İlaçları filyasyon ekibi götürüyor zaten. Gereksiz bir yardım şeysi olmuş
Arkadaşın erkek miydi? Eğer öyleyse ve malın tekiyse yanlış anlatabilir belki. Ama böyle bile olsa bu senin suçun degil, onun art niyetli bir pislik olmasının suçu olur, merak etme.
Arkadaşın kadınsa da dert edecek bir şey yok, hatta hastalığın yedinci gününde falan tekrar ara, nasılmış bir ihtiyacı var mıymis ogre
Yanlış anlaşılacak bir durum yok bence. Yardımcı olmaya çalışmışsınız. Hastayken eve giremeyeceğinize göre eşi de bilse yanlış anlamamalı.
Yahu hasta insan karantinadan çıkıp ilaç almaya mı gider? Akıl mantık işi mi?onu düşünemedim hiç kendi dedi hastaneye gidip alıcam diye ondan sonra dedim getirebilirim diye. Fazla hassasiyet gösterdim bence.
Yani benim kocamı aradığını duysam çok kızardım. Size ne? Kadın olsa anlarım da...evet erkekti yok malın teki değil öyle biri olsa aramam düzgün biri ama yine de fazla mı oldu emin değilim sonradan pişman oldum açıkçası. Mesajda kötüyüm deyince grupta aradım.
Bu kişi aynı zamanda sağlık çalışanı da hastaneden biraz önce çıktım gidip alıcam dedi. Evet sağlık çalışanı olunca alabiliyor. Hatta yatmayı da düşünğyorum dedi. Bende ona istinaden kötüysen ben getirebilirim dedim .Yahu hasta insan karantinadan çıkıp ilaç almaya mı gider? Akıl mantık işi mi?
Ekipler getiriyor ılacları zaten, gereksiz olmus.
Sonradan sizi rahatsız ettiyse bu konuşma bir yerde bir sıkıntı vardır. Adamın söylediği bir söz mü yoksa gerkesiz samimi olma düşüncesi mi sizi rahatsız eden?Arkadaşlar yeni işe başladım 2 hafta önce. Ortak departmanda çalıştığım İş arkadaşım covid olmuş. Eşi şehir dışındaydı. 4 kişilik gruba yazmıştı. Ateşim var kötüyüm yazınca tek olduğunu bildiğim için aradım bende yardıma ihtiyacın varsa ilacını filan getirebilirim diye. Sonra da kendi kendime acaba fazla mı oldu dedim. Yanlış anlamamıştır heralde dimi.
Yani benim kocamı aradığını duysam çok kızardım. Size ne? Kadın olsa anlarım da...
Sonradan sizi rahatsız ettiyse bu konuşma bir yerde bir sıkıntı vardır. Adamın söylediği bir söz mü yoksa gerkesiz samimi olma düşüncesi mi sizi rahatsız eden?
hayır hayır adam da sıkıntı yok düzgün biri o yüzden aradım zaten. Sonradan eşinin yerine kendimi koyunca kızdım kendime. Keşke aramasaydım pişman oldum.
Neyse sıkmayın canınızı olan olmuş. Bir daha çok tanışık olmadan böyle tekliflerde bulunmayın evli erkeklere. Kadınlar için hiçbir zaman sıkıntı olmaz. Hatta bekar erkek olsa da sıkıntı olmaz.haklısınız onu hiç düşünemedim aptallık ettim ciddendert olur içime şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?