• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arama geçmişi falan..

eski sevgiliye msjdan kasit ask icerikli degil.gayri insani halhatir sorulabilir ne var bunda

Eşinizin eski sevgilisiyle bir mazisi varken, beraber bir aşk yaşamış öpüp sarılıp özel şeyler paylaşmışken.. eski sevgilisiyle arkadaş kalıp mesajlaşmasına gerçekten bir şey demez misiniz? Gerçekten merak ettim..

Hareketlerinden tavırlarından bilınır hersey ben önceden karıstırıyodum çünkü bakıyordu biliyordum vıdeolara falan çokta yakaladım ama şimdi ilgilenmiyorum çünkü baktığını düşünmüyorum gerek duymuyom karıştırmaya ama şüphelenirsem bakarım

off iyi atsın sizin kocanız ne yapayım, ben kabul edemem diyorum sadece. sizin birkaç paragraflık yazınızla da insanların düşüncelerinde herhangi bir değişiklik olacağını da pek sanmıyorum açıkçası o yüzden milleti yermeye ya da polemik yaratmaya gerek yok bence.
Bu kadarda genislik olamaz ya ne demek eski sevgiliye hal hatir sormak yok artik baska insanmi kalmamis ona yazacak

Pesss yani bu genişliği en son konya ovasına tepeden bakarken görmüştüm :oha:
Canım sıkılsa eski sevgilime mesaj atsam eşim bunu karıştırmamalı bana özgürlük alanı tanımalı falan bişeyler dahi zırvalamış. yuhh yani karaktersizliğin adı özgürlük alanı olmuş.
Eşinin eskort araştırma işlerini görmezden gelmesine hiç girmiyorum bile.
Bi zahmet fikirlerinizi kendinize saklayın.
Kaldıki anlattıklarınızın eşlerin birbirine güven duyması ile zerre alakası yok. Sizinki bilmemek mutluluktur felsefesi!
Allah akıl fikir versin.

off iyi atsın sizin kocanız ne yapayım, ben kabul edemem diyorum sadece. sizin birkaç paragraflık yazınızla da insanların düşüncelerinde herhangi bir değişiklik olacağını da pek sanmıyorum açıkçası o yüzden milleti yermeye ya da polemik yaratmaya gerek yok bence.
peki ayni yerden bakmiyorz burda aldatma goz yumma yok ama neyse.sadece akli fikri baska yerde olan adam yaninda olsa ne yazar.biz takiple yanimizda tutacaz diye cabalayip duralm

sizin söylemenizle de benim fikrim değişmeyecek. neyse cidden sizin için banlanmak istemiyorum, uzatmanın alemi yok o yüzden dilediğinizce yazabilirsiniz. meydan senin yiğidim.
Böyle barut gibi dolanıp "aptal değilseniz anlarsınız" falan derseniz banlanmanız baya olası :işsiz:

Terbiyesizlik yapmayın tabkide evliligime sahip cıkmak zorundayım ozaman bn evde oturayım saf saf kocamda saman altından su yürütsün ohh ne güzel nasıl bir mantık var sizde anlamadım
Evlilikleri sahip çıkılacak bir meta gibi görmeye başladığınızda zaten bir şeyler yolunda gitmiyor demektir.
Kaldı kiz siz cam fanusa koysanız fıtratında olan bir yolunu bulur ve yapar.
Mesela eşim benim telefonumu gizli gizli karistirsa soğurum ondan,bu bana ya da evliligimize sahip çıktığını degil bana güvenmediğini gösterir çünkü

Eşinizin eski sevgilisiyle bir mazisi varken, beraber bir aşk yaşamış öpüp sarılıp özel şeyler paylaşmışken.. eski sevgilisiyle arkadaş kalıp mesajlaşmasına gerçekten bir şey demez misiniz? Gerçekten merak ettim..
kesinlikle demem ona karsi bisey hissediyo olsa zaten onunla olurdu beni seviyoki benim yanimda

Evlilikleri sahip çıkılacak bir meta gibi görmeye başladığınızda zaten bir şeyler yolunda gitmiyor demektir.
Kaldı kiz siz cam fanusa koysanız fıtratında olan bir yolunu bulur ve yapar.
Mesela eşim benim telefonumu gizli gizli karistirsa soğurum ondan,bu bana ya da evliligimize sahip çıktığını degil bana güvenmediğini gösterir çünkü
Katılmıyorum gorusunuze sonucta lay lay lom evlilik yapmıyoruz corap degistirir gbi kocada degistiremeyiz evliligimize sahip cıkmalıyız diyorum ya esimin telefnu yerlerde gezer devamli elimdedir ama genede karıstırıyorum guvensizlikle alakalı degil 7 24 yanımdadır esim ve ben karıstırım genede karıstıracagım

Katılmıyorum gorusunuze sonucta lay lay lom evlilik yapmıyoruz corap degistirir gbi kocada degistiremeyiz evliligimize sahip cıkmalıyız diyorum ya esimin telefnu yerlerde gezer devamli elimdedir ama genede karıstırıyorum guvensizlikle alakalı degil 7 24 yanımdadır esim ve ben karıstırım genede karıstıracagım
Peki güvensizlikle alakalı değilse nedir gerçekten merak ediyorum
Bir şey yapacağından şüphe etmeniz güvensizlik değil mi zaten başlı başına

Tamam karıştırın da....
Bu evliliğe sahip çıkmak değil işte.
Velev ki bir şey buldunuz,bir ihanet delili yakaladınız ne yapacaksınız evliliginize nasıl sahip çıkacaksınız?
Daha doğrusu sahip çıkılacak bir evlilik kalmıs midir artik ortada ?
Sizinki bir özgüven eksikliği oluyor.
Güvenin kendinize,eşiniz sizi aldatacak olsa şimdiye coktan anlardınız.

Peki güvensizlikle alakalı değilse nedir gerçekten merak ediyorum
Bir şey yapacağından şüphe etmeniz güvensizlik değil mi zaten başlı başına
Anlamadıgınız nokta da burda karıstırmak illa aldatıyor diyemi oluyor hee kardesim aldatıyormu diye bi girip cıkıyorm aladatmıssa gormezden geliyorum aldatmamıdsa aldatsın diye surekli karıstırıyorum varmı

Anlamadıgınız nokta da burda karıstırmak illa aldatıyor diyemi oluyor hee kardesim aldatıyormu diye bi girip cıkıyorm aladatmıssa gormezden geliyorum aldatmamıdsa aldatsın diye surekli karıstırıyorum varmı
Ama siz kendiniz dediniz "erkeği boş bırakırsan aldatır, saman altından su yürütür o yüzden bakıyorum" diye. Demek güvenmiyorsunuz.

Tamam karıştırın da....
Bu evliliğe sahip çıkmak değil işte.
Velev ki bir şey buldunuz,bir ihanet delili yakaladınız ne yapacaksınız evliliginize nasıl sahip çıkacaksınız?
Daha doğrusu sahip çıkılacak bir evlilik kalmıs midir artik ortada ?
Sizinki bir özgüven eksikliği oluyor.
Güvenin kendinize,eşiniz sizi aldatacak olsa şimdiye coktan anlardınız.
Tbiki anlardım ama elimde degil karıstırıyorum ozguvenle alakali degil ozamn bn esimi hic dısarıda salmıyayım ozguvenim yokya belki dısarda aldatır fln neyin kafası bu ya iste sze gore bir atasozu goz gormez gonul katlanır

Back
X