aramassa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünde aramadı bugünde aramassa bitirecegm artık dayanamıyrm buna perşembeden beri aramıyor pazar ben aramıstım aksam üzeri ve hala daha aramadıııııııı o. bitecekse bitsin artıkkk daha fazla dayanamaycgm.

senınkı en azından demıs arayamayacamdıye bizde o da yok.canım beklıyorum zaten sabır gösterıyorum ama...

Benim iliskim varken (gecen sene), gun oluyordu beyefendi tellerini kapatiyordu 1 yada 2 gun, neymis efendim kafa dinlicekmis, ya ben senin kafanimi agritiyorum ne demek kafa dinlicekmis, acaip sinir olurdum, veya cagrilarima cvp vermezdi ama ben cvp vermeyince savas cikardi resmen. Erkekler tuhaf garip yaratiklar, yani seven insan her an olmasa bile her gun sevdiginden haber almak ister, sevgisimi eksilmistir peki o zman? Ins oyle bisey yoktur senin adina oyle umuyorum, cunku boyle sogukluklar basladigi anda benim iliskim bitmisti …

doğru, sogukluk baslayınca ılıskıler bıter....
bır baksın bakalım beklesın.

:1shok: 1 aydır cıkıp gezmedınız mııııııııııııııı
kötükedihüso

canım bence üçgün çok fazla değil ama umrsamıyo şekilde tavır vermesi tabiki farklı. bende nişanlıydım günde saatlerce ve çok konuşurduk heleki ayrı şehirlerde iseniz çok yıpranıyor özlem oluyor çok farklı ve güzel duygu ama dayanması çok zor.. bu duruma düşmeyin derim sorun etme geçer bunlar.

erkek arkadaşım üç gün aramasa ayrıldığımızı düşünmeye başlarım sanırım..

yerinde olsam demesi kolay belki ama adam gibi son bir kez karşıma alır konuşurum bu ilgisizliğin aramamanın nedenini sorarım.ve bundan sonra böyle devam edecekse HİÇ ETMESİN der ve ayrılırım.yemin olsun bunu yaparım.öle de acı çekiyorsun bölede.yanlışmı düşnüyorum.

evet canım doğru söylüyorsun ikindi üzeri aradı beyfendı knt almıs da falanfılan işte.bağrıştık bıraz ama üste cıkmaya calısıyor ıste aksam ararım dedı aramadı bende msj yazdım azıck vaktını ayırda msn gel konusalım dedım arayacm ısım bıtsn dedı arasında söyleyecm böyle devam edersen bitsin diye dedıgın gibi öyle de üzülüyorum bööylede :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bak seni üzecek belki ama böyle yapmasının bence 2 sebebi olabilir.1)ya hayatında başkası var
2)ya da sana ger.ekten değer verip sevmiyo.lütfen adam akıllı konuş.içinde ne varsa dök ortaya.içinde hiç bişi kalmasın sölemediğin.herşey açığa çıksın.ve bize de haber ver.merak ediyoruz seni

hayatında baskası olduğunu sanmıyorum ya çünki bana sey demıstı bı tartısmamızda bız ayrılsak ta baya bı sure hayatımda kımse olmaz demıstı bılmıyorum ne kadar dogru bıde hıc bırsey yokmus gıbı konusması varya ınsanı delirten o işte.birsam bak konusmaya fırsatımız bıleolmuyor aramadı aradan 1 bucuk saat gecmıstır msj dan sonra.bü yuzden msj yazıyım diyorum ama onu da yapamıyorum bızımkılrede bısey dıyemıyorum annem bıseylerın farkında ama üzülmememm için bişey sormuyor fazla o kadar alısmısım kı o na bağlanmısım belkı de sesnı duydgm an eriyorum ama belli etmiyorum pişman olmak istemiyorum iyice düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden

nerde şuan napıyoda gelmiyo.nette var evinde üstelik anladığım kadarı ile.msj yaz bişi yap konuşcaz de bu böyle olmaz de.derdin ne senin de.

dükkanda sanırım bende biliyorum ama işte bu saatlere kadar calısıyr

ne kadar acı farkındasın değil mi.evleneceğin insanın şu an nerde olduğunu bilmiyosun.işte mi evde mi.en kısa zaman da kendi iyiliğin için bu konuya açıklık getirmelisin.bu böyle gitmez

evt konusyrz sımdı nette dedım kı böyle devam edeckmısn dedım işlerım yogun dedı ne dememdı beklrsn

işlerim yoğun mu dedi... gün içerisinde sana telefon etmek için bir kaç dk sı yokmuymuş.

yokmus ne yazıkkı cok yogun calısıyrmus da.ne soyleyım sımdı ben

ilgisizliğinin senin sevgini zedeledğini söyle bana vakit ayırmıyorsun kendmi yalnız hisediioorum benide anla de canım ilgisilzikle olmaz

bu çok yoğun çalışan erkekleri de hiç anlamıyorum bazen benimkide öyle der aramayınca peki hiç mi öğlen aranız olmuyor yemek yemeye tuvalete gitmeye 1 dk bile mi diyince evet haklısın hayatım söz bi daha olmaz diyor ve baya bi süre bu konuşma yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…