Aramasamıydım :/

Fazlamı evhamlısın? Biraz abartmıyormusun? Kendi niyyetinin iyiliğinden eminsen,adamda düzgün biriyse buraya konu açacak kadar neden yiyorsun kendini? Karısı bukadarcık şeyden rahatsız olursa oda onun saçmalığı. İyi niyetle teklif etmişsin bitmiş gitmiş.

biraz evham var aynen ne bileyim

Şimdi 2 hafta olmuş işe başlayalı sende balıklama atlamış gibi oluyorsun boşver senden başka kimse yokmu yardım edecek... Adam bana yürüdü diye anlamasında

Yıl 2021 olmuş nerdeyse hala hasta insana geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın var mı telefonundan yanlış anlaşılmaya varılıyor olması gerçekten vahim. Siz insanlık yapmışsınız, yanlış bir şey düşünürse kendi terbiyesizliği.
Olayın yılla alakası yok. 2 haftadır tanışıklığı olan bir kadının evli bir erkeğe ilaç götürmesi teklifi var. Yoksa arayıp geçmiş olsun dese de sıkıntı değil. Evli misiniz bilmiyorum ama evli kadınların yüzde 95i bu durumdan rahatsız olur. Bana beğenmedim yapacağınıza biraz empati yapın.

grupta ilaclarımı almaya gidicem ama kötüyüm diyen bir insan aranır, ihtiyacın varsa ben getirebilirim de denir. bunun evli veya bekar veya kadın erkek olmakla alakası yok. insan olmakla alakası var. sizi ayıplayan insanları da ben ayıplıyorum. kimse sizin kocişinize meraklı degil.

Bu sitede ciddi ciddi bütün dünyadaki kadınların kocalarında gözü olduğunu zanneden bir grup insan var gerçekten

hayır hayır adam da sıkıntı yok düzgün biri o yüzden aradım zaten. Sonradan eşinin yerine kendimi koyunca kızdım kendime. Keşke aramasaydım pişman oldum.
Olan olmuş boşverin. Can sıkmaya gerek yok

grupta ilaclarımı almaya gidicem ama kötüyüm diyen bir insan aranır, ihtiyacın varsa ben getirebilirim de denir. bunun evli veya bekar veya kadın erkek olmakla alakası yok. insan olmakla alakası var. sizi ayıplayan insanları da ben ayıplıyorum. kimse sizin kocişinize meraklı degil.
Haklısınuz zaten grup 4 kişilik diğer kişiler görmedi görünce onlarda yazdı adresini ver yemek getirelim filan diye

Arkadaşlar yeni işe başladım 2 hafta önce. Ortak departmanda çalıştığım İş arkadaşım covid olmuş. Eşi şehir dışındaydı. 4 kişilik gruba yazmıştı. Ateşim var kötüyüm yazınca tek olduğunu bildiğim için aradım bende yardıma ihtiyacın varsa ilacını filan getirebilirim diye. Sonra da kendi kendime acaba fazla mı oldu dedim. Yanlış anlamamıştır heralde dimi.
Senın ilac goturmen dogru olmaz.Saglık bakanlıgı ılgılenıyor zaten .Hemde senın ıcınde tehlıkelı.Ayrıca ayıp bısey yok.Insanlık yapmışsın.

Olayın yılla alakası yok. 2 haftadır tanışıklığı olan bir kadının evli bir erkeğe ilaç götürmesi teklifi var. Yoksa arayıp geçmiş olsun dese de sıkıntı değil. Evli misiniz bilmiyorum ama evli kadınların yüzde 95i bu durumdan rahatsız olur. Bana beğenmedim yapacağınıza biraz empati yapın.
İşte bende rahatsız olabilirdim. Ya geçmiş olsun dedim o da hastaneden ilaç alıcam deyince öyle dedim teklif ettim. Ama ne bileyim. Haklısınız gereksiz oldu. Üzüldüm :(

Evet evliyim bir de çocuğum var. Keşke yılla alakası olsaydı da herkes yaşadığımız yıla göre davransaydı. Sokaktan geçen bir kişiden değil iş arkadaşından bahsediyoruz. Zaten eyleme dökülmemiş arayıp ilaç getireyim mi yapabileceğim bir şey var mı diye sormuş geleyim seninle baş başa şarap içelim demiş gibi bir tepki vermişsiniz. Empati yapıyorum, yine de mesajınızı beğenmedim

Aman dikkat edin de eşi sizi “kocama yürüyor” diye mimleyip işten attırmaya çalışmasın,malum ortalık böyle kadınlarla dolu,daha biraz önce bir örneğini gördüm burda 😒 bence insanlık yapmışsınız.eğer karşıdaki insansa yanlış anlamaz zaten.

