Aramama sorunu

Aynen eşim ailemi kendisi normal hiç aramaz Bayram'da seyranda ancak ...
Bana okadar meraklı olduklarınızda düşünmüyorum sadece laf olsun diye eşime söylüyorlar . Üstelik yinede eşim aradığında konuşuyorum sürekli o Zaman'larda bile kendileri zorla iki üç cümle kuruyorlar konuşacak bişey yok normalde ayrı aramMıda Nasıl istiyorlar anlamıyorum . Aramayacağım .
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Eşinde niye aramıyosun derse, bunca yıl ben mi varmışım aman sanki sen bizimkileri arıyo musun de

Bana direk söyleseler normal eşimle aradığımızda iki üç kelime sonra konuşma bitiyor yanlış aradığımda ne diyeceğiz derim . Ayrıca zaten eşim çokta geç aramıyor ki en 4. Gün arıyor bende konuşuyorum . Hergün arayıp ne diyeceksem çok sinir bozucu ...

Ben bi ara hergün arıyordum ay konuşacak bişey yok aramasam söylerlerdi baktim bu is boyle olmaz sonra azalttim şimdi cumadan cumaya ariom 30 sn sürüo hem sevaba da giriom 1 taşla 2 kuş

Ben de aramamayı anlamıyorum. Nasılsın, iyi misin diye sormak 2 dakika almıyor. Arada küslük ve Anlaşmazlık yoksa aranır tabi neden aranmasın. Kayınvalidemi,annemi,görümcemi,Kardeşimi ararım ben valla. Ben aramasam onlar beni arar nasılsın diye. Eğer eşler Arasında problem oluyorsa bu durum bi telefon etmekle aradaki mesafe aşılmış olmaz diye düşünüyorum.

Hayır zaten eşim en fazla 4. Gün arıyor her aradığında bende konuşuyorum ama bunun dışında benim yanlış aramamı istiyorlar ben. Onu anlamadım zaten arada 3 gün kalıyor. Hergün konuşmak saçma. Normalde konuşacak bişey yok hergünde ne diyeceğim normal mi ?

Ya bir iki kere ara sende. Sonra sitem ettiklerinde arıyorum ya işte dersin. Bazen politik olmak gerek. Ben de aradığımda uzun uzun sohbet etmiyorum. Nasılsın,iyi misin? Bu kadar. Arada konuşacak ekstra Şeyler de oluyor tabi.

Dediğim gibi eşinle problem yaratacaksa bu durum inada gerek yok. Bir de yaşlılar bekliyor. Dur bi kayınvalidemi arayayım aklıma geldi

Yok eşim söylediklerinde söylüyor sonra yine unutuyor siz arayın :)))

ev araba aldılarsa arayacaksın tabikii.

aramam ben kayinvalidemi ne diye arayayim çok merakliysa kendi arasın ki geri de kalmıyor arar da sürekli ama ben hiç aramiyorum esimi dahi mecbur kalmadıkça aramiyorum kaldı ki annesi

Bende hiç aramam kayınvalidemi falan özel günlerde özel anlar arar geçerim eşim aradığında selam söyler bende söyle derim o kadar aynısını eşimde annemde yapar ben annemi ararım gün içinde 1-2 kere o kadar anne kayırmıyorum ama annem o yani evdeki kedimizi soruyorum ne yemek yaptığını falan soruyorum yeni evliyim olacak o kadarBaskı kurmak çok yanlış bir insanı sürekli arayıp ne konuşacaksın nasılsın iyi misin sürekli zaten haftada bir 2 haftada 1 bazen görüyorum yani eşimde hiç niye aramıyorsun demiyorEşine söyle zaten aradıklarında falan konuşuyormuşsun ekstradan gerek yok çok merak ediyorlarsa onlar arasınlar

Yok kendileri aramaz . Dedikodu olsun diye söylüyorlar işte eşime :)

Arada ara nolacakki? Bn bunlara gelemem fln demek sacma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…