Aramali miyim?

Futile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.460
3.886
83
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum, belki yapilan yorumlar bana yardimci olabilir. Gercekten igrenc bir hayatim var. Bunu biliyor ve kabulleniyorum da. Son 1-2 senedir duzeltmeye cabaliyorum ama elimde olmayan seyler de var tabi. Bunlarin konumla ilgisi yok aslinda, on bilgi olarak verdim. Bir halam var; yuzume karsi cok cok iyidir, aslinda kendisini seviyordum da. Ne var ki gecen yaz arkamdan bir seyler soyledigini duydum. Hayatimla ilgili, elimde hicbir sey olmadigiyla ilgiliydi. Soyledikleri gercek, yanlis hicbir sey yok, ama cok uzuldum. Boyle dusundugunu bilmiyordum hic. Her neyse, kendisi gecen gunlerde zor gecen bir ameliyat olmus. Aramam gerek, bunu biliyorum ama hic icimden gelmiyor dogrusu. Yani o duydugum seylerden aslinda beni pek sevmedigini dusunuyorum. Ve cok uzuldum. Siz olsaniz arar miydiniz?

Son düzenleme:
İftira atmamışsa söyledikleri doğruysa, gerçekler acıdır tokat gibi çarpar insanın suratına. Arardım ben olsam

2 tane halam var ikisi de düşman başına .... Küçük olan bana bir iftira attı bir daha da yüzüne bakmadım... Hala olsa yeğenine kötülük düşünmez. Bende bir halayım, yeğenlerimin tırnağı kanasa benim canım yanar.!

Ne söylediğine bağlı olarak değişir.
Soyle soyleyeyim; baska biriyle beni karsilastirdi ve hos olmayan yorumlarda bulundu. Bir ona bir de lemmy'ye bak gibisinden.
İftira atmamışsa söyledikleri doğruysa, gerçekler acıdır tokat gibi çarpar insanın suratına. Arardım ben olsam
Iftira degil, dogruydu.
Tesekkur ederim ama konuya yorum yapmamissiniz. Siz arar miydiniz diye sormustum.

Ben emin olamadım ama arardım sanırım. Ararsam da soğuk konuşur geçmiş olsun der kısa konuşup kapatırdım. Söylediği istediği kadar doğru olabilir ama bu durum arkamdan konuşmasını gerektirmez sonuçta.. Ayrıca uygun bir zamanda da bu konuyu konuşur kalbimin kırıldığını söylerdim.

Bu konuyu konusmayi asla dusunmuyorum, zaten duydugumdan haberi de yok. Soyledigi dogru, ama cok cok uzuldum. Cunku yuzume karsi cok iyiydi hep, beni sevdigini dusunurdum. Beni hic sevmiyormus ve soyleme tarzi da cok rahatsiz ediciydi. Aramam gerek bunu biliyorum, o olsaydi arardi. Ama icimden gelmiyor hic. Beklemiyordum kendisinden.

İçinden gelmiyorsa arama öyleyse hiçbir şey için zorlama kendini. İstemiyorsan yapacak bir şey yok

Halamla konusmuyoruz biz de dugunume bile davet etmedim... cunku kendi kizlarinin hep en iyisini hak ettigini dusunuyor ve arkamdan konusuyormus.
Ben olsam aramazdim. Siz de icinizden geleni yapin.

Halamla konusmuyoruz biz de dugunume bile davet etmedim... cunku kendi kizlarinin hep en iyisini hak ettigini dusunuyor ve arkamdan konusuyormus.
Ben olsam aramazdim. Siz de icinizden geleni yapin.
Ayni benim halam iste. Tesekkur ederim yorumunuz icin.
bende teyzemden sogudum aramıyorum valla.
Ben de aramayi istemiyorum ama annem cok ustume geliyor. Ara ne olacak ki kafasinda.

Ara geçmiş olsun de o utansın boşver..
:) Cok iyi niyetlisiniz. Utanmaz ki, kim bilir ne zamandan beri neler neler diyordur. Ben ilk kez tanik oldum. Yuz yuze gelsek oyle davraniyor ki, ben hayatta ihtimal vermezdim boyle dusundugune.

Duyduğunuz kaynağın kesin doğruyu söylediğine emin misiniz peki? Bazen insanlar söylenenleri çarpıtarak anlatıyorlar. Eğer kesin eminseniz halanız tabi sizin bunu duyduğunuzu bilmediği için sizi haksız gösterecektir dışarıya karşı "Bak hastalığımda aramadı" diye. İçinizden gelmiyorsa aramayın elbette ama ben olsaydım galiba arar ve oldukça mesafeli konuşurdum. Nedenini sorarsa da direkt yüzüne söylerdim böyle bir şeyler duyduğumu ve ondan hiç beklemediğimi, bunun beni çok kırdığını, bunları gelip yüzüme anlatsa daha mutlu olacağımı söylerdim.

Ayni benim halam iste. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Ben de aramayi istemiyorum ama annem cok ustume geliyor. Ara ne olacak ki kafasinda.
Valla halam annemle anlasamazdi annem artik onun seviyesine inmeyince onu birakti bana sardi. Babami etkilemeye calisiyor azicik akliyla. Akraba akreptir derlerdi de nasil ya derdim. Canli ornegi halam.

Birinden duymadim, kendim kulaklarimla duydum bunu. Olay su sekilde oldu; yazin bizim evdeydik, kuzenim ve halam gelmislerdi. Salonda oturuyorlardi. O sirada ben de cay aliyordum mutfaktan, soyledikleri net duyuluyor yani. Bir cocuktan bahsediyorlardi, kuzenim de lemmy ile yasit filan dedi. Halam da bunun uzerine beni onunla karsilastiran bir yorum yapti, bir ona bir de lemmy'ye bak gibisinden, cok kiriciydi ama direkt olarak ifade ettigi anlam bu. Yani ben arkamdan cok cok daha fazlasini soyledigini de dusunuyorum, bu sadece bir tanesiydi. Yorumun icin tesekkur ederim, arayacagim diye dusunuyorum.

:) Cok iyi niyetlisiniz. Utanmaz ki, kim bilir ne zamandan beri neler neler diyordur. Ben ilk kez tanik oldum. Yuz yuze gelsek oyle davraniyor ki, ben hayatta ihtimal vermezdim boyle dusundugune.
Aman insanın en büyük düşmanı akrabalarıdır zaten..
Bişey oldumu kim yapar dedikoduyu akrabalar ?
Sen yinede ara içinden geliyoki açmışsın konuyu,
Ne dediyse boşver Allaha havale et.

Soyle soyleyeyim; baska biriyle beni karsilastirdi ve hos olmayan yorumlarda bulundu. Bir ona bir de lemmy'ye bak gibisinden.

Iftira degil, dogruydu.

Tesekkur ederim ama konuya yorum yapmamissiniz. Siz arar miydiniz diye sormustum.
Yüzüne bakmadım dedim, yani mesajı almış olman gerekiyordu ... Aramam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…