• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralıkta tüp bebek serüvenine yeni başlayanlar, birlikte yürüyelim🌸 (tüm sürecim)

Amiiin kızlar Allah razı olsun gönlünüzden ettiğiniz dualarla oldu, Rabbim tek tek hepinize yaşatsın sizde benim gönlümdesiniz inşallah
Çok sevindim inanın sağlıkla kuçağınaza alırsınız inşallah darısı sırada bekleyen hepimize olur inşallah 🙏 🥰💫

T6 kızlar var mıdır ilk idrarla bu şekilde çıkmıştı küçük kaset testle yaptım 2 tane onlarda anca telefon flaşi ile görünüyor dayanamadım yaptım ama 🫠

Eklentiler

• 1000010121.webp
    1000010121.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 112
Bu şekilde daha net gibi

Eklentiler

• 1000010027.webp
    1000010027.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar merhaba birşey soracam ayın 7 sinde regl oldum 13 inde kontrolüm var ve bu ay dondurulmuş yumurtayla transfer olacağım yanlız dünden beri dişim.cok agiriyordu çektim ama şişti enfeksiyon var gibi antibiyotik kullanmam değil mi 🙄

T6 kızlar var mıdır ilk idrarla bu şekilde çıkmıştı küçük kaset testle yaptım 2 tane onlarda anca telefon flaşi ile görünüyor dayanamadım yaptım ama 🫠
Var gibi duruyor canım çift emriyoydu dimi seninde çıkabiliyor erkenden çünkü çiftlerde

Malesef olumsuz canim
Bir daha daysdoctor asla guvenmem ..
Canım çok üzüldüm sanki kendim aldım o cevabı gibi hemde… Vardır bunda da bir hayır de olur mu bizler bu yükü taşıyabilecekmişiz ki Mevla bize vermiş asla kalbinden kötü bişey geçirme, gönlünü ferah tut olucak Allah’ın izniyle evet bugün olmadı ama yarın olucak her zaman böyle düşün sen elinden geleni yaptın, can verecek olan Allah’tır.. Demekki şuanda senin için hayırlı bir zaman değildi Allahın senin için daha güzel planları vardır hep böyle düşün.. biz her zaman buradayız sana ve sürecine ortağız🙏🏻🫠🤍

Çok sevindim inanın sağlıkla kuçağınaza alırsınız inşallah darısı sırada bekleyen hepimize olur inşallah 🙏 🥰💫
Allah razı olsun inanın öğrendiğimden beri buradaki aynı hisleri paylaştığım sizlere dua ediyorum hatta eşimle birlikte hep ediyoruz biz de çok bekledik allahım sen diğer bekleyenleri de hayırlı sonuçlarla kavuştur diye 🥲💗💘

Yarın sabah ilk idrarla tekrarliyacagim 🥹
Canım bende gördüm hafif bir belirti ama bunlarla kendini yormadan direkt kan versene hem için rahatlar biraz daha pozitifi görürsen eğer sürecin daha güzel ilerler sonra yine gününde tekrarlarsın

Hayırlı kandiller sevgili kader yoldaşlarım bu mübarek gecede dualarımızın kabul olması, kucaklarımızın bebişlerle dolması dileğiyle.. birbirimize bol bol dua edelim🙋🏻‍♀️
Hayırlı kandiller canım aminnnn aminnn inşallah sağlıkla sıhhatle olsun huzurlu bir yolculuk ve kavuşma olsun hepimize inşallah Rabbim salih-Saliha evlatlar versin inşallah hepimize 😍

Teşekkür ederim canım bugün t8 3+6 sayiliyor

Back
X