Aramıyor sormuyor

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.845
133
26
Eşinizle sevgilinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz biz konuşurken iyi hoş adama gidince haber ver diyorum unutuyor, ben aramadıkça aramıyor, arıyorum bahaneler buluyor unuttum diyor, işim vardı diyor, zaten sürekli uyuyor yani bıraksan 3 gün uyur kalkmaz. Aramamasının nedeni 3. kişi mevzusu da değil buna eminim sizinde böyle mi?

Ben sevgiliyken mesajirdim genelde telefonla hergun konustugumu hatirlamiyorum evlendik marketten bisey alacaksa sormak icin arar onun dışında mesajlasıyoruz genelde. Ama gittigi yerleri bana bildirir soylememezlik yapmaz.

Günde 10 kez arıyor ben bazen unutuyorum kızıyo :( napayım yani sürekli konuş konuş konuşcak bişeyde bulamıyorum :) devamlı msjlasıyoruz zaten.

Valla kişiye göre değişebilir ancak sizi önemsememe gibi bir durum hissediyorsanız konuşmanıza,rahatsız olduğunuzu belirtmenize rağmen davranışlarını değiştirmiyor ben böyleyim kabul diyorsa değişme gibi çabası yoksa ve bu kişi sevgilinizse bırakın herkes yoluna baksın çünkü ben bu kişilerin gerçekten sevdiğini ve önemsedeğini düşünmüyorum

Eşinizle sevgilinizle günde kaç defa konuşuyorsunuz biz konuşurken iyi hoş adama gidince haber ver diyorum unutuyor, ben aramadıkça aramıyor, arıyorum bahaneler buluyor unuttum diyor, işim vardı diyor, zaten sürekli uyuyor yani bıraksan 3 gün uyur kalkmaz. Aramamasının nedeni 3. kişi mevzusu da değil buna eminim sizinde böyle mi?
Benim erkek arkadaşım böyle cok tartıştık, ayrildik tekrar beraberiz ama değişmiyor . Bende bıraktım kafama takmiyorum artik böyle cinsi bu:))

En konuşmadığımız gün bile 6-7 kez konuşuruz ama genelde kısa konuşmalar olur. Ben çok aramam genelde o arar..

Kaçan kovalanır, sen kaç o kovalasin kovalamaz ise adamin hayata bakışı bu.... Ama bu böyle devam ederbnm çok sıkıntılı evliliğim vardı boşanıyorum bu arada yine de günde 5 kez konusurduk

Her insan farkli oldugu gibi her iliskide farklidir. Arama konusu disinda baska rahatsiz oldugunuz huylari varmi ona bakin.

O unutma değildir.
Önemsememektedir.
Arada fark var.
Bende erkek arkadaşımla gün içinde 3 veya 4 kere konuşuyorum. Fakat bazen daha az oluyor.
Bazen bizimde 2ye düşer ama ya toplantı durumu vardır ya müsait değilizdir vs. Mutlaka birimiz yazarız şu an müsait degilim diye.
Fakat sizin durumda bu kadar bahane normal değil.

Yani sizi önemsemiyor unutma değil önemsememe. Bence sevgilinizle yüzleşin.

Son düzenleme:
Eşim evden çıkar 5 dakika sonra arar yolda, iş başı yapmadan, cay molasinda, yemek molasinda, işten cikar cikmaz, eve gelirken tekrar arar. Mesaj atar genelde aralar da şarkı falan gönderir. Oyuna giricem gel der bunun icin arar kapatırız berabar oynariz. Hastalansam mazallahhh dakika basi arar 😅

takmıyordun önceden burayı okuya okuya dün trıp attım adama gun içinde aramadın dıye :KK48::KK48::rolleyes:

Başka biri olmasa bile size olması gereken ilgiyi alakayı vermiyor ki burada konu açmışsınız.
Ben tartışmazdım bile bunun için.
Siz tartışmışsınız, konuşmuşsunuz durum hala aynı.
Neden ayrılmıyorsunuz?

Eşimle nişanlıyken telefon görüşmesi yapıyorduk. Evlendik bu mesajlasmaya döndü. Gün içerisinde hiç konusmazdık. Dogumuma yakın ni zaman beni aradı napıyon diye ben Bi şaşırdım noldu, bişi mi oldu, bak ölümü öp söyle ne var ne oldu ama sürekli böyle soruyorum 🤣🤣🤣. Bünyeye agır geldi tabi 🤣

Biz birbirimizi gün içinde ararız, ne az ne çok, Ben bazen unuturum, eşim arar. Ama herkes böyle olacak diye bir kaide yok tabi, Bazı kişilerde böyle bir alışkanlık yok, yani önemli bir şey olmadıkça telefonda konuşmaz, mesaj atmaz. Bazısı da zırt pırt arar. Yani bu bir huy meselesi, bu alanda da çiftler arasında uyum ya vardır ya yoktur. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeniz gerek.

Sevgiliyken sabahları günaydın diye msj atardı, gün içinde 10 15 msj filan atardık birbirimize. Akşamlarıda genel bi sohbet ederdik uyumadan. Nişanlıyken sabahları msj atardı. Gün içinde bazen konuşur bazen msjlaşırdık, genelde görüşürdük akşamları. Evlenince işe gittikten sonra öğlen gibi ya eşim ya ben msj atarız. Gün içinde bişey konuşmamız gerekirse o yada ben ararız. Akşamda gelmeden ya ben bişey ister msj atarım, ya eşim bişey lazım mı diye msj atar.

Bence bu ilişkiye ve karşınızdakine göre değişir.

Bir önceki ilişkimde 2-3 günde bir iletişim kurardık. Zaten adam teknoloji özürlüsü gibi birşeydi. Whatsapp'tan bir yazışma gösterirdim yeşiller mi sensin beyazlar mı diye sorardı :D Whatsapp'a günde bir ya da iki günde bir falan girerdi. Açıkçası rahatsız olmuyordum. Adam gayet benimle ilgiliydi. Ben de öyle elde telefon mıç mıç şeyleri pek sevmem. Doğru düzgün dışarıda buluşur, sohbetimizi falan yapardık.

Şimdiki ilişkim(gerçi bitti ama) her güne günaydın mesajıyla başlardık 🤦🏻‍♀️
Ee sürekli yazan eden adam ilgili mi oluyor? Yoo.
Instagram'da kadın kız peşindeydi.
Bi de böylesi daha geriyor insanı. Sürekli yazan bebe yazmayınca ulan bir problem mi var diyorsun ki, endişelere kapıldığın sürede 5 saat falan.

Öncelikle ilişkinizi başkalarının ilişkisi ile kıyaslamayın,herkesin ilişkileri - karakterleri farklı farklıdır. Biz eşimle flört döneminde- ve nişanlıyken her gün sürekli konuşuyorduk mesela, ama evliyken her gün telefonda konuşmayı saçma buluyorum. Zaten akşamına aynı evde buluşacaksın☺
ha evli değilseniz ama yeterince arayıp sormuyorsa sıkıntı tabi.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X