aramassa

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 yillik evliyz bizdede ayni sorun var butun gun konusmasa takmiyo arkadasin dedigi gibi erkekler biz bayanlar gibi degil...surat yapip diyorum butun gun aramadin ozur dilerim haklisin disarida unutuyolar iste....

benim sevgilimde bir ara böyleydi.okuldayken ben önemli finaleelrimi söylerdim ama o sormazdı nasıl geçti filan die.tek iletişimimiz telefondu.farklı şehirlerdeydik.bana karşı neden böyle ilgisizsin deidm.oda işlerim var sıkınbtıdayım diyodu bşaka bişey demiyodu.ben sonunda dayanamadım.eğer böyle davranırsan sadece işlerin olacak dedim.ben yokum böyle bir hayata diye rest çektim.ben bir genç kızım ve sevdiğimin karşılığını almak isterim.ben senin annen de değilm ki karşılıksız seveyim .bana karşı kayıtsız kalamazsın dedim.sevilidğimi hissetmek,aranmak hatırlanmak istiyorum.böyle olacaksa devam edelim ki değilse bitsin burda dedim.onun cevabı hayatım çok yoğunum inan evlenince geçer hepsi hep bir arada oluruz aramız hep iyi olur dedi.böyle giderse senin bu umursamamazlığın yüzünden evlilik de olmaz ,evlenince bana nasıl davranacağını şimdiden görmeliyim deyince bennim aşkım kendine çeki düzen verdi.işlerinide çok güzel ayarladı.banada gerektiği gibi vakit ayırdı.bazen silkelemek gerekli bunları.:mymeka::mymeka:

fibula bende aynen bunları yaptım böyle olacaksa bitsin falan dedım ama senbeni anlamıyosun dıyor bende silkelemeye calıstım ama aynı devam yanı keske benımkı de aynı olsaaa

bunu neden yaptığını bir an önce or bence ttlım:teselli:siz nişanlısnız çünkü

keşke 3 günün sonunda sende aramasaydın ders olurdu.. ama kestirp atma cnm sen nişanlandın ya seni garanti görüyor o kendine bide görücü uslumü severekmi nişanlandın bilmiyorum... bende sözlüyüm hatta biara ayrıldık ama şuan yeniden beraberiz allahtan bir daha ayırmasın.. canım biz aynı yerde çaşışıyoruz masalarımız bile dip dibe sabahları gelip evden alırr ofise beraber gideriz akşam beraber çıkar eve gideriz ve oda gelir ve en son otobüs kaçtaysa o saate kadar benle oturur... 3 gün aramama gibi bir şey söz konus olursa bizim ilişkimiz bitmiş demektirr.. çünkü bütün gün beraberiz... ama sizin ilişki naıslll normalde az görüşüyosanız noramldirr. nişanlandıktan sonra az araması.. mesela bizde çıkarken gece sözlüm arardı artık uykum gelir telefon açıkken uyurdum ben msj atardı nolur uyanırsan ara sesini özlüyorum diye şimdi evine gidince falan arıyorum konuşmak için erken kalıcam kapat diyo :) kestirip atma cnm bir sende geri dur bak gör adım atar

gun ıcınde fazla aramıyordu alıstım yanı buna ama 3 gun buna hıc alısmamıstım.ben zaten gerı durmaya calısıyırm bızde severek nısanlandık 3 sene cıktık ama bole degıldı nısanlanınca garantı gordu kesın vurdumduymaz davranıyor

sizin kontorunuz yoksa evden arayın yada bi şekilde arayın işte 3 gun mu biz gunde 60 70 msj atarız bide konusuruz yani hep haberdardırız birbirimizden insan sevdiğini özlemez mı ya 3 gun habersiz gecer mi mirmirmirmir

sizin kontorunuz yoksa evden arayın yada bi şekilde arayın işte 3 gun mu biz gunde 60 70 msj atarız bide konusuruz yani hep haberdardırız birbirimizden insan sevdiğini özlemez mı ya 3 gun habersiz gecer mi mirmirmirmir

üç gun benı aramasa delırerek bagara bagara arardım kesin, sonra da ayrılırdım böyle iş mi olur :1no2: arayın ödemeli cagrı atın madem.

ilk cevap yaznlardan biri de bendim takio ediyorum nasıl cevaplar geldigini madem böyle düşünüyorsun canım,görsün bakalım garanti miymiş değil miymiş?? aramsa sen de onu hatta aradıgında da hiçbirşey yokmuş gibi davran şen şakrak oL o umrunda degilmiş gibi. bakalım napcak o zaman.

