Aramalı mıyım?

Sağolun haklısınız nişanlım öğrendi zaten olanları,iki gün anlatmadım hiç,sonra ben ağlarken aradı sesimden anladı. Ben asla basit hesaplar yapıp yarışa girmem,ama hazmedemeyince kendini çekiyor insan bir süre sonra.
6 senedir beraberiz beraber büyüdük. Annemi de tanıyorum seni de,sakın ağlama ama artık arama mesafeli dur dedi. O yüzden takmıyorum artık kafama,sadece bu arama meselesi içime dert olmuştu. O arama diyor,ben rahat edemiyorum..

Dedi :) O arama diyor zaten,ama benim içim rahat etmedi. Kaşınıyorum zorla:)

bak nişanlın da yanındaymış. boşver arama en fazla mesaj at yeter.
anneni üzmüş çünkü; seni üzse yine büyüklük sende kalsın diyebilirdim.

bu genel bir tavsiye; nişanlın eşin olduğunda da kendisi görsün annesinin hatalarını sen şikayet etme aynen şimdiki olayda olduğu gibi. kendi gördükçe kıymetin artacaktır, ama şikayet edersen annesini haklı görebilir. bu konuda da çok doğru davranmışsın(bence)

Evet onu da burdan öğrendim Nişanlım bir şey olursa bana hemen söyle der ama yok,şikayet eden antipatik oluyor,haklıyken haksız duruma düşüyor.
Aileme mahcup olmasam hiç söylemezdim ama o olay beni aşmıştı o yüzden taştı sonuçta.
Tavsiyenizi dikkate alacağım emin olun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…