Aramaları Çok Sık Değil Mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi yoncamm1990
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yoncamm1990

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır takipçinizim. Buradaki ortamı öyle güzel yapmışsınız ki, kısmet bir sorunla aranıza katılmakmış. Artık sorun mu yoksa benim kurutum mu beraber karar verelim isterseniz. Sevgilimle çok sorunlu bir birlikteliğimiz vardı. Bu kadar soruna dayanamadık ve 2 ay ayrı kaldık. Tekrar barıştık. Allahım nazarlardan saklasın şuan iyiz çok şükür. İkimizde değişim gösterdik ama gelin görün ki aklımı kurcalayan bir sorun var. Yalnızca önce şunu belirteyim. Sevgilime karşı inanılmaz bir güven var içimde. Bazılarınız hayır asla güvenmiyosun diyebilirsiniz ama gerçekten güveniyorum. Sorun şu: Ayrılmadan önce edindiği bir erkek arkadaşı ( ki kendisini ben de tanıyorum konuşmuşluğumuz var) biz ayrıyken sevgilimi sık aramaya başlamış. Ve barıştığımızdan beride aramalarını sürdürüyor. Yalnız şöyle bir sorun var. Bahsettiğim şahıs her gün sabah 10.30 ve 11.30 arası arıyor. Nedenini bilmiyorum ama erkek arkadaşımın tlfnu hep bu saatlerde meşgul oluyor. Meşgul olduğu süre ilk zamanlar yarım saat hatta 40 dk yı bulurken şimdilerde 20 dk yı zor buluyor. Sizcede normal mi bu? Yani erkekleri biliriz. Pek çene çalmayı sevmezler. Sizce bu kadar uzun konuşmaları ve arama saatlerini şaşmaması normal mi

Bence normal değil hadi biz kızlar çeneyi severizde bir erkeğin bir erkeği saati şaşmadan araması ve bu kadar konuşması bana pek mantıklı gelmedi..erkek arkadaşına belli etmeden dikkat et derim bu konuya.

şu detayı sölemeyi unuttum cnm. Ben baya bi şüphelenince bi gün msn de görüşürken erkek arkadaşımla yine bu şahs aradı ve benimki direkt görüntülü konuşma başlattı. Tlfnun hoparlörüde verdi dışarıya bana adamın sesini dinletti bak o gibisinden

nerden biliyorsun o kişi oldugunu canım..aranızdakini bilemem ama çokta şüpheci olma canım madem güveniyosun.

olmuyorum ki zaten cnm. Gece başımı yastığa koyunca allahım artık güveniyorum saol bana bu güveni verdiğin için diyorum ama bu aramalar beni deli ediyo

anlıyorum canım bu arayan kişinin sevgilinin erkek arkadası olduguna ınanıyormusun peki

inanıyorum cnm ama bu kadar sık araması beni düşündürüyo açıkcası

ee erkek arkadaşına sormadınmı konuşmadınmı hiç bu konuyu nedir neden sürekli arıyor işle ilgilimi yoksa nedir öğrenmedinmi...

bi siteleri var. genelde orayla ilgili konuştuklarını sölüyor bana.

bigun erkek arkadasın yanındayken o arkadasının numarasını al ara kızmı degilmi anlarsın

ayrı şehirlerdeyiz cnm ama sesini dinletti bana. beni kırmamaya çok özen gösteriyo eskisi gibi hırçın değil ben bi aldatıcandan şüphe etmiyorum ama bu aramalar dediğim gibi çok sık oluyo. ıki gündürde okula heldiğinde bana msj atmıyo. Ben msj atınca hemen cvp veriyo ama önceki gibi aşkım okuldayım derse giriyorum demiyo

genelde erkekler kendi arkadaşlarıyla telefonda değilde yüzyüze çene yapmayı severler ben olsam kuskulanırdım baya sakınsın canım hergün aynı saatte eğer biri varsa bile o görüştüğü erkek arkadaşına anlatmıstır pot kırma diye bana çok ama çok garip geldi.bu işin içinde mutlaka birşey var canım bence çaktırmadan öğrenmeye calıs ozaman o arkadaşının telini al erkek arkadaşının teli mesgulken onuda ara ozaman anlarsın bence

erkeklerde telefonda sevdikleri erkek arkadaşları ile muhabbet edebilirler

bunda anormal bi r durum yok

aklına boşuna sorular getirme

erkekler kadınlardan fazla dedikodu yapar

ayrıca onların da dertleri sıkıntıları olabilir, belki kız arkadaşı ile ilgili aşamadığı bir sıkıntısı vardır

içine kurt düştüyse o no.yu bi şekilde aramaktan başka şansın yok canım...
konuşadabilirler belki çocuğun paylaşmak istediği sorunlar falan olabilir ama aynı saatlere denk gelmesi tuhaf tabi tesadftür büyük ihtimal ...
mesaj attı atmadı fln..çok takılma bunlara,erkekler pek kontrol edilmeyi sevmezler,okuldaım dio zaten derse gircektir yani bu kadar küçük şeler için yorma kendini...
Allah beterinden korusun..

tşk ederim arkadaşlar. Cmrm ninde dediği gibi o noyu aramam lazım sanırım illaki şüphemin geçmesi için.

şaşmaması cok şaşırtıcı :hulya:

tel noyu bian önce bul ve ara derim...

numarayı bulunca sevgilinin teli meşgul ken diğerinide gizliden felan ara oda meşgul mu?
bide bunu dene kaydirigubbakcemile

işin kötüyanı bu çocuk benim yanlış anlamamdan bişeyleri çok korkuyo. Aramız çok iyi. Dün akşam msjlaşırken gene aramış o kişi ben erkek arkadaşıma sordum işinmi var cnm die msjda tabii. Çıkıp bana yalanda söleyebilirdi hyr şurda şu işi yapıyodum diye. Ama bana tekrar o kişinin aradığını söledi. Dürüst davrandı bana. Bu beni çok sevindiriyo

Ben yerinde olsam çok fazla güvenmezdim.
En iyi ilişkiler bile 'aşırı kör güven'den bitiyor.
Takipte ol ama sessizden ol bunaltmadan gözlemle derim.
yerimseniben
Kazanan inan sen olacaksın.

hayir degil kesinlikle normal degil canim[ bir erkegi anca hoslandigi biri bukadar telefonda tutar bence/B]

nedir buuu.. aman dıkkat ya bı acayıp geldı bana o arayan kışı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…