3 gün aramaması bana anormal gibi geldi,eğer böyle devam ederse mutlaka konuşmalısın,özellikle nişanlıysan ve 3 gün aramıyorsa (iş,askerlik vs.harici)vardır bi dümen...4-5saat bile bana tuhaf geliyor ki 3 günü duyunca şaşırdım

ceylin o aradıgı zaman sınrımden kızgınlıgımdan o şen şakrak numarayı yapamıyorum ben ya dun ben aradım bugn hıc aramdı gene ben de aramayck tabıkı bakalım bugn de aramassa bişeylerın bitmesi gerekıyor artık sabır falan gösteremiyorum.bugün dışarı cıktım baktım herkes sevgılısıyle gezıyor imrendim aslında biz 1 aydır nerdeyse gezmeyi bırakın telde bile zor görüşüyoruz( işlerınden dolayı) cok sevıyorum dıyor ama bu nasıl sevgi anlam veremiyorum ben ya onun sesini duymadan yatamazken alıstım artık aramamasına gece bari aramıyr yorgun oluyr bı ii geceler msj ına hasret kaldım o kadar yani de düşünecegımı ne yapacagımı bilmiyorummmmmmmmm((((((

Ay 3 gun cok uzun bı sure ben 2-3 saat habersız kalırsam delı oluyorum 3 gun ne demek ben dırek benden avzgectı dıye dusunurdum walla..Ama cok ekstrem bı durum olmadıgında ne bılıyım meslek vb gıbı..Ama oda yanlıs kı ınsan ne olursa olsun sartlarını zorlayıp aramalı konusmalı sende baskasının telefonundan fln 1 dk lıgınd olsa merak ettm nasılsn der kapatabılırdın bence ama dedgm gıbı 3 gun uzun bır sure..

Ayrıca canım kızma banada nısanlı bıle olsanız 3 gun konusmamak yanı dusunsene naptgını nerde oldgnu bılmıo sende aynı sekılde onun..Guvensızlık degıl bu yanlıs anlamada bız mesela 4 yıldır beraberız bakkala gıderken ben haberı olur mutlaka.bırbırımızden sureklı haberdar olurz aksam ımkanı el verdgı surece ısten almaya gelır vs..Mezara mı goturcez okdr parayı calıs calıs o nedır..Ben aramasamda ha bıre arar msj ceker ama nerde kaldı 3 gun..oyle bırsey oldgnda ben dırek bıttgını dusunurdum hrllde

inş hakkında hayırlısı olur canım aynı şehirlerdeyseniz bi yüzyüze görüşme fırsatı yarat ve bu konuyu o şekilde konuşun bazen yüzyüze konuşmak tlf dakinden daha iidir hiç olmassa bole devam edersen bitiriirm lafında tepkisinide ölçersin..:mymeka:

asla üç gün ne demek bir gün olsa anlarım.insanın o gün çok işi vardır yolunda gitmeyen bişeyler olur olabilir.ama üç gün aramamak sizi bence çok da önemsemediğini gösterir.insan sevdiği insana karşı sorunludur.nişanlıyken böyle yapanın evelndiği zaman ne yapacağını tahmin edemiyorum.yinede ön yargı iyi değildir.biz kadınlar çok fevri davranıyoruz.önce sakince konuşun.eğer geçerli sebebi yoksa ona göre yol izleyin.

dediğim onun için ğeçerli sebebi işi.o gün aradgmda neden aramadın 3 gündür hadi bende knt yok arayaamdım dedım sen neden aramadın dedım.valla aşkım işlerim çok yoğun gece geliyrm pat yatıyorum bende de knt yoktu ayrıca fırsat olmadı bunun gibi bahaneler arkadaşlar...dün ben aramasaydın bugunde aramayaacktı cunkı bugn aramadı hiç eder size 4 gün hadi şimdi benden anlayıs ıstesın sabır ıstesın böle seye sabır dayanırmı

3 gundur aramiyormu?biz artik 3 yildir beraberiz ama bole bisey henuz olmadi.biz cok sik sik arariz bir-birimizi...tabi iliskiden iliskiye fark var...bilemiyorum

zamanım yoktu arayamadım bahanedir. açık ve net .isteyen zaman bulur.

Son düzenleme:
2-3 gün ne demek yapmayın arkadaşlar yahu. her ne olursa olsun sevdiğin insanın sesini duymak var işin ucunda.fırsat olmadı,işlerim yogun...kusura bakmayın ama bunlar ne kadar basit bahaneler.ben şunu bilir şunu sölerim seven adam iki eli kanda dahi olsa aramadan duramaz.lütfen bu konuya eğilin.sorun her ne ise öğrenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…