- Emoji Skoru
- 5.473
- Puanlar
- 158
O sizin hayal gücünüz. Ben öyle uç düşünmem.Çünkü ilaç goturunce sevisiliyorbenim de iş arkadaşlarım getirdi eczaneden biseyler balkondan gönderdiler hemen oracıkta seviştik mesela
Bence sizin hayal gücünüz. Yoksa neden kizasiniz ilaç götürülmesine ?O sizin hayal gücünüz. Ben öyle uç düşünmem.
Sizi yormayayım daha fazla.Bence sizin hayal gücünüz. Yoksa neden kizasiniz ilaç götürülmesine ?
Bence de.Sizi yormayayım daha fazla.
Edin arada banlanmak iyidir.Okuduğunuzu kendi süzgecinizden geçirirken sık sık değiştirip mi ifade edersiniz? Sizi şikayet ettim yazdıklarınız tahrik edici şeyler. Banlanır mısınız bilmem ama yanlış ifadelerde bulunuyorsunuz.
Herkes grupta konuşurken sizin aramanız gereksiz olmuş. Siz de oradan yazabilirdiniz.
Ama ortada "sen benim kocama nasıl yazarsın" denilecek bir durum da yok. Adamın eşinin yerine kendinizi koyup yaptığınız çıkarım bana göre yanlış yani.
Sizin, arayan kişi olarak adamın eşiyle empati yaptıktan sonra "vay ben ne yaptım" demenize de anlam veremedim.
Siz kötü niyetle mi aramıştınız ki böyle düşündünüz?
Valla evliyim ama evli olma durumunda insanlar arkadaslariyla iletisimimi kesmemeli. Benim eşimi de bir sürü iş arkadaşı bayan arar hangisiyle ne kadar zamandir tanisiyor bilmiyorum bunları kafaya takacak zamanım da yok.Olayın yılla alakası yok. 2 haftadır tanışıklığı olan bir kadının evli bir erkeğe ilaç götürmesi teklifi var. Yoksa arayıp geçmiş olsun dese de sıkıntı değil. Evli misiniz bilmiyorum ama evli kadınların yüzde 95i bu durumdan rahatsız olur. Bana beğenmedim yapacağınıza biraz empati yapın.