Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezaketen araman gerekiyor kusura bakma müsait değildim dersin. Aramayıp hevesli gözükmeyeyim diye düşünüyorda olabilirsin de sonuçta aracıyla tanışıyorsunuz, kendini en azından ilk aramada geri çekmene gerek yok. O ilk adımı atmış.
Hiç adım atmazsan, istemiyor diye düşünüp aramayada bilir, mesaj atabilirsin, arayada bilirsin, bir şekilde aramasına karşılık vermen gerekir diye düşünüyorum. ilk adımı atmış nasılsa, bence seninde karşılık vermende bi sıkıntı yok.msj mı atsam acaba bilemedim ki aynen senin dediğin gibi düşündügüm için çekiniyorum zaten ne konuşacagımı da bilmiyorum ki
Kızlar bana akıl verin bir abim beni bi çocukla tanıştırmak istedi bende olur dedim çocuk beni aradı ama ben telefona cevap veremedim daha da aramadı şimdi ben onu aramalımıyım aramamalımıyım kararsız kaldım bi fikir verirmisiniz ?
Yaslariniz kac canim?
Hiç adım atmazsan, istemiyor diye düşünüp aramayada bilir, mesaj atabilirsin, arayada bilirsin, bir şekilde aramasına karşılık vermen gerekir diye düşünüyorum. ilk adımı atmış nasılsa, bence seninde karşılık vermende bi sıkıntı yok.
sen burayadamı geldin hoşgeldin :)
Zipzip allah seni inandirsin hangi konuya giriyorsam gozlerim seni ariyorYaslariniz kac canim?
Bence arayın. Sonuçta o sizi bir kez aramış. Gururlu bir insan 2.ye aramaz, karşı tarafın dönüş yapmasını bekler. Dipnot olarak da açmayanın telefonunu defalarca arayan adam, ya zorba bir adamdır yada düz duvara tırmanıyordurKızlar bana akıl verin bir abim beni bi çocukla tanıştırmak istedi bende olur dedim çocuk beni aradı ama ben telefona cevap veremedim daha da aramadı şimdi ben onu aramalımıyım aramamalımıyım kararsız kaldım bi fikir verirmisiniz ?
Tanışmak istemiyor değilim işyeri uygun deildi telefonla konuşmaya ondan Acamadim oda tekrar aramayinca kararsız kaldımOnun numarası da size verildi galiba. Bu durumda bence nezaketen aramalısınız.
Hem zaten numaraların veriliş amacı belli. Ne gerek var ki, tanışmak istemiyor gibi davranmaya?