Senın ilac goturmen dogru olmaz.Saglık bakanlıgı ılgılenıyor zaten .Hemde senın ıcınde tehlıkelı.Ayrıca ayıp bısey yok.Insanlık yapmışsın.

biz sağlıkçıyız zaten covidin içindeyiz o da o yüzden hastaneden alayım dedi bu saatte ilaç gelmiyor çünkü

İşte bende rahatsız olabilirdim. Ya geçmiş olsun dedim o da hastaneden ilaç alıcam deyince öyle dedim teklif ettim. Ama ne bileyim. Haklısınız gereksiz oldu. Üzüldüm :KK43:
Üzülmeyin gerçekten yorumlara bakın. Evli kadınların ben hariç hepsi bu durumu zaten olağan karşılamış. Demek ki adamın eşi de duysa sorun etmeyecek.

Aman ya.

Bana yürüyen çocuğun karantinadayken "neye ihtiyacın var, söyle ben alır getirir kapıya bırakırım" demesi geldi. Böyle olmamalı ama bizde çoğunlukla böyledir bu, bu kadar yakın ilgi göstermek başka türlü ilginin işareti oluyor genelde. Maalesef.
Bundan sonra dikkat edersiniz. Süre de çok kısaymış, bir kaç senelik bi arkadaşlık olsa neyse diyeceğim. Yine de neyse, takmayı kafanıza

Evet evliyim bir de çocuğum var. Keşke yılla alakası olsaydı da herkes yaşadığımız yıla göre davransaydı. Sokaktan geçen bir kişiden değil iş arkadaşından bahsediyoruz. Zaten eyleme dökülmemiş arayıp ilaç getireyim mi yapabileceğim bir şey var mı diye sormuş geleyim seninle baş başa şarap içelim demiş gibi bir tepki vermişsiniz. Empati yapıyorum, yine de mesajınızı beğenmedim

götürme gibi niyetim yoktu öyle diyince insanlık namına söyledim. Kendi dedi hastaneye gidicem diye. Sonradan fazla geldi bana . Neyse artık tavrımı ona göre ayarlarım.

Bana yürüyen çocuğun karantinadayken "neye ihtiyacın var, söyle ben alır getirir kapıya bırakırım" demesi geldi. Böyle olmamalı ama bizde çoğunlukla böyledir bu, bu kadar yakın ilgi göstermek başka türlü ilginin işareti oluyor genelde. Maalesef.
Bundan sonra dikkat edersiniz. Süre de çok kısaymış, bir kaç senelik bi arkadaşlık olsa neyse diyeceğim. Yine de neyse, takmayı kafanıza
Ya grupta ateşim var başım dönüyor kötüyüm yazınca. Dünde demişti öksürüğüm var diye. Art niyetim yok zerre kadar. Gayri ihtiyari aradım. Ama hata ettim. Neyse yarın derim kötüyüm diyince korktum diye. Yada hiç konuşmayayım artık.

Yani normalde sıkıntılı hiçbir şey yok bunda. Fakat işte bazen olur çok yaşıtındır adamın aklına karpuz kabuğu düşesi olabiliyor o yüzden riskli. Bu da bizim ülkeden kaynaklı. Arkadaşlık kavramını erkekler de çok oturtamıyor, çevre de. Ama bana göre çok çok doğal bir durum. Düşününce benim de başıma gelmişti hastalanmıştı hastaneye götüreyim dedim de reddedilmişti. İnsan o an çok öyle düşünmüyor tamamen insani bakıyor da işte karşı taraf nedir ne değildir iki haftada ne anlayabilirsin ki...​

2 haftalık iş arkadaşı evet.

Her geçmiş olsun diyen kadının kocanızda gözü yoktur.

Back
X