• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramalı mıyım?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.185
239
123
34
Bir arkadaşım var.Geçen yıl eşinden ayrıldı.Bu süreçte hep destek oldum.Eski eşini başkasının sosyal medya hesabından takip ediyor.Eski eşi mutlu olduğu için sinir krizi geçirmiş, acillik olmuş.İşi bırakmış.Ben bunu duyunca defalarca kez aradım.Akşam konuşalım dedi.Geri dönmedi.Ertesi gün gündüz aradı.Uyuyordum.Sonra akşam 3 4kez aradım.Açmadı o uyuyormuş.Ertesi gün sabah aradım.Sonra gene aradım.Ama dönüş yapmadı.Dünde kuzeniyle falan kahve resmi atmış.Artık aramamak mı gerek?

Bir arkadaşım var.Geçen yıl eşinden ayrıldı.Bu süreçte hep destek oldum.Eski eşini başkasının sosyal medya hesabından takip ediyor.Eski eşi mutlu olduğu için sinir krizi geçirmiş, acillik olmuş.İşi bırakmış.Ben bunu duyunca defalarca kez aradım.Akşam konuşalım dedi.Geri dönmedi.Ertesi gün gündüz aradı.Uyuyordum.Sonra akşam 3 4kez aradım.Açmadı o uyuyormuş.Ertesi gün sabah aradım.Sonra gene aradım.Ama dönüş yapmadı.Dünde kuzeniyle falan kahve resmi atmış.Artık aramamak mı gerek?
Kadın zaten normal değil o ayrı da belki bu konu hakkında konuşmaktan rahatsızlık duyuyor, sık boğaz etmeye üst üste defalarca aramaya gerek yok. Kendi haline bırakın. Zaten bunalımda olan insanı 3-4 kez niye üst üste arıyorsunuz ki? Mesela açsa telefonu ne diyecektiniz?

Eski eşi mutlu diye kriz mi geçirmiş ?? Şöyle kriz gecirip acilde üç bes saat yatsam mi ne yapsam. Hakka girmekten korkmasam aticam kendimi yerlere. Bırak arama, krizi geçmiş kahve içiyor işte, neyini arayacaksın daha, çok üzerine düşmeyin düzelir.
Eski eşi yurtdisina gitti.Orada mutlu diye.Çok üzerine düştüm gibi

Kadın zaten normal değil o ayrı da belki bu konu hakkında konuşmaktan rahatsızlık duyuyor, sık boğaz etmeye üst üste defalarca aramaya gerek yok. Kendi haline bırakın. Zaten bunalımda olan insanı 3-4 kez niye üst üste arıyorsunuz ki? Mesela açsa telefonu ne diyecektiniz?
Telefonda anlatacakti.Akşam konuşuruz dedi.Ama geri aramadı.

Arama bence. Ay böyle acillik oluyorsa bunun dramasi çekilmez zaten aman

Arama bence. Ay böyle acillik oluyorsa bunun dramasi çekilmez zaten aman
Evliyken Almanya planları kuruyorlardı.Adam tek gitti.O da sosyal medyadan takip ediyor.Bu yüzden kriz geçirmiş.Bilmiyorum normal mi değil mi.O yüzden defalarca aradım mesaj attım.Ama hanımefendi dönüş yapmadı.İnstagramda kahve resmi atmış.

Aramayin tabiki yeterince caba gostermissiniz destek olmak icin, bundan sonra en azindan size donus yapip konuyu konusmak istemedigini iletmesi gerekir

Back
X