Arama geçmişii

Sizde bakabilirsiniz bu gayet normal birşey neden abartıyorsunuz ki
Benim tek sorunum ettiğim ne biliyomusun miyavim ben eşimi yakaladım neyse dedi bu bu yüzden izledim tamam eğer normal biseyse beraber izleyelim dedim hayır kesinlikle olmaz diye cikisti

Eğer benim izlemem ona ters geliyorsa o da izlemeyecrk bitti

Ama bazı çiftler beraber izlemekten yana kendileri bilirler
Konu sahibini bilmiyorum ama bigun zevkin dorujlarindayken izlemeyi teklif et hayır diyorsa bas kalayi

Canım evliler için demedim bekar erkekler için dedim erkeklerin doğasında var maalesef gençlikten kalma alışkanlıkları

Evet kesinlikle bu bi bağımlılık bana göre...
2 yıldır izleyen kocami yeni farkettim ne saf salak hissettim kendimi anlatamam

Demek ki her fırsatta izliyormuş bende hamileyken diyorum esim bana çok iyi davranıyor uyuyorum istediğim zaman

Çocuğum oldu geç odaya yat rahat rahat derdi koltuktan kaldırıp herif kişisi meğer kendi rahatını düşünüyormuş

Bundan sonra naparsa kendine yapar daha yakalarsam aynı şekilde çok işimiz var o zaman

erkek arkadaşımla ortak hesap kullanıyoruz. Az once geçmişinde p.rno arattıgını gordum nasıl bir tepki vermeliyim görmemezlikten mi gelmeliyim fikir verin lütfennn
1) henüz eşiniz değil, yalnızca sevgilisiniz, cinsellik sınırlı yaşanıyor olabilir.
2) cinsellik yaşıyorsanız bile evli gibi olmaz,her istediğinizde olmayabilir, düzenli olmayabilir.
3) daha çok şey öğrenip kendini, sizi daha mutlu etmek istiyor da olabilir.
bu sebeplerden sevgiliniz ihtiyaç duymuş olabilir, bence normal..

Hemen profilimi mi inleledin kız durumumu beğenmişsin
Şaka bi yana
Kendini bu kadar açık edersen koca kişisi daha çok kandırır seni
Kıyamam git odana rahat yat mı diyodu demek
Gel rahatlat da yatıyım diyceksin böylelerine
Kendi haline bırakmıycaksın

Evet cnm bı göz gezdirdim şöyle bir

Gerçekten zavallı hissettim kendimi farkına varınca

23. Sözlüyüz. Anlayış gösterilicek bir durum mu gösterilmicek mi bilmiyorum bekar ve uzakta olduğu için görmemezlikten geliyim diyorum ama başka kadınlaea bakıp kendin tatmin etmesini de kabullenemiyorum ..
Canım valla evli değilsiniz karşindakı genc bir erkek seninlede cinsellik yasamadiğina göre ya fiziki olarak gidip seni aldwtıcak yada oturup izliycrk ikisinide istemiyorsan evlen güzelim..

Ortak kullanılan seyler sacma
Hiç özeliniz yok mu yahu
Ben telefonumu bile vermem bu onu sevmediğim anlamına gelmez

Arkadaşımla özel kız kıza sohbetimi bilmese de olur hepsi bu
Veya geçmiş kurcalamak saygısızca

Seni sinir etmiyorsa ciddiye alma madem
Ama evlenince sorun edeceksen şimdiden göster disini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…