• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan sevgili

Hiç arama artık.
Büyük ihtimal sen aramayı kesersin diye bekliyor. Sen bitir istiyor.
Seviyor olsa aramadan duramazdı.
ben aramayı kestim zaten o ararsa konuşuyoruz artık.. Ayrılmak istemiyor ki her sabah günaydın mesajı atıyor ve gün içinde sık sık yazıp fotoğraf vs atıyor. Ama mesajlastıgımız için aramayı gereksiz görüyormus değersiz hissettiren bu

Birkac gun haber alamasin sizden bence, ararsa acmayin yazarsa cevap vermeyin. Siz ustune düştükçe o daha da sıkılır birakin o meraklansin meraklanmaz ise kendi bilir terk etmis olun habersiz birakarak.
bi kaç saat cevap vermesem hemen arıyor ya da dısarda oldugumda. Ama normal zamanlarda çok az. Bi sure habersiz bırakmak mantıklı her mesaj attıgında ulascagını biliyor onun rahatlığı var

Bence iliskiniz monotonlasmis. Demisler ya seven insan sesini duymak ister surekli gormek ister falan iliski oturunca o kadarda sık olmuyo bence surekli mic mic konusulmuyo sevgilide olsan sahsen bende sevmiyorum telefonda uzun uzun konusmayi belki o da oyledir. Uzun iliskinin yorgunlugu olabilir isi falanda agirsa cocugun. Bence siz yeterince soylemisseniz kelimlerden ziyade tavirla bunu gosterin artik. Ama burda bazılarının yazdigi gibi trip aramlarini acmama gibi degilde boyle gerektiginde soguyacaginizi gosterebilmelisiniz. Siz sikayetlerinizi anlatmissiniz ama en azindan caba gostermeliydi ne biliyim gonul almaya calisabilirdi. Ben boyleyim deyip cekilmesi kenara yapisal veya sıkılmisligindanda olabilir. Iliskinizde uzerine cok dustuyseniz biraz rahatlamis cepte goruyor olabilir. Bence kesinlikle sorgulayici tripli degil yavastan soguyo gibi davranin hani bi noluyo bu kiza desin. Siz bu sekil mesafe aldikca gelmiyorsada artik biseyler bitmis demektir. Cunku tek tarafli caba insani o kadar yoruyor ki..

Yani her zaman musait olmayin ona karsi hayatinizda 1. Planda olmadığıni gorsun. Isim var diyebilin ya da bu durumdan rahatsiz olup uzaklasabilceginizi gosterin mesela o deyince bulusuyoruz demissin. O gun isim var deyin ya da baska birine sozum var deyin. Cunku sizi hep orda goruyo gibi inan yasadim benzerini

Yani her zaman musait olmayin ona karsi hayatinizda 1. Planda olmadığıni gorsun. Isim var diyebilin ya da bu durumdan rahatsiz olup uzaklasabilceginizi gosterin mesela o deyince bulusuyoruz demissin. O gun isim var deyin ya da baska birine sozum var deyin. Cunku sizi hep orda goruyo gibi inan yasadim benzerini
çok haklısınız çok fazla cepte gördü beni ilk başlarda farklıydı. Şimdi sürekli ondan ilgi beklediğimi farkında iyice rahatladı. Biraz çektim kendimi bende zaten saldım artık ne olacaksa olsun modundayım..

3 senedir birlikteyiz ve bu sorun en basından beri vardı ama gittikce arttı. Adam beni aramıyor. Hafta 1-2 kez hadi bilemedin 3 kez arıyor, ortalama 5-10 dakika konuşup kapatıyoruz. Öyle uzun uzun konusmuslugumuz çok azdır. Bu konuyla ilgili çok kez tartıştık, özetle bana dediği şeyler şunlar:
"E bana diyene kadar sen ara"
"Ben işe gidiyorum yoruluyorum"
"Arama alışkanlığım yok ailemi, arkadaşlarımı da aramıyorum en çok seni aramışımdır su ana kadar"
"Zaten gün içinde mesajlaşıyoruz, birbirimizden haber alıyoruz ille aramak gerekmez ki"

Ama bana göre aramak bi görev olmamalı, insanın içinden gelmeli vakti olmasa bile günde 5 dakikasını ayıramaması saçma geliyor bana. Bu arada işten geç çıktığı da oluyor ama sık sık molaya cıkıyor aramamak için bahane değil. Zaten oyun oynamaktan dizi izlemekten geri kalmıyor. Önceden ben arardım ama baktım hep ben arıyorum azalttım bende onun aradıgı kadar arıyorum. Zaten ben arasamda 5-10 dakika sonra kapatıyor ben de diken ustunde hissediyorum.
Evlerimiz çok yakın olmasına rağmen haftada 1 kez bulusuyoruz artık, bazen 2 de oluyor. Bilmiyorum bana yetmiyor ergen gibi mesajlasmaktan yoruldum. Aramıyor
Sen aramassan ama bunu trıp gıbı degılde yaa tam arıcaktım x geldı, ya unutmusum askım ınstaya foto atıyoduk, ya cok yogunum bu ara,askım sen arasaydın aklım bı karıs havada benım vs gibi o aradıkca da arıcam deyıp donmezsen ısler tersıne doner.

