Slm kizlar.benim saclarim ayda normalde 1.cm uzuyordu.ben evde kendi kendime denedigim kurlerle ayda 2,5 cm uzatmayi basardim.trye tatile gittim ve orda hic bilmedigim bir kuafor benim istegim disinda sacimi kat yapti. sadece boyayip ucunu kesicekti oysa.ben sinirrden agladim ve eve gelince saclarimi kut kestim katlar okadar ileri derecedeydiki,kalin uzun saclarim ipince katlarla dolmustu.bu beni daha hizli uzatan bir kür arayisina soktu.internetten tc.aktarlar birligi baskan yardimcisi hande polat'in kuruyle karsilastim.bu arada kendisiyle tanisma firsatida buldum.kurünkesinlikle ayda 3 4 cm uzatacagini iddea ediyor.ve videoda eksik olan bilgiler var.direk ondan ogrendim.ben denemek ve bemimle baslamak isteyenler varsa beraber resimli yapmak isterim kür su:cörek otu yagi-ceviz yagi-hint yagi-susam yagi-badem yagi-jojoba yagi-sinamaki yagi-propolis. Butun yaglar 50 cc propolis 15cc.hint sinamakisi yagini hic bir yerde bulamadim yurt dusindayim.bulan koysun bulamayan icinse o bana sunu tavsiye etti hit sinamakisini zeytin yaginda 15 gun bekletip suzucen dedi. Ayrica at samouani kullaniyorum.onunda bayagi faydasi var.arti saclariniza sicak uslak haclu sarin.soguk suylada durulayin.saclariniz cok saglikli olur. Paril paril parlar.bu kuru haftada 3gün yaoicaz isteyen sabaha kadar birakabilir yagi isteyen se en az bir saat birakmali.ayrica saclariniza her zaman masaj yapin .bu kuru yaparkende saclariniza bastirarak msaj her bolgeye en az 30 ar saniye.ne kadar bastirmaliyiz derseniz elinize parmaginizla bastirin beyaz oluna kadarolan basinc dogru basinctir.benimle decam etmek istemeyenlerede yardimci olursam ne mutlu
Canım ben seninle varım..bende baya kür deniyorum..beraber yapalım madem öyle .bu yağların tek tek saça cok faydası var zaten.sinameki yağını bulamamışsın.sana önerim canım bir tutam sinamekiyi kaynat yağı suyu özü çıkıyor suya sonra.5 dk kaynasın 10 dk demlensin onuda bu karışıma katabilirsin..diğer bulamadığın otlarıda bence böyle yapabilirsin.bitki biyoteknolojisi mezunuyum .araştırmadığım ürünü kullanmam bende..her yerde duyduğumu okuyrum,araştırıyorum..inşallah bu karışım işe yarar.ben resimlerimi eklicem bi haftaya.
Ayrıca haftada bir kez uyguladığım yağ vitamin kompleksleri de var..inşallah faydalı olur..deniyimlerimizi paylaşarak ilerleyelim :)
Canım ben seninle varım..bende baya kür deniyorum..beraber yapalım madem öyle .bu yağların tek tek saça cok faydası var zaten.sinameki yağını bulamamışsın.sana önerim canım bir tutam sinamekiyi kaynat yağı suyu özü çıkıyor suya sonra.5 dk kaynasın 10 dk demlensin onuda bu karışıma katabilirsin..diğer bulamadığın otlarıda bence böyle yapabilirsin.bitki biyoteknolojisi mezunuyum .araştırmadığım ürünü kullanmam bende..her yerde duyduğumu okuyrum,araştırıyorum..inşallah bu karışım işe yarar.ben resimlerimi eklicem bi haftaya.
Ayrıca haftada bir kez uyguladığım yağ vitamin kompleksleri de var..inşallah faydalı olur..deniyimlerimizi paylaşarak ilerleyelim :)
Slm kizlar.benim saclarim ayda normalde 1.cm uzuyordu.ben evde kendi kendime denedigim kurlerle ayda 2,5 cm uzatmayi basardim.trye tatile gittim ve orda hic bilmedigim bir kuafor benim istegim disinda sacimi kat yapti. sadece boyayip ucunu kesicekti oysa.ben sinirrden agladim ve eve gelince saclarimi kut kestim katlar okadar ileri derecedeydiki,kalin uzun saclarim ipince katlarla dolmustu.bu beni daha hizli uzatan bir kür arayisina soktu.internetten tc.aktarlar birligi baskan yardimcisi hande polat'in kuruyle karsilastim.bu arada kendisiyle tanisma firsatida buldum.kurünkesinlikle ayda 3 4 cm uzatacagini iddea ediyor.ve videoda eksik olan bilgiler var.direk ondan ogrendim.ben denemek ve bemimle baslamak isteyenler varsa beraber resimli yapmak isterim kür su:cörek otu yagi-ceviz yagi-hint yagi-susam yagi-badem yagi-jojoba yagi-sinamaki yagi-propolis. Butun yaglar 50 cc propolis 15cc.hint sinamakisi yagini hic bir yerde bulamadim yurt dusindayim.bulan koysun bulamayan icinse o bana sunu tavsiye etti hit sinamakisini zeytin yaginda 15 gun bekletip suzucen dedi. Ayrica at samouani kullaniyorum.onunda bayagi faydasi var.arti saclariniza sicak uslak haclu sarin.soguk suylada durulayin.saclariniz cok saglikli olur. Paril paril parlar.bu kuru haftada 3gün yaoicaz isteyen sabaha kadar birakabilir yagi isteyen se en az bir saat birakmali.ayrica saclariniza her zaman masaj yapin .bu kuru yaparkende saclariniza bastirarak msaj her bolgeye en az 30 ar saniye.ne kadar bastirmaliyiz derseniz elinize parmaginizla bastirin beyaz oluna kadarolan basinc dogru basinctir.benimle decam etmek istemeyenlerede yardimci olursam ne mutlu
