Aramasamıydım :/

Ne bileyim ya salaklık ettim ince düşündüm ne gerek vardıysa

Sağlık calısanları bu islerle ilgileniyor diye biliyordum ben. Gecmis olsun demeniz kafi olabilirdi bence..
Yanlış anlasılma ihtimalide cok yüksek. Sonucta 2 aylık eleman olarak yersiz olmuş.

Sağlık calısanları bu islerle ilgileniyor diye biliyordum ben. Gecmis olsun demeniz kafi olabilirdi bence..
Yanlış anlasılma ihtimalide cok yüksek. Sonucta 2 aylık eleman olarak yersiz olmuş.

2 ay bile değil 2 haftalık, bizde sağlık çalışanıyız da o yüzden kendim alayım dedi

Olan olmuş , daha canını sıksan da boş, o yanlış anlasa da boş... Zamanı geri alamayacağına göre hiç boşuna canını sıkma. İse döndüğü zaman size iş arıyor gibi davrandığını hissedersiniz eğer ona karşı çok soğuk davranırsınız , ama şimdi durduk yere dovunmenin alemi yok

2 ay bile değil 2 haftalık, bizde sağlık çalışanıyız da o yüzden kendim alayım dedi
Evet öyleymis. Neyse olan oldu zaten bundan sonra ki hareketlerine bi tık daha dikkat etmelisin. Bunu kafana takıp is düzenini aksatma..

Fazlamı evhamlısın? Biraz abartmıyormusun? Kendi niyetinin iyiliğinden eminsen,adamda düzgün biriyse buraya konu açacak kadar neden yiyorsun kendini? Karısı bukadarcık şeyden rahatsız olursa oda onun saçmalığı. İyi niyetle teklif etmişsin bitmiş gitmiş.

yok asla öyle biri değil yanlışta anlayacağını sanmıyorum süre kısa ama hani tanırsınızya. Öyle sıkıntı olmaz o da yanlış anlamadı da yine de dert ettim

grupta ilaclarımı almaya gidicem ama kötüyüm diyen bir insan aranır, ihtiyacın varsa ben getirebilirim de denir. bunun evli veya bekar veya kadın erkek olmakla alakası yok. insan olmakla alakası var. sizi ayıplayan insanları da ben ayıplıyorum. kimse sizin kocişinize meraklı degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…