çok haklısınız çok fazla cepte gördü beni ilk başlarda farklıydı. Şimdi sürekli ondan ilgi beklediğimi farkında iyice rahatladı. Biraz çektim kendimi bende zaten saldım artık ne olacaksa olsun modundayım..
Kesinlikle sen mesafeyi açtıkça bisey yapmiyosada oyle biriyle olman icin surekli senin cabalaman gerektigini gorceksin. Buda hic dogru degil cunku seni yorar mutlu hissedemezsin. Belkide o ayrilirsada ekstra fazla uzulceksin cunku insan cabaladikca daha cok uzuluyo. Insan birine alisinca anilari dusununce kopamadigini dusunuyo ama degerli olmak icin hep onu dusunme hayatinda baska seylere yer ver. Biz belirsizlik olunca.daha cok düşünüyoruz karsimizdakini. Basta zor olur belki ama o bosluklar doldukca hayatinda 1. Planda onu dusunmezsin bence. Hem belkide senin bu tavrini gorup cabalar. Basta senin pesindeyken nasilsan o haline don. Erkeklerin ilgisi uzun iliskide azaliyo benim gozlemim tabi ustune dusersek simariyolar falan baglandigimizi cok gostermeden mantikli hareket etmemiz gerekiyo bizi rahatsiz eden bisey yaptığında geri cekilmesini bilmemiz rahatszi oldugumuzu soguklasarak-kesinlikle trip degil- gosterebilmemiz gerekiyo. Yoksa degersizlesiyoruz malesef..

Kova burcu mu bu şahıs? merak ettim.

terazilerde böyle

Erkek arkadaşım kova, ben teraziyim. 5 yıldır birlikteyiz, telefonda konuştuğumuz sayılıdır. Ama sürekli mesajlaşırız yani tuvalete giderken bile haber veririz derecesinde. Videolar, fotoğraflar ve bunca mesaj üzerine telefonda konuşacak bir şey kalmıyor zaten. Aynı şehirde yaşadığımız dönemde bir haftada 4 gün birlikte aynı evde kalırdık. Şimdi 1 yıldan fazladır uzak mesafedeyiz. Görüşürken de görüşmezken de arama sıklığımız aynı, iki taraf da memnun bundan 😄. Burçlarla ilgili dedikleriniz doğru galiba :D

@Purplehazee mesajlaşıyoruz yetmiyor gibi bir şey demiş sevgiliniz, mesajlaşma sıklığınız nasıl? Bizim gibi yüzlerce mesaj atıyor musunuz gün içinde?

Sevmiyor ve alışkanlıktan dolayı ayrılmıyor. Bence ayrılın. Ortada sandığınız gibi bir ilişki falan yok. Sizi el üstünde tutacak, ilgisiz bırakmayacak adam akıllı birini bulun. Böyle ömür mü geçer?

Erkek arkadaşım kova, ben teraziyim. 5 yıldır birlikteyiz, telefonda konuştuğumuz sayılıdır. Ama sürekli mesajlaşırız yani tuvalete giderken bile haber veririz derecesinde. Videolar, fotoğraflar ve bunca mesaj üzerine telefonda konuşacak bir şey kalmıyor zaten. Aynı şehirde yaşadığımız dönemde bir haftada 4 gün birlikte aynı evde kalırdık. Şimdi 1 yıldan fazladır uzak mesafedeyiz. Görüşürken de görüşmezken de arama sıklığımız aynı, iki taraf da memnun bundan 😄. Burçlarla ilgili dedikleriniz doğru galiba :KK70:

