- 15 Eylül 2017
- 268
- 719
- 18
- Konu Sahibi limonata76
-
Sizde bakabilirsiniz bu gayet normal birşey neden abartıyorsunuz kierkek arkadaşımla ortak hesap kullanıyoruz. Az once geçmişinde p.rno arattıgını gordum nasıl bir tepki vermeliyim görmemezlikten mi gelmeliyim fikir verin lütfennn
Benim tek sorunum ettiğim ne biliyomusun miyavim ben eşimi yakaladım neyse dedi bu bu yüzden izledim tamam eğer normal biseyse beraber izleyelim dedim hayır kesinlikle olmaz diye cikistiSizde bakabilirsiniz bu gayet normal birşey neden abartıyorsunuz ki
Canım evliler için demedim bekar erkekler için dedim erkeklerin doğasında var maalesef gençlikten kalma alışkanlıklarıBenim tek sorunum ettiğim ne biliyomusun miyavim ben eşimi yakaladım neyse dedi bu bu yüzden izledim tamam eğer normal biseyse beraber izleyelim dedim hayır kesinlikle olmaz diye cikisti
Eğer benim izlemem ona ters geliyorsa o da izlemeyecrk bitti
Ama bazı çiftler beraber izlemekten yana kendileri bilirler
Konu sahibini bilmiyorum ama bigun zevkin dorujlarindayken izlemeyi teklif et hayır diyorsa bas kalayi
Anladım cnm bekarken izleyende evliyken ilk fırsatı değerlendiriyor izlemek içinCanım evliler için demedim bekar erkekler için dedim erkeklerin doğasında var maalesef gençlikten kalma alışkanlıkları
Evet kesinlikle bu bi bağımlılık bana göre...Anladım cnm bekarken izleyende evliyken ilk fırsatı değerlendiriyor izlemek için
2 yıldır izleyen kocami yeni farkettim ne saf salak hissettim kendimi anlatamamEvet kesinlikle bu bi bağımlılık bana göre...
1) henüz eşiniz değil, yalnızca sevgilisiniz, cinsellik sınırlı yaşanıyor olabilir.erkek arkadaşımla ortak hesap kullanıyoruz. Az once geçmişinde p.rno arattıgını gordum nasıl bir tepki vermeliyim görmemezlikten mi gelmeliyim fikir verin lütfennn
Hemen profilimi mi inleledin kız durumumu beğenmişsin2 yıldır izleyen kocami yeni farkettim ne saf salak hissettim kendimi anlatamam
Demek ki her fırsatta izliyormuş bende hamileyken diyorum esim bana çok iyi davranıyor uyuyorum istediğim zaman
Çocuğum oldu geç odaya yat rahat rahat derdi koltuktan kaldırıp herif kişisi meğer kendi rahatını düşünüyormuş
Bundan sonra naparsa kendine yapar daha yakalarsam aynı şekilde çok işimiz var o zaman
Evet cnm bı göz gezdirdim şöyle birHemen profilimi mi inleledin kız durumumu beğenmişsin
Şaka bi yana
Kendini bu kadar açık edersen koca kişisi daha çok kandırır seni
Kıyamam git odana rahat yat mı diyodu demek
Gel rahatlat da yatıyım diyceksin böylelerine
Kendi haline bırakmıycaksın
Canım valla evli değilsiniz karşindakı genc bir erkek seninlede cinsellik yasamadiğina göre ya fiziki olarak gidip seni aldwtıcak yada oturup izliycrk ikisinide istemiyorsan evlen güzelim..23. Sözlüyüz. Anlayış gösterilicek bir durum mu gösterilmicek mi bilmiyorum bekar ve uzakta olduğu için görmemezlikten geliyim diyorum ama başka kadınlaea bakıp kendin tatmin etmesini de kabullenemiyorum ..
Kesinlikle bencede...Şimdi her erkek yazınca atlayabilirler benim kocam yapmıyor,benim sevgilim yapmaz diyenler :)) ama bence de her erkek bakıyordur bçyle şeylere.
Ben anormal mi dedim ?Şu cinselliği kabul etseniz artık adam bekar tabiki bakacak bunda anormal olan ne
Kocan olsa surundur hakkindir ama su durumda bisey diyemezsin...ama bu sana ters ise ayrilabilirsin tabi...
Belki de sizin göreceğiniz tahmin ederek bu şekilde konuyu oraya getirmeye calisiyordurÖnemli bir konu ama cinsel hayatımız yok ve uzaktayız. Bu yüzden sakin kalmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?