Arama geçmişi falan..

Bir erkegi bos bırakırsan tabki yapar erkek sonucta ama bn oyle dusunmuyorum catır catır karıstırırım hatta telefnu ortalarda dır hep gene de karıstırırım huyum kurusun :rolleyes:gorusunuzede saygi duyarım ama huyumdan vagecesim de yok
Siz sıkınca gözün hep üstünde olunca yapmaz ya da yapamaz sanıyosununuz ya işte esas orda yanılıyosuuz:)

En sevdiğim :KK200:
Konu sahibinin bi derdi varmıymış okumadım bütûn sayfaları :deli:

Diiimi diiimi harflerin birbiriyle uyumu falan mitiiiiş :)
Genel olarak kadınlara tavsiyede bulunmuş, eşinize güvenin didik didik etmeyin hayatını demiş. Kimi yerde hakli kimi yerde abartı

Siz sıkınca gözün hep üstünde olunca yapmaz ya da yapamaz sanıyosununuz ya işte esas orda yanılıyosuuz:)

Bak bu dogru. Bir kisiyi cok sikip, surekli takip ederseniz ve o kisi bunun farkindaysa ve gizledigi bisey varsa cok daha dikkatli hareket edecektir yakalamasi cok zor olur. Surekli adamin tepesinde olup aldatilip ogrenemeyen veya coook gec ogrenenler biliyorum. Ama Ne kadar serbest ve rahat birakirsan gizledigi bisey varsa bile daha az onlem alacaktir. Bu gercekten boyle.

Hülya Avşar geldi birden aklıma.
Görme duyma konuşma mutlu ol demişti yıllar önce :kahve:

Birşeyler bulacağına emin olduğundan ve bir haltlar yediginden hiç şüphesi olmadıgı için bakamıyor da olabilir bir insan.Çünkü devam ettirmek,güvenmek zorundadır,çaresizdir belki de.

O yakalayanların çoğu şüphelendiği için degil,yanlışlıkla karşısına çıktığı için de bulabiliyor bu tarz şeyleri.Ama yanlışlıkla görürüm içim içimi yer,ben de o kişiler gibi bir daha güvenemem,huzurum kaçar diyen biri de katiyyen elini sürmez Tabiki telefon vs.

anlatmak istediklerinize ancak buna hazır beyinler anlam verebilir.Eskiden akıllı telefonlar yoktu,bilgisayarlar hayatımızda değildi ozaman ne yapıyorduk bayanlar?takipmi edebiliyorduk peşlerine mi düşüyorduk bütün gün. Eşimin telefonunu kurcalamam,arama geçmişine bakmam.Ama beni aldatırsa yada beni artık sevmiyorsa hemen anlarım hiçbiryeri kurcalamama gerek kalmaz.İnsanlara özel alan bırakın.Bu demek değil ki aldatsın görmezden gel.Bunlar tamamen GÜVEN meselesi.Ve bir evlilikte yegane kural budur.o yoksa zaten o evlilik bitmiştir kandırmayın kendinizi.Güvenemediğim biriyle evli kalamam.o telefon kurcalama ,arama geçmişine bakma olaylarına giremem.Girdiysem o evlilik gözümde bitmiştir.Erkektir hemen yapar diyenler,boş bırakma diyenler,genişsin diyenler demek görmezden geliceksin diyenler neden hayatınızı böyle olduğunu düşünen insanla geçiriyorsunuz?Boş vakitlerinizi kendinizi geliştirerek geçirin eşinizin gözlerine sözlerine bakın zaten anlarsınız.

Diyelim karıştırmadım telefonun internet kotası doldu eşimin telefonundan bakayım derken eski sevgilisi"bana mesaj atma" yazdı... ne yapayım şimdi ben. Buraya konu açan bir çok kişi tesadüfen de görüyor. Ya da sen bakma ben bakıyorum. Buna konu açmaya ne gerek var.

Back
X