@Purplehazee mesajlaşıyoruz yetmiyor gibi bir şey demiş sevgiliniz, mesajlaşma sıklığınız nasıl? Bizim gibi yüzlerce mesaj atıyor musunuz gün içinde?
Sizin uyumunuz çok güzel :) konu sahibiyle birbirlerine yakın oturdukları halde buluşup görüşme gibi bir zahmete girmiyor beyefendi. Özellikle de bu bana çok anormal geldi

oğlak ve kova ikisi de saturn tarafından yönetiliyor ruhsuz bunlar
Valla ben iki gündür biraz ilgisiz bırakıldım ilk gün aradı beni oyun oynuyor telde konusurken çat kapadım yuzune yazdı mesaj bı suru yatıyorum ben dedım. Uc haftadır bıtecektı oyunu guya ugrasmadım kapadım yuzune hanı bitmedi mi bu oyun diye. Sabaha kadar mesaj atmıs hadı dedım affedeyım erken affettım ama dun aksam ıkımızde yogunduk aksam dokuzda konusabıldık 4 dakıka konustuk askım bı saat uyuyalım ıkımızde sonra konusalım dedı dorduncu dakkada, tamam dedım kapa uyu yok dedı bu sefer vazgectım uyumayalım anladı kızdıgımı yok dedım ben uyucam o zaman kapadım bay deyıp gene aradı acmadım yazdı işte özledim sonra bu erkek insanı bak sınırlendım şu an gece benı aradı dedım uzatmayayım yetısemedım tele gerı aradım bana sey yazmıs askım kardesımle konusuyoruz bırazdn arayayım e ıyı dedım ıcımden kardesı sonucta, ustune bır saat sonra mesaj askım bu aksam bana musade et yarın telafı etcem. Hobaaaa ıkı gundur hayırdır sen cücük? Demedim tabi, cevap da vermedim. Sabah gunaydın falan yazmıs Sonra hala mı kızgınsın? Cevap vermeyecek mısın gercekten vs. Şimdi de eve geldim yazmıs kendi kendine konusuyor oyle. Bı haltlar mı yıyo napıyo bilmiyorum ama tek laf biliyorum seven insan sana zamanayırmaz seven insan sana zaman yaratır. Uc gun böyle ugrassın . Sen de sessiz kal madem. İlk önce hişşt piiştt mesajları sonra tehdıtler en son yalvarma moduna girince tamam oldu bu cocuk deyıp cevap verebilirsin.

Kesinlikle sen mesafeyi açtıkça bisey yapmiyosada oyle biriyle olman icin surekli senin cabalaman gerektigini gorceksin. Buda hic dogru degil cunku seni yorar mutlu hissedemezsin. Belkide o ayrilirsada ekstra fazla uzulceksin cunku insan cabaladikca daha cok uzuluyo. Insan birine alisinca anilari dusununce kopamadigini dusunuyo ama degerli olmak icin hep onu dusunme hayatinda baska seylere yer ver. Biz belirsizlik olunca.daha cok düşünüyoruz karsimizdakini. Basta zor olur belki ama o bosluklar doldukca hayatinda 1. Planda onu dusunmezsin bence. Hem belkide senin bu tavrini gorup cabalar. Basta senin pesindeyken nasilsan o haline don. Erkeklerin ilgisi uzun iliskide azaliyo benim gozlemim tabi ustune dusersek simariyolar falan baglandigimizi cok gostermeden mantikli hareket etmemiz gerekiyo bizi rahatsiz eden bisey yaptığında geri cekilmesini bilmemiz rahatszi oldugumuzu soguklasarak-kesinlikle trip degil- gosterebilmemiz gerekiyo. Yoksa degersizlesiyoruz malesef..
haklısınız universitedeyken önceliklerim farklıydı gezip tozardım sürekli.. Aylardır ondan ilgi bekleuen ev kızı modundayım iliskimiz degisti resmen.. Biraz salmakta fayda var

Erkek arkadaşım kova, ben teraziyim. 5 yıldır birlikteyiz, telefonda konuştuğumuz sayılıdır. Ama sürekli mesajlaşırız yani tuvalete giderken bile haber veririz derecesinde. Videolar, fotoğraflar ve bunca mesaj üzerine telefonda konuşacak bir şey kalmıyor zaten. Aynı şehirde yaşadığımız dönemde bir haftada 4 gün birlikte aynı evde kalırdık. Şimdi 1 yıldan fazladır uzak mesafedeyiz. Görüşürken de görüşmezken de arama sıklığımız aynı, iki taraf da memnun bundan 😄. Burçlarla ilgili dedikleriniz doğru galiba :D

bizim de aynı sekilde 3 yıldır her sabah günaydın mesajı yazar gun içinde de konusuruz fotoğraf atar sık sık o konuda sıkıntı yok ama telefonla konuşma ve buluşmamız yeterli gelmiyo bana. Aramak veya gorusmek varken mesajla yetinmesi değersiz hissettiriyor

Sizin uyumunuz çok güzel :) konu sahibiyle birbirlerine yakın oturdukları halde buluşup görüşme gibi bir zahmete girmiyor beyefendi. Özellikle de bu bana çok anormal geldi
evet ben de buraya takılıyorum. Yorgun olsa bile eve gitmeden surda 2 çay içelim diyebilir istese yakıncacık yer

Back
X