Aramama sorunu

Minnakperim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
320
159
33
merhaba arkadaşlar
. Benim sorunum telefon etmemmiş tabi özel kendim sanki ne fark var anlamıyorum. Yada normalde benim aramam mı normal değil gerçekten ?
Eşim ailesini sürekli arar en fazla 4 günde bir oda en fazla ve her aradığındada bende konuşuyorum kendileriyle . Fakat kayınvalidem gil ailecek sürekli bizi neden aramıyor diye tutturmuşlar . Şimdi. Ben eşim her aradığında zaten konuşuyorum ama ayrı kendimde sadece aramam lazım mı değil mi ? :/

eşin aradığında konuşuyormuşsun zaten daha ne diye arayacaksın

bu tür baskılara hiç gelemem

Bazıları bu telefon olayını cok abartıyor ya. Ben hiç sevmem aramayı falan. Amcam bu yuzden bana sokaktaki kızdan farkın yok demişti. Bana göre lazım değil, ama onlara göre şart demekki. Kimsenin zoruyla bir sey yapmak zorunda değilsin. 3-4 günde bir eşin aradıkça konusuyormuşsun zaten. Ben onu bile yapmazdım valla.

Konuyu sondan başa okuyunca anlayabildim..

Kayınvalidemi ben hiç aramam..konuşmak isteyen arar beni..

Kendi annemi de aramam..

Telde konuşmayı bılmeyen insanı aramam!onlar istıyor 2saat muhabbet dönsün..

Ben söyleyeceğimi söyler kapatırım..kımse de diyemiyor niye aramıyorsun..

Kocamı bıle aramam.

Söyle sende konuşuyoruz ya işte de. Hic sevmedigim şeyler bide benim arkadaşım vat boyle niye aramıyorum diye, çıkardım hayatımdan omur torpusu valla.

eşimin ailesi de telde saatlerce konuşur hiç birini aramam(bayramlar özel günler hariç) onlar arayıp beni sorarsa 2 kelime koşurum

Anlattığın gibiyse pek gerek yok aslında.
Ama aranızda sorun yoksa onların önem verdiği günler mesela yaşlılar cuma kutlamalarını sever ya da normal bir günde arayıp hal hatır sorabilirsin. Bu senden bir şey eksiltmez. Aranızda sorunlar olduysa ve aramak istemiyorsan o başka tabi.

Bende aynıyım kimseyi aramam, telefon muhabbetlerini sevmem .
Eşimle aynı sokaktayız onla da mesajlaşırız öğle yemeği ya da çıkış saatimiz için. Bu kadar

ben bic aramam esimin ailesini.hastalik gibi ozel durumlar haric..konuscak bsey de bulamiyrm zaten..bazen esim konusurken teli elime tutusturuyo mecbur oluyrm konusmaya o da guc bela hic icinden gelmiyo..ayrica o senn aileni butun gun arayip soruyomu? hersey karsilikli

kayıp ikiz kardeşim merhaba

ayy bu konuyu ben de açacaktım arkadaşım sen hızlı cıktın:)biz de de durum şöyle kv kp cok sever aranmayı.eşimde 2 günde bir mutlaka arar haftada 3-4 kez konusur.ben sadece cumaları ararım çokta alıştırmak sürekli beklenti içine sokmak istemiorum.neyse ailecek böyleler.görümcemlerde sürekli telefonlaşır.ben çok aramıyorum sadece cumaları msj atatrım.sorum şu size geçen görümcem aramış sitem edio ne zamandır neden aramıosun die.sürekli biz küçüğüz die bizden bekliolar bende istiyorum ki biraz da onlar arasın sorsun.gerçi eşim alıştırmış evin en küçüçğü olduğu için sürekli eşim arar herkesi e doğal olarak benden de bekliolar ama ben aramak istemiorum.siz olsanız sitem ettiklerinde nasıl bi cevap verirsiniz?

bayramda bile aramam

oğulları arasın

eşime ara dedim aramadı; sonra halası aradı kv ye gitmiş oradan aramış

en son teli bana da verdi konuştum işte oldu bitti

teli vermeseydi bana da ver demezdim

ben kendi annemi bile 10 günde bir anca arıyorum 8 saat mesafede olmasına rağmen

Son düzenleme:
Benim 3 ablam var
Gün içinde konuşur ya da yazışırlar sürekli
Ben en küçükleriyim
Diğer ikisi bana yakın oturuyo görüşüyoruz arada ( sık değil )
Bi tanesi uzak oturuyo onu araraım o da 15 günde bir
Kimse bana sen niye bizi aramadın demez, huyumu bilirler

Hal böyle olunca 25 yıl sonra tanıdığım kayınvalide vs. kişiler hiç diyemiyo
Kimi aramışım ki onları arayayım

Bence herkes nasıl içinden geliyosa öyle davransın
İlk zaman sustum kocam ara dedi aradım deyip beklenti içine sokmayın kimseyi
Sonra yapmak istemeyince neden aramıyo olması daha kötü değil mi
Sevmiyorum de bitsin, kocalarınız sizin ailelerinizi sürekli arıyor mu

Sen benden de betermişsin

benden beteri de var

bizim bir iş arkadaşı ben tanımadığım insanlar ile telefonda konuşmayı sevmem şu şirketi sen ara mısın demişti birine

sanki biz çok seviyoruz da bir dakika telefonumuz susmuyor

biraz da ben bunun için kimseyi aramıyorum; odama bir şey sormaya giren 3 telefon görüşmesi dinlemeden çıkamazdı sürekli arardı insanlar ben de bıktım işte

Bende sevmem ama iş için mecburuz onları arıyorum
Gerçi çoğuna mail atıyorum
Arayıp bişey isteyene mail adresi sorup kapatıyorum, o maili de kaydediyorum aynı firma bişey isterse telefon etmem gerekmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…