aramassa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
sevgiliniz yada nişanlınız 3 gündür aramıyorsaaa.3 gündür aramıyor bende knt olmadıgını bılıyor neden aramıyor bılmıyorm sımdı arasan azıcık ters konussam işim var dı diyecek beni anla bıraz sabret dıyecek kesın böle nişanlılık olurmuu ((((((( o hayatımda ha var ha yok öle dıyım sıze .. sizin de olurmuböle:çok üzgünüm:

valla benim çok sık oluyor malesef sevgilimin mesleginden dolayı(( subay oldugu için bazen günlerce konuşamıyoruz,4 kusur yıllık ilişkimiz var.ama siz nişanlıymışsınz durum biraz farklı.... şunu da söylemeden geçemiycem erkekler bizim gibi değilller biz onlar bizi aramadıgında sanki bizi sevmiyorlarmış umursamıyorlarmış gibi düşünüyoruz ama durum böyle degil onlar biraz daha umursamaz biraz daha rahatlar. her erkek de aynı degil kimi daha baglı oluyor sevgilisine. önemli olan sevip sevmedigine aranızda ilişkinin gücüne karar verebilmek.

Hayatim az once bendede kntr yoktu sevgilim tam 4 saat aramadi diye ben acmadim baya bi sonra arayinca sonra tavir yaptim. 3 gun aramasa arkama bile bakmazdim heralde

eger bır sogukluk sezıyorsan bıtmıstır,
sezmıyorsa n normalde hep boyleyse sızın ılıskınız osekıldedır.
cünkü bana göre normal sartlarda 4 gun aramazsa ılıskı bıtmıs sayılır

Cok ilginç bir ilişki tabi kişiye göre değişir bazı insanlar telefonda konuşmayı sevmezler canım ama sesini duymak istemesi lazım...
ben sözlüm günde 5kez arıyor yine de az buluyorum ...
3gün bana göre korkunç düşünemiyorum bile..bunun bahanesi yoktur...sorun mu var peki yani ilk mi oldu bu yoksa nişanlın hep mi böyle 3günde bir arar?
işi gücü kontör parası var mı?bunlar da önemli....
yenide olsam yüz yüze konuşur olmaz derdim istemiyorsa bitir gitsin...
tamam erkekler bizim kadar ince düşünmez biliyoruz ama 3gün de yuh artık yani...

bence aşıksan seviyosan sen aramalısın konturun yoksa evden ara biryerden ulaş..ve sen nişanlısın bence bunu acık acık konusmalısın.bir ömür paylasıcaksın onunla..olmadı ailesine git ziyarete.artık nişanlısınız nasıl olsa..sende de biraz şuc buluyorum o aramadı da sen neden aramadın aramalıydın..sakın yanlıs anlama..benımde zor bir ilişkim var..ama şunun bilincindeyim emek istiyo sevgi hemde bayanlara düşen cok daha fazla..sen aramalısın ondan bekleme oyun da yapma ben aramıyım bakalım o ne zaman arıyacak diyeee..ilişkiyi yıpratma sakınn..inşallah herkez mutlu olurr..sevdigine kavusur aminn..

yahu neden sen aramıyosun? ılle cep telefonundan mı araman lazım evinden bi çağrı bıraksaydın?

bi de bu meselenle ilgili her sferinde başka bir konu mu aççaksın? keşke bir konundan devam etseydin bütünlük olurdu hiç olmazsa insanlar daha net değerlendirebilirdi.

inşallah anormal bir şey yoktur ve sadece işlerinden dolayı seni aramıyordur ama pekde normal değil canım hep böyle devam ederse ciddi bir şekilde konuşmak gerekir nişanlıyken ara bu kadar soğutulmamalı diye düşünüyorum

daha ılk dfa bu kadar sure aramadı.dayanadım ben aradım aksam uzerı knt yokmus da arayamamıs da falan fılan işlerı cok yognmusda gece gec gelıyormus bunun gıbı seyler.aradıma ama dükkanını aradım parasal durumu ıı ama alamamıs dukkandan da mı arayamadın dedım gene ıslerını bahane edıyr ıste sankı hıc mı wc yw cıkmıyor sıgara molası vermıyr bahane bunlar da bunu soyleyınce ıste ben anlayıssız oluyrm

dogru diyosun bunlar bahane olamaz ama bunlar kucuk ayrıntıda olsa migde bulandırıyoo..için içini yiyicegine sen ara veya cik karsınaaa konus..üzüldügünü incildigini syle..anlayıncaya kadar anlat

