Aralıkta tüp bebek serüvenine yeni başlayanlar, birlikte yürüyelim🌸 (tüm sürecim)

Bende rapor çıkartmadan başladım tedaviye o yüzden süreç nasıl hiç bilmiyorum

Merhabalar, öncelikle her şey gönlünüzce en güzel şekilde olsun, anestezi korkusunu nasıl yendiniz?
Yenemedim ağlaya ağlaya girdim opu ya ama gerçekten bir şey yokmuş korkulacak tabi insan hiç yaşamadığı için anlayamıyor başta

Yenemedim ağlaya ağlaya girdim opu ya ama gerçekten bir şey yokmuş korkulacak tabi insan hiç yaşamadığı için anlayamıyor başta
herkese sorduğum soru nasıl uyuyorsunuz başınız mı dönüyor vs gülüyorlar bana normal uyuyorsun diye de hayrlısı artık

herkese sorduğum soru nasıl uyuyorsunuz başınız mı dönüyor vs gülüyorlar bana normal uyuyorsun diye de hayrlısı artık
Valla bana sana sakinleştirici vericez dediler sonrasını hatırlamıyorum gözümü açtığımda odadaydım hemen olup bitiyor zaten stres olma hiç ben boşuna çok stres olmuştum

Valla bana sana sakinleştirici vericez dediler sonrasını hatırlamıyorum gözümü açtığımda odadaydım hemen olup bitiyor zaten stres olma hiç ben boşuna çok stres olmuştum
Sürekli bu stres ile yaşıyorum inanır mısınız…
İnşaAllah isteyen herkese kolaylıkla güzelliklerle nasip olsun

Bende de aynı lavoba kısmı bel ağrısı bitmiyor bende maalesef bide bazen regl olucakmışım gibi ağrım oluyor hala, bakalım pazartesi ultrason da görülür dedi kese vajina isterse yapar ya benim doktorum baya bilgili biri güveniyorum ona benden ne istediyse sorgulamadan yaptım hep Bende iştah hiç yok ağzımın tadı hiç yok ne yersem yiyim kolonya tadı var sanki ağzımda diyorum Ee yani sen keseyi görmeyeceksin daha öyle mi

Canım benim Rabbim sana kolaylık versin inşallah mide bulantısız bı şekilde sürdürürsün ben dün gittim göremedim keseyi doktor dedi çok erken 7 hafta giderim hem kese hem kalp atışını götürürüm Allah'ın izniyle

Ay inşallah hepimiz çok kolay atlatırız zaten 1. Trimester zor oluyor diyorlar sonra bi 3-4 ay rahatız inşallah, bakalım benimki ne dicek başta 2 şubata randevu verdiler sonra 1 hafta erkene çektiler inşallah hayırlı sonuçlar alalım

Bende 7 Şubat gibi gidicem inşallah hayırlı haberler alırız

Benim de endometriozisim var, 3 tane 3. Gün dondurulmuş embriyom var, tutunmazsa diye çok korkuyordum, bana umut oldunuz, teşekkür ederim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Transferden önce ve sonra nelere dikkat ettiniz acaba?

İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin canım ben öncesinde sağlıklı beslenmeye çalıştım elimden geldiğinde paketli gıdalar abur cubur hiç yoktu yada nadir ve azdı genelde haşlanmış yumurtayla geçti o sürecim o kadar çok uzun süre tükettim ki zorlayarak şuan hamileyim asla yiyemiyorum görmek istemiyorum yani onun dışında transfer sonrası ben yatanlardanım canım 3-4 gün full yattım yani evin için kısa yürüyüşler felan o kadar zaten benim ki 2.gün tutunmuştu çok şiddetli kasığıma ağrı giriyordu bazen adet ağrısı şeklinde oluyordu sonra bel ağrılarım çoğaldı hala devam ediyor ama genel olarak asla yormadım kendimi hep yattım

Canım sen şuan kaç haftalık sayiliyorsun birde miden falan bulanıyor mu? Benim bugün 6+1 sayiliyor hafif kasık ağrısı var şişkinlik var ve çok uyku hali var öyle mide bulantısı falan yok çok çok az günde 1 defa kısa süreli gidip geliyor şiddetli değil çok şükür

Merhaba diyetisyenden fayda gördünüz mü umarım kaliteli yumurtalar elde etmişsinizdir

Merhaba diyetisyenden fayda gördünüz mü umarım kaliteli yumurtalar elde etmişsinizdir
Evet diyetisyenden fayda gördüm. 4 tane yumurtam oldu hepsi doluydu çok şükür iki tane embriyo oldu. Doktorun söylediğine göre çok yüksek bir oranmış.

Canım ben de aynı hemen hemen ben sormayı unuttum doktora cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah o zaman sorucam ben baya kötüyüm maalesef uyku felan zaten aşırı derecede var da mide bulantısı çok yaşıyorum hiç bişey yiyemiyorum görmek bile beni mahvediyor inşallah geçer yoksa bilmiyorum

Evet canım benimde çok uykum geliyor sürekli uyuyorum benimde sabahları midem bulanıyor 2 3 çubuk kraker yiyince geçiyor birde baharatlı salçalı yemekler midemi yakıyor inşallah hemen geçer

Evet canım benimde çok uykum geliyor sürekli uyuyorum benimde sabahları midem bulanıyor 2 3 çubuk kraker yiyince geçiyor birde baharatlı salçalı yemekler midemi yakıyor inşallah hemen geçer
İnşallah canım valla zor bi süreç

Merhabaaa bende bb klinikte tedavideyim transferinizi hangi hoca yaptı acaba

`