Genel olarak memnun kaldınızmı bende başka merkzden kalan embriyolarımla bb de tedaviye başladım bora hocayla görüştük şimdilik ama transferi bora beymi yapar buğra beymi bilmiyorum nasıl ilerlediler transferde kan testleri diyet listeleri vs verildimiMerhaba Tuğba Ensari yaptı transferimi
Benim ilk transfer de tuttu takiplerimi Bora ve Buğra hoca yaptı ama transferimi opuyu Tuğba hoca yaptı ben merkezin ilgisinden herseyinden memnun kaldım. Benim kilom zaten ideal olduğu için diyet vermediler ben tüp bebek öncesi bilerek kilo vermiştim zaten öneririm yani çok güzel bı merkez.Genel olarak memnun kaldınızmı bende başka merkzden kalan embriyolarımla bb de tedaviye başladım bora hocayla görüştük şimdilik ama transferi bora beymi yapar buğra beymi bilmiyorum nasıl ilerlediler transferde kan testleri diyet listeleri vs verildimi
O zaman genel olarak doktor seçimi yapmıyoruz hepsiylede görüşme sağlıyoruz süreçlerdeBenim ilk transfer de tuttu takiplerimi Bora ve Buğra hoca yaptı ama transferimi opuyu Tuğba hoca yaptı ben merkezin ilgisinden herseyinden memnun kaldım. Benim kilom zaten ideal olduğu için diyet vermediler ben tüp bebek öncesi bilerek kilo vermiştim zaten öneririm yani çok güzel bı merkez.
Kusura bakmayın soruyorum boyle ama başka merkezde iki kez negatif aldım başka klinik araştrıp görüşmek istedim bora hoca müsaitti onunla görüştüm hocaların beraber takip edeceğini söylediler bana kliniğede bora hocanın yaklaşımınada bayıldım işlemlerde diğer klinik sürecime göre çok daha ilgililer ve açıklayıcılar tuğba hocada işlemlerde katılırmı bilemiyorum,sadece ben ters rahimliyim transfer konusunda diğer tarsferlerimde çok zor görüntü aldılar transfer edip edilmediğinden bile tereddütte kaldım bu süreci yaşayan insanlarla konuşup bişeyleri netleştirmeye çalışıyorum kafamdaBenim ilk transfer de tuttu takiplerimi Bora ve Buğra hoca yaptı ama transferimi opuyu Tuğba hoca yaptı ben merkezin ilgisinden herseyinden memnun kaldım. Benim kilom zaten ideal olduğu için diyet vermediler ben tüp bebek öncesi bilerek kilo vermiştim zaten öneririm yani çok güzel bı merkez.
Canım ben kasım ayında başlamıştım tedaviye ocakda transfer oldum şuana kadar 250 bin gitti ilaçlar dahil ama bi 20 bin falan daha gidicek gibi transfer sonrası pozitif olunca muayene içinde ücret alınıyormuş 9 bin falan odaMerhaba bursa acıbadem dr ne kadar tuttu ücreti tüp bebek için
Hangi hocayı sectiyseniz transfer opu işlemini o yapar sadece rahim hazırlığı veya yumurta takibini başka hocalar yapabiliyor uygun olmayan bi Rahime embriyoyu emanet etmiyorlar o konuda çok hassaslar uygun görürlerse transfer öncesi rahim ameliyatı yaparak düzeltirler onlar en iyisini bilir benim rahim ağzı anotomik bı yapısı vardı çok az içe dönüktü bu tutunmayı %5 %10 etkiler dedi doktor ameliyat etmicem ilk transfer de denicez tutmazsa ameliyat yaparız demişti ama benim ilkte tuttu şükür onların değerlendirmesi daha önemliKusura bakmayın soruyorum boyle ama başka merkezde iki kez negatif aldım başka klinik araştrıp görüşmek istedim bora hoca müsaitti onunla görüştüm hocaların beraber takip edeceğini söylediler bana kliniğede bora hocanın yaklaşımınada bayıldım işlemlerde diğer klinik sürecime göre çok daha ilgililer ve açıklayıcılar tuğba hocada işlemlerde katılırmı bilemiyorum,sadece ben ters rahimliyim transfer konusunda diğer tarsferlerimde çok zor görüntü aldılar transfer edip edilmediğinden bile tereddütte kaldım bu süreci yaşayan insanlarla konuşup bişeyleri netleştirmeye çalışıyorum kafamda
Çok teşekkür ederim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHangi hocayı sectiyseniz transfer opu işlemini o yapar sadece rahim hazırlığı veya yumurta takibini başka hocalar yapabiliyor uygun olmayan bi Rahime embriyoyu emanet etmiyorlar o konuda çok hassaslar uygun görürlerse transfer öncesi rahim ameliyatı yaparak düzeltirler onlar en iyisini bilir benim rahim ağzı anotomik bı yapısı vardı çok az içe dönüktü bu tutunmayı %5 %10 etkiler dedi doktor ameliyat etmicem ilk transfer de denicez tutmazsa ameliyat yaparız demişti ama benim ilkte tuttu şükür onların değerlendirmesi daha önemli
