- Konu Sahibi EU2
-
anlatıyorum ama o üste cıkmaya calısıyor ıste dedıgım gıbı ben anlayıssz oluyorum ozamn benı anla ıslerım soyle boyle dıyor ama evlenıncede bole olacak dıye korkuyorum korkuyorum evlenmekten artıkbunu da soyledım bu yaptıgın seyler yuzunden soguttun benı diyorum ama boşa dıyorum galıba benım onu anlamamı beklıyorsabır dıyor evt sabretmeyı ogrendım onun sayesınde ama sabırda bıyere kadar hayatımda ha var ha yok inanınkı ölsem en son duyack kısı gıbı gelıyor işlerıne öle bi dalmış kii
sevgiliniz yada nişanlınız 3 gündür aramıyorsaaa.3 gündür aramıyor bende knt olmadıgını bılıyor neden aramıyor bılmıyorm sımdı arasan azıcık ters konussam işim var dı diyecek beni anla bıraz sabret dıyecek kesın böle nişanlılık olurmuu((((((( o hayatımda ha var ha yok öle dıyım sıze .. sizin de olurmuböle:çok üzgünüm:
sizin kontorunuz yoksa evden arayın yada bi şekilde arayın işte 3 gun mu biz gunde 60 70 msj atarız bide konusuruz yani hep haberdardırız birbirimizden insan sevdiğini özlemez mı ya 3 gun habersiz gecer mi mirmirmirmir
gun ıcınde fazla aramıyordu alıstım yanı buna ama 3 gun buna hıc alısmamıstım.ben zaten gerı durmaya calısıyırm bızde severek nısanlandık 3 sene cıktık ama bole degıldı nısanlanınca garantı gordu kesın vurdumduymaz davranıyor
sevgiliniz yada nişanlınız 3 gündür aramıyorsaaa.3 gündür aramıyor bende knt olmadıgını bılıyor neden aramıyor bılmıyorm sımdı arasan azıcık ters konussam işim var dı diyecek beni anla bıraz sabret dıyecek kesın böle nişanlılık olurmuu((((((( o hayatımda ha var ha yok öle dıyım sıze .. sizin de olurmuböle:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?