canım işleri ne kadar yoğun olursa olsun 2 dakika arayamayacak kadar olamaz.bidaha tekrarlarsa ciddi ciddi konuş.daha naşanlılık döneminde bu kadar ilgisizse evlendiğinde nasıl olucak.aramamayı normalmiş gibi karşılayıp alıştırma.olay çıkar sorun yap bidaha yapamasın

anlatıyorum ama o üste cıkmaya calısıyor ıste dedıgım gıbı ben anlayıssz oluyorum ozamn benı anla ıslerım soyle boyle dıyor ama evlenıncede bole olacak dıye korkuyorum korkuyorum evlenmekten artıkbunu da soyledım bu yaptıgın seyler yuzunden soguttun benı diyorum ama boşa dıyorum galıba benım onu anlamamı beklıyor sabır dıyor evt sabretmeyı ogrendım onun sayesınde ama sabırda bıyere kadar hayatımda ha var ha yok inanınkı ölsem en son duyack kısı gıbı gelıyor işlerıne öle bi dalmış kii

canım aynı şey benim başımada gelmişti geçmişte . 3 gün aramamıştı 3. günün akşamıda arıyo hiçbir şey olmamış gibi aklıma ne geliyorsa söyledim bitirdim ohhh ikide aramamış onun sayesinde biricik eşimi tanıdım mutlu bir yuvam oldu ama bizimki sadece bir flörttü sizinkisi ciddi nişanlılık kolaylıkla kestirilip atılamaz belki ama enine boyunada düşünülmesi gerekir

keşke aramazsan arama deyip geçebilsekk bu durumlarıı.. ooff oofff...

işler yüzünden diye bahane gösterirse sende de ki yemek molası da mı vermedin.. tuvalete de mi gitmedin o arada arayabilirdin niye aramadın dee.. insan nişanlısının sesini 3 gün duymadan duramaz bence. adam gibi oturup konuşun evlendikten sonra işler yoğun bahanesiyle eve de gelmeyebilir o zamn hiç bişi diyemezsin :a015:

o yemek işini de dedım yemek yemeye bıle fırsatı olmuyormus pehhhhhhh .hangısı dogru benım ıcın karar veremıyorm ya kızlar aradıgım da da bısey yokmus gıbı askım falan der bende soguk konustum ıı tamam dedım tamam dedı kapattık ya hıc bısey demedı kusura bakma işte benı yatıstırmak için falan ne yapmaya calısıyr anlamıyrm. bısey varsa sole dıyorum ama yok sdace ıslerım dıyr

ne iş yapıyor acaba söylemen sakıncalı değilse

ya canım yemek yemeye fırsatı olmuyor diyelim 2 dakika bi msj da mı çekemiyor sana.. ya da akşamları yatmadan önce bi telefon açıp iyi geceler de mi diyemiyoo?

sen yine iyi dayanıyosun ben bikaç saat ondan msj ya da tel alamazsam meraktan deliriyorum bişey mi oldu acaba diyee.. sen de öle yapp.. seni merak ettim bişey mi oldu acaba diye falan de.. seni seviyosa merakta bırakmamak adına en azından bi msj atar.. ki nişanlandığına göre mutlaka seviyodur da.. yerimseniben

aah sımdı hatırladım benım 3 hafta evvel bu durum olmustu,
tüm hafta neredeyse aramadı beni, ben hep zorla aradım isteksiz konusuyordu,
sonra bir kavga patlattım çok çok kavga ettik ben de doluymuşum tabi canına okudum
resmen başka bir konudan kavga çıkarttım ama bilmeden, hatta annem farketmişti
sogukluğunu o da bana baskı yapıyordu sebebi annemden buldum buraya konu bile açtım
annem çok karışıyor bana diye, evet çok karışıyor hatta kavganın sebebı annemdi ama
asıl sebebe ortam hazırlayan tabiki benimkinin ilgisizliği yavas yavas sogumaya
gitmesiydi. her neyse o büyük kavgadan sonra kopma aşamasına geldik ve annemi
suclayınca annem toparlamaya başladı bana akıl verdi iyi davran kızım derken toparladık
ama o kavga öyle böyle değildi dün bile tekrar onu unutmuyorum dedi bana.
gamyoncuiremsu her neyse bir şeylerin kıpırdanması gerekiyor şu durumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…