• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramadi

:kızgın::KK76:
Ben de bugün biriyle buluştum iş arkadaşımın vesilesi ile.Çocuk çok kibar biri Şahin arabayla gelip alıcam dedi seni son model bir jip ile geldi.Beni çok güzel bir mekana götürdü aynı filmlerdeki gibi.Allah'ım şansım dönüyor galiba.Yarın da mesaide ben onu alacağım sinemaya gideceğiz.Çok güzel de bir şiir yollamış.1 yıldır nerde öküz var karşıma çıkıyordu.Böyle kibar biri şaşırttı beni.İnşallah bu kişi evleneceğim kişidir :)
Nazar değmesin,masallah kız poponu kaşı:KK76:

Yok o harika bir adamdı hala da öyledir eminim çok farklı nedenler ile ayrıldık benden kopması için de çok uğraştım sonunda başardım o evlendi çok mutlu seviyor seviliyor eşine aşık bir kızı var Allah mutluluklarını hic bozmaz umarım.

Eski esinin ardindan sakin ,ofke duymadan konusan gördüm /duydum.
Genelde severek ayrilanlardandi.

Ama böyle iyi güzel dileklerle animsayan hic görmemiştim:)
Hikayenizi de cok merak ettim acikcasi ama özelinizdir, sormuyorum.

Yok sadece hak edene oyleyim ben. biz onunla her şey olduk 11 sene sadece eş olamadık... hayatimi sonsuza dek mahveden oğlumun babası ölse üzülmem gerçekten.. oğlum üzülür se ona üzülürum sadece...

İkinci eşiniz mi oğlunuzun babası ? Eş olamamayı anlıyorum galiba. Ben de yeni noktaladım tabi haşa benimkinin süresi 1 yıldı. Sizinkinin yanında esamesi okunmaz ama. Dostumdu benim. Ama eşim olamaz diye noktaladım. Ben ona uygun değildim yani.

Eski esinin ardindan sakin ,ofke duymadan konusan gördüm /duydum.
Genelde severek ayrilanlardandi.

Ama böyle iyi güzel dileklerle animsayan hic görmemiştim:)
Hikayenizi de cok merak ettim acikcasi ama özelinizdir, sormuyorum.
Hikaye 11 sene çok iyi arkadaş dost kardeş her şey olan , sabahlara kadar sohbet eden , gülen herkesin parmakla gösterdiği örnek çift tek sorun birbirimizin her şeyi olup eş olmayı becerememizdi ... Benim yanımda olmak onu mutlu etmeye yetiyordu ama bence sorun büyüktü :)

İkinci eşiniz mi oğlunuzun babası ? Eş olamamayı anlıyorum galiba. Ben de yeni noktaladım tabi haşa benimkinin süresi 1 yıldı. Sizinkinin yanında esamesi okunmaz ama. Dostumdu benim. Ama eşim olamaz diye noktaladım. Ben ona uygun değildim yani.
İlk esimle eş olmayı beceremedigimiz için çocuğumuz da yok ben anne olmayı istiyordum . Evet ikinci eşimden bir oğlum var hayatımı kararttı ama pişman değilim dünyanın en değerli hazinesine sahibim sayesinde ... Hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursunuz.

Hikaye 11 sene çok iyi arkadaş dost kardeş her şey olan , sabahlara kadar sohbet eden , gülen herkesin parmakla gösterdiği örnek çift tek sorun birbirimizin her şeyi olup eş olmayı becerememizdi ... Benim yanımda olmak onu mutlu etmeye yetiyordu ama bence sorun büyüktü :)

Tutku, heyecan yokmus sanki aranizda doğrumudur bilemiyorum ama.

Mesela anlattiklariniz bircok kisi icin cok güzel bir evlilik kıstasi ama arada bir çekim tutku olmayınca eksik oluyor.

Eger doğru ise banada yetmez mesela. Tutkulu bir aşk karşılığında evlenebilirim ancak yoksa evlenmekten korkuyorum resmen.

Çok geçmiş olsun öncelikle, yaşadığınız gerçekten hoş bir şey olmamış. Ama üzülmeyin kaybettiğiniz bir şey yok. Belki bir iki güne yazacak birkaç bahane ama lütfen kendinize saygı duyun ve inanmayın. Geçerli bir sebebi olsaydı eğer, sizi bekletmez mutlaka haber verirdi. Numarasını silin bence. Belki de iyi biri değildi, bazı üzücü şeyler hayra vesile olabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İlk esimle eş olmayı beceremedigimiz için çocuğumuz da yok ben anne olmayı istiyordum . Evet ikinci eşimden bir oğlum var hayatımı kararttı ama pişman değilim dünyanın en değerli hazinesine sahibim sayesinde ... Hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursunuz.