Hadi ya o kadar yutuyor mu çokmuşCanım ben kasım ayında başlamıştım tedaviye ocakda transfer oldum şuana kadar 250 bin gitti ilaçlar dahil ama bi 20 bin falan daha gidicek gibi transfer sonrası pozitif olunca muayene içinde ücret alınıyormuş 9 bin falan oda
Teşekkür ederim Rabbim sizlere ve tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet canım bide ocak ayında zam geldi ben geçen senenin fiyatıyımHadi ya o kadar yutuyor mu çokmuş
Meehaba,sperm ileri hız ve morf kaçtı, kaç toplandı 5.güne gitti. Labta hangi teknikler kullanıldıKızlar bizde tüp bebeğe başladık reglin 2. Günü Gonal f başladı doktorum bende Pcos görünüm var eşimde de sperm sayısı az Şişli Memorialde tedavi görüyorum 200 doz kullanıyorum bugün 4. Günüm olacak transfer bir dahaki ay yapılacak inşallah Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Spermle alakalı sorduklarınız aklımda değil fakat 15 tane yumurta toplanmıştı şuanda 6 tane embriyom var 5. Gün embriyoları hepsi labta yapay zeka ile seçim yapıldı pgt yaptırmadık ilk tüp bebek ve yaşımız genç olduğu için önerilmedi biz de istmedik zatenMeehaba,sperm ileri hız ve morf kaçtı, kaç toplandı 5.güne gitti. Labta hangi teknikler kullanıldı
Buğra coşkuna gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bir de muayene için illa adetin 3.günü mü gitmek lazımÖncelikle geçmiş olsun canım 4 yumurta da güzel bir sayı sonuçta bizde bir yumurta ve bir spermden oluştuk öyle değil mi benim eltim yıllarca tedavi gördü amh 0.01 tam bıraktı kendiliğinden doğal yolla hamile kaldı. Bende bı 10 gün önce yumurta toplama oldu inşallah Ocak ayında benimde transfer olacak 2026 gümbür gümbür gel bizlere
Merhaba ben 2025 Aralık ayında gittim indirim yaptırdım 127 bin dediler biz 100 bine anlaştık ilaçlar 60 bin tutabiliyor transfer 22 bin ama taze transfer olsaydım ücret ödemezdim birde 8 bin de embriyo glue yaptirdim ona verdim tabi gebe kaldiktan sonra da ilaçlara ignelere devam ediliyor tedavi kişiden kişiye değişir benim yaklaşık 200 bin gitti ama ben ilk transferde gebelik elde ettim memnun kaldım klinikten. Adetin ilk günü haber vermeniz gerekiyor onlar size randevu verirler zaten inşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüzBuğra coşkuna gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bir de muayene için illa adetin 3.günü mü gitmek lazım
Merhaba 2026 2 ocakta transfer oldum 2025 de basladigimiz icin bizimde fiyatlandirmamiz soyle olduBuğra coşkuna gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bir de muayene için illa adetin 3.günü mü gitmek lazım
Canimm pars ben nasilsin nasil gidiyor hamilelikkkkMerhaba ben 2025 Aralık ayında gittim indirim yaptırdım 127 bin dediler biz 100 bine anlaştık ilaçlar 60 bin tutabiliyor transfer 22 bin ama taze transfer olsaydım ücret ödemezdim birde 8 bin de embriyo glue yaptirdim ona verdim tabi gebe kaldiktan sonra da ilaçlara ignelere devam ediliyor tedavi kişiden kişiye değişir benim yaklaşık 200 bin gitti ama ben ilk transferde gebelik elde ettim memnun kaldım klinikten. Adetin ilk günü haber vermeniz gerekiyor onlar size randevu verirler zaten inşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüz
Evet canım hatırladım biraz zor geciyor bulantı kusma halsizlik tavan yapmış durumda hayırlı olsun tekrardan mi transfer oldunCanimm pars ben nasilsin nasil gidiyor hamilelikkkk
Evet canim o kimyasal olmustu kalan iki embriyom vardi ya onlar transfer olduEvet canım hatırladım biraz zor geciyor bulantı kusma halsizlik tavan yapmış durumda hayırlı olsun tekrardan mi transfer oldun
Çok teşekkür ederimMerhaba ben 2025 Aralık ayında gittim indirim yaptırdım 127 bin dediler biz 100 bine anlaştık ilaçlar 60 bin tutabiliyor transfer 22 bin ama taze transfer olsaydım ücret ödemezdim birde 8 bin de embriyo glue yaptirdim ona verdim tabi gebe kaldiktan sonra da ilaçlara ignelere devam ediliyor tedavi kişiden kişiye değişir benim yaklaşık 200 bin gitti ama ben ilk transferde gebelik elde ettim memnun kaldım klinikten. Adetin ilk günü haber vermeniz gerekiyor onlar size randevu verirler zaten inşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüz