Arama geçmişii

Üzerinde durulacak bir mevzu değil, sevgilim diyorsun bir zahmet ona da karışmayıver...

Cinsel ilişki yaşıyorsanız rahatlıkla söyleyebilirsin. Eğer yaşıyorsanız evet hakaret olarak algılayabilirsin. Ne demek başka kadına bakarak haz almak? Ne demek yani? Bu seni beğenmiyorum anlamına girer o daha prof anlamına girer. Sende dersin ki kendini yetersiz görüp onları izliyorsan elbette izleyebilirsin canım.

Hee ama ilişki yoksa karışamazsın seni aldatsa daha mı iyi yavrum? Bırak sanalda halletsin işini. Ama uygun bir dillede uyar ortak hesapta arama ben görmek istemiyorum rahatsız oluyorum başka hesaptan bak de.

Geçmişte aramış.her erkegın genel olarak yaptığı bişeydir.ama size doğru gelmıyorsa gülerek veya şakayla karışık soyleyebılırsınız

Valla bize mi görünmedi bilmem ama ilişki vs yok. Bol bol popo ve şuh hareketler var. Açık göğüs bile yok. Zaten instagramda meme ucu yasak diye haber olmuştu zamanında, protesto falan etmişlerdi.

Yok canım size görünmemiş olamaz bende öyle biliyorum popo ve göğüs frikiği diye biliyorum başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…