E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
anlatıyorum ama o üste cıkmaya calısıyor ıste dedıgım gıbı ben anlayıssz oluyorum ozamn benı anla ıslerım soyle boyle dıyor ama evlenıncede bole olacak dıye korkuyorum korkuyorum evlenmekten artıkbunu da soyledım bu yaptıgın seyler yuzunden soguttun benı diyorum ama boşa dıyorum galıba benım onu anlamamı beklıyorsabır dıyor evt sabretmeyı ogrendım onun sayesınde ama sabırda bıyere kadar hayatımda ha var ha yok inanınkı ölsem en son duyack kısı gıbı gelıyor işlerıne öle bi dalmış kii
o yemek işini de dedım yemek yemeye bıle fırsatı olmuyormus pehhhhhhh .hangısı dogru benım ıcın karar veremıyorm ya kızlar aradıgım da da bısey yokmus gıbı askım falan der bende soguk konustum ıı tamam dedım tamam dedı kapattık ya hıc bısey demedı kusura bakma işte benı yatıstırmak için falan ne yapmaya calısıyr anlamıyrm.bısey varsa sole dıyorum ama yok sdace ıslerım dıyr
daha ılk dfa bu kadar sure aramadı.dayanadım ben aradım aksam uzerı knt yokmus da arayamamıs da falan fılan işlerı cok yognmusda gece gec gelıyormus bunun gıbı seyler.aradıma ama dükkanını aradım parasal durumu ıı ama alamamıs dukkandan da mı arayamadın dedım gene ıslerını bahane edıyr ıste sankı hıc mı wc yw cıkmıyor sıgara molası vermıyr bahane bunlar da bunu soyleyınce ıste ben anlayıssız oluyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?