- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi guitarhero
Şimdiye kadar aramalıydı muhtemelen hoşlanmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilerle karşılaştırsın bu kızların çektigi nedir böyle :))aynen öyle :) ben zaten çok şanssızımdır alıştım artık, ama yine de üzülüyo insan :)
amin canım ya, o iyiler bi çıksaydı karşıma:) ama napayım çıkmazsa da çıkmasın yalnızlık da güzel :)Allah iyilerle karşılaştırsın bu kızların çektigi nedir böyle :))
Sanirim yazdigim zaman kötü yanıt almaktan çekildiğim icin çünkü daha önce reddedilmedim . Insan tabi kendine guvenmeli ama iste bu konularda böyleyim malesf:/ birde insan buluşmadan az cok iyi kötü geçip gecmedgni anliyr iyidi ama neden aramadi sasrdm açıkçası. Aracı olan kişiden de ses yok onun aracılığıylami sordursam acaba? Yoksa ben mi yazsam kafamda bir milyon soru ne zor seymisSende yeterince etkilenmiş olsan dayanamaz yazardın bence.
Ayrıca ne var ki bunda? ne diye kendini sıkıyorsun?
Bence bir bahane bulup yazabilirsin :)
Dünyanın sonu değil ya.
Sanirim yazdigim zaman kötü yanıt almaktan çekildiğim icin çünkü daha önce reddedilmedim . Insan tabi kendine guvenmeli ama iste bu konularda böyleyim malesf:/ birde insan buluşmadan az cok iyi kötü geçip gecmedgni anliyr iyidi ama neden aramadi sasrdm açıkçası. Aracı olan kişiden de ses yok onun aracılığıylami sordursam acaba? Yoksa ben mi yazsam kafamda bir milyon soru ne zor seymis
Siz böyle yazınca yazma hissi uyanıyor insanda:))Ayyy ben hep karsi taraftan bekledigim için kaybettimm özellikle sonuncuda beklemeyi biraz abartmisimoyuzden bence gerçekten çok etkilendiysen geçerli bi bahane bulursan senin yazman da iyi olabilirr. Çevremde suan evlilige giden bütün arkadaşlarım ilişkilerinde hep ilk adimi attılar yani adım dediğim ilk mesajı onlar attı yani sanırım doğru olan o bıraz renk vermek gerekiyo :)
Onun 29 benim 24Yaslariniz kacti canim?
Onun 29 benim 24
Bende aramicam büyük ihtimal bir sey olsa yazardı zaten kendisi ne diyelim hayırlısıValla bilemiyorum ben olsam aramazdim ama sen icinden geliyosa ara istersen