- 12 Nisan 2019
- 114
- 90
- 33
- Konu Sahibi Veronika0102
- #1
Merhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide aramalisin nişanlın senin anneni aramasa ne hissedersin bide öyle düşünMerhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.
Bencede aramalısın. Kendini değerli hissetmesini sağlarsın. Ararsan bişey kaybetmezsin ama aramazsan neden aramadın diye nişanlınla Bi diyaloga girme ihtimalin var. Hatta Bi çiçek bile gönderebilirsin.Merhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.
Ara bişey kaybetmezsinMerhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp
Nisanli oldugunda halde bu soruyu da sormussun ya,pes.Bir defa sen bunu yapmazsan nisanlinin annesi illaki ogluna soyler.Ahlaki olarak da pek saglikli olmaz zaten,ayip edersin,abese de merdiveni dayarsin.Merhaba, birkaç aydır nişanlıyım. Nişanlımın annesini anneler gününde aramam gerekli mi? Pek bi samimiyetimiz yok ama aramazsam ayıp mı olur bilemedim.