• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramama sorunu

Ne alaka ?? Ayrıca eşim kendilerine aldı söylediklerinizi
Ayy aklima benim elti geldi de o dan yazdiydim.ona ev araba alınıyor da yani eskitiyor yenisini alıyorlar o da dünya kadınlar gününü bile atlamiyor ya da atlayamiyor :))))))

benim annem babamın ailesiyle görüsmüyor. dolayısıyla benim de görüsmemi istemiyor. babam her gün konusur babaannemle, amcamla. zaten bir ikisi var, dedem rahmetli. bayramlarda da babaannem kızkardeşiyle yazlıkta olur hep, senenin en az altı ayı oradalar. ne gideriz, ne konusuruz. üzülüyorum aslında, cok isterdim babaannemin yanına gideyim, ne bileyim birlikte zaman gecirelim. tamam babaannemin anneme karsı yanlısları cok, annem haklı konusmamakta ama bazen annem de abartıyor. üzülüyorum, yaslı kadın bugun var yarın yok bize karsı ne garezi olacak. ne bileyim, bir arasam aksam annem bana tavır yapıyor, aramıyorum ben de. gerçi anneanneme karsı da öyle. cok görüsmemizi istemiyor annem. insallah sevecegim bir kayınvalidem olur da annemi aradığım sıklıkta onu da ararım, onunla da görüsürüm. ileride cocuklarımın bizim gibi olmasını istemem. düşman degil sonucta onlar, tabii kimse keyfinden mesafe koymaz, mesafe koyanlara da hak veriyorum o yuzden. sonra cok yüz göz olunca istenmeyen olaylar oluyor o daha sıkıntı.
senin konuna gelirsek eşin de zaten az konusuyormuş, o zamanlar konussan yeter zaten bence. öbür türlü saçma olur. hani eşin her gün konussa sen haftada bir konussan anlarım da. eşin de az konustugu icin o konustugu zaman sen konusman normal.

benim annem babamın ailesiyle görüsmüyor. dolayısıyla benim de görüsmemi istemiyor. babam her gün konusur babaannemle, amcamla. zaten bir ikisi var, dedem rahmetli. bayramlarda da babaannem kızkardeşiyle yazlıkta olur hep, senenin en az altı ayı oradalar. ne gideriz, ne konusuruz. üzülüyorum aslında, cok isterdim babaannemin yanına gideyim, ne bileyim birlikte zaman gecirelim. tamam babaannemin anneme karsı yanlısları cok, annem haklı konusmamakta ama bazen annem de abartıyor. üzülüyorum, yaslı kadın bugun var yarın yok bize karsı ne garezi olacak. ne bileyim, bir arasam aksam annem bana tavır yapıyor, aramıyorum ben de. gerçi anneanneme karsı da öyle. cok görüsmemizi istemiyor annem. insallah sevecegim bir kayınvalidem olur da annemi aradığım sıklıkta onu da ararım, onunla da görüsürüm. ileride cocuklarımın bizim gibi olmasını istemem. düşman degil sonucta onlar, tabii kimse keyfinden mesafe koymaz, mesafe koyanlara da hak veriyorum o yuzden. sonra cok yüz göz olunca istenmeyen olaylar oluyor o daha sıkıntı.
senin konuna gelirsek eşin de zaten az konusuyormuş, o zamanlar konussan yeter zaten bence. öbür türlü saçma olur. hani eşin her gün konussa sen haftada bir konussan anlarım da. eşin de az konustugu icin o konustugu zaman sen konusman normal.

Ewet umarım onlarda anlar sürekli aramıyor demeyi bırakırlar ...

içinden nasıl geliyorsa öyle yap.İsterlerde isterler çünkü önünü alamazsın boşver.

ıcınden gelmeyen bırseyı yapma
zaten esın aradıgında konusuyormussun laf olsun dıye soyluyolar ıste aramıyor dıye
mesafeyı korumak en ıyısı bosver

Yok kendileri aramaz . Dedikodu olsun diye söylüyorlar işte eşime :)
Çok merak ediyorlarsa arasınlar karşılıklı bu işler beni arasalar sorsalar aa merak ediyorlar değer veriyorlar arada arayayım bende derim ki nişanda çok nadir nasılsın diye aradı kayınvalidem maddiyi bırak manevi olarak nasıl hissediyorsun bir eksiğin var mı diyen olmadı:KK51:sürekli sizin aramanızı beklemesi büyük benim o gelin arayacak tabi cümlesinin söylenmemiş şekli:KK12:Bayramda eşimin babasının ta büyük halası eşimin babası görmeye gittiklerinde aa x ler hiç gelmediler bize gelmiyorlar demiş rahat 1 saatlik mesafe yani eşim bunu söyledi bana annesi aramış söylemiş büyük büyük hala böyle söylüyor diye bende döndüm dedim ki eşime pardonda annenler çokmu gidiyor daha geçen bayramda bile gitmediler bu bayram baban lütfedip gitmiş dıdıdın dıdısı bizi neden bekliyor erkek kardeşlerinde hiç gitmemiştir dedim sustu :KK70:ben gidip görmek isterim severim ziyaretleri ama böyle söylemeleri uyuzuma gitti lafımı hiç esirgemem :63:

Back
X