gelmeyebiliyormuş.

Bu lekelenme tahmini kaçıncı günde oluyor acaba bunu deneyimlelerden biri yazsa ne kadar güzel olur

Bu lekelenme tahmini kaçıncı günde oluyor acaba bunu deneyimlelerden biri yazsa ne kadar güzel olur
Tebrikler öncelikle lekelenme olmak zorunda değil bende olmamıştı. Belirti de olmak zorunda değil zaten çoğumuz ilaç kullandığımız için ilaç belirtileri de olabilir canım. Onun dışında uyku hali normal progestan kullanılıyor bel ve kasık ağrıları da olabilir. Hiçbir belirti arayıp kendini bulandırma keyfini çıkar dikkat et evde yürümeye çalış. İnşallah pozitif haber alırsın gönlünden geçen olsun🙏🥰

Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah transferiniz🌸ben 2 defa transfer oldum negatif sonuçlandı. İkisinde de çok belirti yaşadım kasıklarım belim çok ağrıdı. Muhtemelen ilaçlardan ama belirti olmayıp pozitif olan çok insan varmış. Belirti olmaması insana acaba olmadımı dedirtiyo ama belirtisiz olması daha güzel bence. Bide lekelenme olunca tutunmuş oluyormuş diye okumuştum yazanlardan.

Evdeki yapılan gebelik testlerinden kaçıncı gün belli oluyor bilgisi olan var mı

Herhangi bir belirti olmuyor zaten olanda genelde kullandığınız ilaçlar kaynaklı oluyor lekelenmeyi ben 9.günü yaşamıştım

Bende hiç belirti olmadı sadece hafif regl sancısı test günüme kadar devam etti 17.haftalik hala var🙂 lekelenmede olmadi

Merhaba ,benim sağ kasıkta hep batma olmuştu.Transferin 7.günü ağzıma acı bir tat gelmeye başladı.12.haftadayım hâlâ acı tat devam ediyor aşırı mide bulantısı eşliğinde.Lekelenmem olmadı,sarı akıntı gelmişti bende.Bel ağrım oldu,göğüs hassasiyeti oldu ama ben hep ilaçlardan sandım bunları.Kendimi yormadan normal rutinime devam etmiştim ancak bir hafta rapor aldım işe gitmedim.Evde yürüdüm odalar arası.Hayırlısı olsun,bekleyen herkesin pozitif görmesi duasıyla 🤲🏻

Merhaba benim de bugün 12. Gün
Lekelenme falan yaşamadım sadece kasık batması ve ağrısı bir de göğüs sızlaması yaşadım. Belirti olmadan da hamile kalabilen çok kişi varmış, kendini dinleme. Full yatma ağır işlerden kaçın kabız olmamak için kabak çekirdeği yiyebilirsin

Lekelenme falan yaşamadım sadece kasık batması ve ağrısı bir de göğüs sızlaması yaşadım. Belirti olmadan da hamile kalabilen çok kişi varmış, kendini dinleme. Full yatma ağır işlerden kaçın kabız olmamak için kabak çekirdeği yiyebilirsin
Test yaptınız mı pozitif çıktı inşallah

Kabızlık için duphalac şurup verdi doktor kefir tüketiyorum ekmek yiyemiyorum ama yine de iki gündür maalesef tuvalete çıkamadım ilaçlardan sanırsam şimdi mecbur bu şuruptan içeceğim

Merhaba benım de transferden sonrakı 6. Gunum oluyor bugun 5. Gun asırı derecede adet sancısına benzer agrı yasadım bıraz uyudum gunduz sırt ustu uzandım azaldı suan 4. Gun emrıyosuydu benımkı. 2 embrıyo transfer edıldı . transfer gunu ve sonrakı 2 gun kasık batmaları ve bel agrısı vardı ama sıddetlı degıldı 2 gun kabızlık yasadım ama kendımı cok zorlamadan yaptım ve zsytınyagı ve hoşaf tukettım. ınsallah gebelık ısteyen herkes pozıtıf sonucu alır saglıklı sakatlıksız akıllı hayırlı evlatlarımız olur.

Back
X