Başkasına yazdığınız cevabı okudum şimdi. Bizim için de: Kime söylesem “aaauuuu çok yakışıyordunuzzz, ne güzel çifttiniz” diyorlar. Biz de çok iyi dosttuk. Ama o aradaki tutku yoktu. Sürekli “bir şeyler eksik” modunda gezip, cevabı bulamıyodum. :) Şuan bir dostumu kaybetmiş gibiyim sadece.
Ondan öncekini de güzel anıyorum: İnşallah çok mutlu olsun. Çok isterim.
Çünkü severek, aşıkken ayrıldım. Ay konuyu baltaladık :/ ben susayım artık. Bir gün konu açarsanız damlarım :)

Merhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.
Ne insanlar var ya...!!

Tutku, heyecan yokmus sanki aranizda doğrumudur bilemiyorum ama.

Mesela anlattiklariniz bircok kisi icin cok güzel bir evlilik kıstasi ama arada bir çekim tutku olmayınca eksik oluyor.

Eger doğru ise banada yetmez mesela. Tutkulu bir aşk karşılığında evlenebilirim ancak yoksa evlenmekten korkuyorum resmen.
5 yıl çıktık liseden hemen sonra tanıştık ask tutku herşey vardı ama tabi cinsellik yoktu gerçek anlamda.. Sonra ben kalp ameliyatı oldum düğünden 1 sene evvel... Sonra evlendik ve ilk evlendiğimiz dönemde bile haftalarca kardeş kardeş uyuduk..:) belki bana zarar vermekten korktu bilmiyorum.. Konuşmaya çalıştıkça ben mutluyum dedi hep ama ben mutlu değildim eksik yetersiz çirkin hissediyordum kendimi... Sonra boşanma kararı mi söylediğim günün sabahı cantama 8 sayfalık bir mektup bırakmış kuaför de geçti elime aglaya ağlaya okudum... 99 depreminde oluşan korkularından beni kaybetmekten çok korktuğundan filan bahsetmiş... Ama çok geçti her şey için sanırım tüm korkularını yendi sonunda :)

Dalgınlığından, işinden, gücünden unuttuğunu sanmıyorum. Arayıp bu tarz şeyler zırvalarsa sakın inanmayın bu erkeklerin ayakta uyutma numaraları çok meşhurdur.
Yedek muhatap oldukları vardır hali hazırda birine denk gelip ona zaman ayırmış olabilir.
Herhangi bir etkinliğe alternatife katılmış olabilir. Buda sizi tınlamadığı anlamına geliyor.
Her ne kadar seviyeli sohbet etsenizde belki adamın sevmediği bir özelliği çıkmış olabilir.
Yani düşününce çok şey geliyor akıla fakat önemli olan tamam deyip ortadan yok olması.
Tekrar ararsa ne saydırın ne tersleyin eğer bunları yaparsanız “çok beklemiş takmış benden etkilenmiş” kafasına girer.
Cool olun cevap verin konuyla ilgili birşey açarsa “ah biz buluşacak mıydık pardon anca hatırlıyorum” dersin. Bu cevabı verirsen yerle bir olur şaşırır. Tekrar görüşme ayarlarsa teşekkür ederim ilgilenmiyorum, ilgilenmem gereken çok işlerim var anlayışın için teşekkürler dersin. Seviye iyidir ;)

Benim de birkaç kez başıma geldi bu tip olay. Hala sebeplerini bilmem. Ama bi çok sebep olabilir. Başkasıyla tanışmıştır, vazgeçmiştir evlilikten vs.

Ama inanın hep derdim şükürler olsun. Böyle bir anda sebepsizce gittiyse Allah böyle istemiştir. Allah benim üzülmemi istemiyordur derdim.

Sizde deyin ve ararsa(ki aramaz) asla açmayın derim.

="beren_naz, post: 54677045, member: 757801"]Ben de bugün biriyle buluştum iş arkadaşımın vesilesi ile.Çocuk çok kibar biri Şahin arabayla gelip alıcam dedi seni son model bir jip ile geldi.Beni çok güzel bir mekana götürdü aynı filmlerdeki gibi.Allah'ım şansım dönüyor galiba.Yarın da mesaide ben onu alacağım sinemaya gideceğiz.Çok güzel de bir şiir yollamış.1 yıldır nerde öküz var karşıma çıkıyordu.Böyle kibar biri şaşırttı beni.İnşallah bu kişi evleneceğim kişidir :)
bence adam görgüsüz.

Merhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.

Haklısınn

Merhaba kizlar.
Garip bi durum benimde aklıma şey geldi . Malesefki devir hic kimsenin iyi olmasını istemeyen bi devir oldu. Acaba hakkınızda sizin veya ailenizle alakalı şimdi etrafa soruyorlar ya nasi insanlar falan diye öyle bi olumsuz bi şey mi duydu .(benim basimada gelmişti. Evlenecegimiz zaman babam herkeze sordurmus eşim ve ailesini . Bana dedi ki bi tane ıyi diyen çıkmadı yinede senin kararın . Biz severek ve konuşarak evlendik . Iftira atmaya müsait çok insan var malesef cnm

Back
X