Bende katılmak istiyoruuum ama benim kendi karışımlarım var aldığım yani bu saydıklarınız var içinde birde birazcık daha fazlasıda var ama yinede bikaç eksiğim var şu ara onları da alıp bende başlamak istiyorum :) bugün bide saçımı boyıcam ondan sonra tam olur işte :) haftayada resim eklerim :)
Yok canım söylediğin yağların hepsi var karışımımda ama birde artıları var işte çünkü her saçın yapısı farklı benim gürleşmesine ihtiyacım yok mesela ama yumuşaklığa ihtiyacım var bunun gibi artı yağlar :) ben senelerce kaynak kullandım o yüzden uzayamadı saçlarım ve kısayken bende çok mutsuzum yakışmıyo resmenUzun sacla kisa ssc arasinda kendimi inanilmaz degismis hissediyorum.uzun sac bana cok yakisiyor.yillar once yatili bir okula gitmistim orda upuzun ssclarim ogrenci trasi olmak zorunda kaldi.ve hala o gundur uzstamiyorum.hep bisry oluyor kuafor yanlis kesiyo yanlis boyuyo ben biseyleri yankid yapiyorum falan filan.ama busefer kuafor falan tovbe asla asla asla.uzaticam ve kararliyim.kisa sacim oldugubdan beri cok kotu hissdiyorum alisamadim gitti
Malesef görüntülenmiyooo :/http://imageshack.us/mobile/gallery.php http://imageshack.us/mobile/gallery.php galiba oldu bu resimlerde ki kisa sacli halim suan ki halim.
Yok canım söylediğin yağların hepsi var karışımımda ama birde artıları var işte çünkü her saçın yapısı farklı benim gürleşmesine ihtiyacım yok mesela ama yumuşaklığa ihtiyacım var bunun gibi artı yağlar :) ben senelerce kaynak kullandım o yüzden uzayamadı saçlarım ve kısayken bende çok mutsuzum yakışmıyo resmenve aynen bende kuaföre yeminliyim asla gitmem hiçbirine güvenim yok
Yok canIm arkadaşın sana rezil olmamak için uydurmuş :)) kaynak saçı cidden tamamen öldürüyor diplerden boncuk ve keratinle saçı eziyolar resmen ve zaten kaynaklar çıktığında saçının 3de biri elinde kalıyor :))Benimkide gur yanliz su bebek saci denilen ince kisimlari istemiyorum.umarim bu yaglarin faydasi olur.kaynak taktirdiginda sac cok uzuyomus diyen bi arkadas var oda kaynak yaptirdi.ben kaynagi dogal bulmuyorum belli oluyo zaten..ona dedim yapmasaydin saxini uzatmaya calis osoyledi bunla uzar.kaynakla beraber ayni boya gelir dedi ozaman kaynagi cikaririm dedi.ama ben sanmiyirum kaynak saci öldūrūyor
Ben tabletten girdiğim için hep diğerlerini pek bilmiyorum :/Bu mobilden nasil resim konuluyorsa anlamsdim gitti.leptoptan koyuyordum.ama yok simdi..msj yazsrken sunu ekle vunu ekle yszan yer vsrya o cikmiyor.sirf msj yazma secenegi var
Merhaba herkese;Benim saclarim da kendimi bildim bileli uzundur belimin altindaydi 10gun oncesine kadar boya yaptirip uclarindqn kestiricem sozumona tembih uzerine tembih etmemisim gibi gerizekaliyi sacimi nerdeyse 1karis kesmis ara boyu hic sevmem oda benim basima geldi.Saclarimi acik birakmak istemiyorum resmen!Bu sebeple ben da sizinle baslamak istiyorum küre.malzemeleri alayim da katilayim sizee
Kesme diyosun kesiyolar..bu benim sacima en son kesen kuaforu uyardim dedigim boyda kes kavga cikar diye.tamam dedi.ama bazi daclarida sagkiksiz oluyomus.o yuzden musteri kissada kesiyolarmis ki benim sacim cok uzun degildi goguslerimin altindaydi ama cok saglikliydi hic kirik yoktu butun telleri ayni boydaydi.burdaki kuaforler boyle saglikli sac gormedik diyorlardi.sen tut ona kat at ama nasil katlar ara makas falan incecik kaldi saclarim..yok gibi..nasil agladim ya. Sinrden.kestim valla sacimi kendim katlarin yanindan ama hala kat var kut olmus sacimda dusunun..allah onu bildigi gibi yapsin.msimdide uzstcaz mi bi bakim bir ayda fark ne kadsr haber veririm.selamlar Ein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?