Tabiki arayacaksınız. Sonuçta yüz yüze bakacaksınız.
Son pısmanlik fayda etmez, artık olmus bıtmıs.bence de ya sonradan pişman oldum
Esinin yerine kendinizi koyunca ne oluyor?
Haklısın ani kararlar almamalıyım :/ neyse diğer arkadaşta evinin adresini ver yemek getirelim yazmış.Son pısmanlik fayda etmez, artık olmus bıtmıs.
Kafana bunu takip kendini mutsuz etme.
İyi hadı, herkes sormus madem yanlıs anlamaz seni de oyleyse.Haklısın ani kararlar almamalıyım :/ neyse diğer arkadaşta evinin adresini ver yemek getirelim yazmış.
Ne bileyim ya salaklık ettim ince düşündüm ne gerek vardıysaNeyse sıkmayın canınızı olan olmuş. Bir daha çok tanışık olmadan böyle tekliflerde bulunmayın evli erkeklere. Kadınlar için hiçbir zaman sıkıntı olmaz. Hatta bekar erkek olsa da sıkıntı olmaz.
İyi hadı, herkes sormus madem yanlıs anlamaz seni de oyleyse.
Boş verin şu saatten sonra. Üstünde durup olaya anlam yüklettirmeyin. İnsanlık yaptınız bitti gitti.Ne bileyim ya salaklık ettim ince düşündüm ne gerek vardıysa
Haklısınız ben de kızarmıydım emin değilimYani benim kocamı aradığını duysam çok kızardım. Size ne? Kadın olsa anlarım da...
2 haftalıkmış.Sağlık calısanları bu islerle ilgileniyor diye biliyordum ben. Gecmis olsun demeniz kafi olabilirdi bence..
Yanlış anlasılma ihtimalide cok yüksek. Sonucta 2 aylık eleman olarak yersiz olmuş.
Öyle öyle dert etme artık, olmus zaten artık. Kendını uzmenın anlamı yok bosver.dimi inşallah
Sağlık calısanları bu islerle ilgileniyor diye biliyordum ben. Gecmis olsun demeniz kafi olabilirdi bence..
Yanlış anlasılma ihtimalide cok yüksek. Sonucta 2 aylık eleman olarak yersiz olmuş.
Çok pişman oldum ya öyle böyle değil çok gereksiz oldu neyse tavrımı korurum artıkÖyle öyle dert etme artık, olmus zaten artık. Kendını uzmenın anlamı yok bosver.
Evet öyleymis. Neyse olan oldu zaten bundan sonra ki hareketlerine bi tık daha dikkat etmelisin. Bunu kafana takıp is düzenini aksatma..2 ay bile değil 2 haftalık, bizde sağlık çalışanıyız da o yüzden kendim alayım dedi
Olan olmuş , daha canını sıksan da boş, o yanlış anlasa da boş... Zamanı geri alamayacağına göre hiç boşuna canını sıkma. İse döndüğü zaman size iş arıyor gibi davrandığını hissedersiniz eğer ona karşı çok soğuk davranırsınız , ama şimdi durduk yere dovunmenin alemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?